Akbank`Ta Gişe İşlemi İçin Sıra Beklemeye Son (İlk 3 Kişi İçin)
-
Arkadaslar hepimizin sorunudur bankaya gidip sıra no almak ve 2-3 saat beklemek. sıra daha 200 lerdedir sizinki 700 dür 3 saat beklersiniz kıytırık bi işlem için... Bu konuya yazan ilk 3 kişiye öyle bi müşteri kodu vericemki kodu girip fişi aldığınızda 1 yazacak. Gişeden çağrılacaksınız sıra nosunu verdiğinizde gişe görevlisinin suratının ifadesi değişecek. yanındakilere soracak ve evet o kişi evet evet kesin o kişi baksana diye onusmalar gecicek. Sonra sana dönüp sen bu fişi nasıl aldın veya bu müşteri kodunu nerden aldın diye soracaklar. veya bankada tanıdığın yetkili mi var diyecekler :)) Sende hayır arkadasım verdi o nerden buldu bilmiyorum acele işim vardı bunu verdi öne gecersin dedi diyeceksiniz. Gişe görevlisi bizim normalde bu sayfaya girmemiz yasak diyecek :)) ve PAŞA PAŞA işleminizi yapıcak.. sizde saatlerce beklemekten kurtulacaksınız. ayrıca bankada ayrı bi havanız olucak :))
dediklerim AKBANK için gecerlidir :)) kodu konuya yazan ilk 3 kişiye pm atıcam. bankaya gittiklerinde fişi alırken orda zaten yazar kodu girip tamama bassınlar alsınlar 1 numarayı :) ve gişedekilerin yüzüne baksın içinden kahkahalar atacağına eminim :))
1 numranın ne oldugunu içinizden bilenler vardır heralde :))
-
edit: ha bide pm attıklarım kodu baskasına vermezlerse çok iyi olur güvenlik için.. ayrıca isteyenler AD SOYAD TC KİMLİK NO larını bi zahmet pm atarken göndersinler. ve o tc nin kendisine ait oldugunu ispatlayan bişey işte :))
-
hoca ben alim
-
ben
-
Ben de isterem bende :)
-
ben..
vazgeçtim
edit.. zaten ilk üçe gidemedim de böyle ilk xx kişiye deyince hep heyecanlanıyorm .Akbankla işim olmaz.. :DD
-
ben ilk 5 yapalım hocam şunu :D
-
İlk 3 tamamlandı. eğer bi sorun çıkmmazsa haftaya 3 kişiye daha vericem.. siz yinede isminizi yazın problem çıkarsa sizede verebişlirim. TC NO ve size ait oldugunu ıspatlayan birsey gönderin pm den
-
kontenjandan alırm belki
-
Bendende ufak bir yöntem size. Bazen oluyor ard arda numaralar boş çıkıyor. Banko görevlisi dıt dıt basıp basıp bekliyor o sırada çakal olun ard arda kimse gelmedimi gelmediğinden emin olduğunuzda yavaşça gidip yağıdı atın kutuya işlem yaptırın :) kolay gelsin.
-
internet işlem en iyisi :D