Honda Civic 1.4İs

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Haziran/2008
    Erkek

    Uzun araştırmalar sonucu bu aracı almaya karar verdim hem ekonomik yakıtı hem yol tutuşu hem güvenilir marka olması hemde satmak istediğimde elimde kalmayacak bir araç olduğu için. Fakat araçların genelinin km' si yüksek oluyor 150.000den aşağı olanına rastlamak neredeyse imkansız.

    Bu araçların motorları kaç km kadar gider 200.000km de olan honda civic alınabilir mi? Daha önce kullanan ve bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi?

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2009
    Erkek

    hocam gittin mi aksaraya sıkıntı var mı orada okumusutum istediğin birsey olursa sormaktan cekınme

    yeni bitti okul 1 sene oldu

    csr288 tarafından 02/Eki/14 12:34 tarihinde düzenlenmiştir

    Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Haziran/2008
    Erkek
    csr288 bunu yazdı

    hocam gittin mi aksaraya sıkıntı var mı orada okumusutum istediğin birsey olursa sormaktan cekınme

    yeni bitti okul 1 sene oldu

    Hocam sağolasın geleli 2 hafta oldu kız arkadaş edindim bir tane oda İstanbullu beraber alışıyoruz Aksaray' a. İlk başta küçük sıkıcı geldi ama şimdi alışmaya başlayınca sevmeye başladım eğlence olarak belli mekanlar olduğu için çevre yapıyorum bol bol :D

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Japon arabaları, sorunsuzdur. Sorun yaşamazsın. Fiyatları muadillerine göre pahalı fakat kendi parasını amorti eder zamanla. Ayrıca tavsiyem bunlara bu kadar para vermektense Toyotalara bak hocam. Az yaksın bisiklet gibi bineyim sorunsuz olsun diyorsan Cliolara bak. 


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2009
    Erkek

    butcen az sanırım hocam butcende sıkıntı olmasa gıt bi tane ford fiesta al derdım km dusuk 100bin olmayan aracları 25-28 arası gıdıyor ve arabalar 2009 model ustu 1.4 motorları alırsan genelde 20kurus yakıyormus ben buna karar verdım bı ara civic 1.6 2005-2007 model arasını dusunuyordum onlarda 23-26 arası gıdıyordu ama kılometrelerı 100bınden asagı bulmak zor yok gıbı hatta bende hem yası kucuk hemde motoru kucuk en ıyısı fiestaya karar verdım 3 aydır arastırıyorum konuda acmıstım gercekten araba ısı aceleye gelmemelı suan ıyıkı cıvıc ın modelını degılde fiestaya karar verdım bakalım bıde hayırlısı alsam super olacak :)

    tavsıyem hıc acele etme

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Mayıs/2012
    Erkek

    150-200-250 hondalar için sıkıntı değil bakımları zamanında yapılmış olsun yeter.
    Yetkili serviste usta tanıdıklar vardı 400 binde anahtar deymemiş hondalar geliyor diyordu.
    Yeterki bakımları iyi yapılmış hor kullanılmamış olsun.Dediğin gibi aradaki farkı çok rahat amorti eder servis yüzü görmez bakım haricinde. Performans olarak 1.6'larla ilk 2 vites aynıdır fark 3.vitesten sonra başlar performans delisi 3-5 hp peşinde koşan biri değilsen 1.4 mü 1.6 mı anlamassın :)

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Eylül/2007
    Erkek

    hocam forumda cogu arkadas tanır benım oto tamırcıyım hondalar guzel araclardır ceyrek altın mısalı fakat o aracların temızını bulmaz bıraz zordur ndn dersen tıpı oldugunda gencler tarafından cok tercıh edılen araclardırkı cogu kazalı degısenlı olur aracta boya varsa sorun yok fakat degısen varsa yerıne gore uzak durucaksın o aractan motor 200bınde olması yerıne gore normaldır nasıl dersen benım aracım var motor 397bınde her ıddasına gırerım sıfır arac performansında ndn bakımları duzgun eksıksız en ıyılerıyle yaptım herzman ve kullanmasını bılıyorum motor testıne soktugumda %97 cıkıyor ama ıste burda sen buna dıkkat etmen lazım alıcaksın begendıgın arabayı goturceksın expertız yapılcak kafana yatarsa alıcaksın yada saglam bır usta olucak gıdeıcek ona gosterıceksın hondalarda cok alavere doner pıyasa malıdır cunku mutlaka msj atarak almaya calıs gecmısıne bak kmlerını karsılastır cok kullanıldılar cunku sana 200 gozukur ama halbukı 400 cıkabılır kmsı dıkkat et derım begendıgın aracı ıstersen pmden bı yolla ıncelıyeyım?


    olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Eylül/2006
    Erkek

    Konu acilmisken bende sunu sorayim 

    http://honda.com.tr/otomobil/civic-sedan/fiyat

    bundan almayi dusunuyoruz  1.6 buyuk ihtimal otomatik  vites  olcak benzin / lpg  fabrika cikisli lpg .

    64 bin civari fiyati 

    Kullanimi vs nasil bi arabadir   cok gordugum bi arac yollarda revacta  olan bi araba galiba .

     


    Nev-i Şahsına Münhasır.
Toplam Hit: 754 Toplam Mesaj: 8