folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Özellikle Yabancı, Aktif Bilişim Siteleri/Forumları?



Özellikle Yabancı, Aktif Bilişim Siteleri/Forumları?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek

    Selamlar,

    Kimi zaman kimi açıklar oluyor sağda solda. Bunları aktif olarak paylaşan, iki gündür Reddit'ten yayılan fotoğraflar gibi insanların paylaşıma doymadığı bilişim siteleri/forumlarından takip ettikleriniz hangisi?

    Benim arada girdiğim blackhatworld.com var, onun ve burası dışında bilişimle alakalı pek fazla adres bilmiyorum. Kimi zaman böyle sitelerden bulunup dillendirilen açıkları öğrnenler de gelip R10 gibi yerlerde satmaya çalışıyorlar.

    Misalen twitter da yeni bir açık olduğundan şüpheleniyorum. Normalde günlük 1kdan fazla takip etme işlemi gerçekleştirilemez ve takipçi sayınız +%10 u kadarını takip edemezken, bugün 400k birden takip yapan bir hesap ve kendi takipçisinin 8-10 katı takip eden hesaplar var. Muhtemelen takipleri gün içerisinde yaptılar çünkü halen yükselen etkileşimlerini izleyebiliyorum.

    Velhasıl kelam, böyle püf noktaları, ufak tefek açıkları paylaşan kimler, nereler var? iCloud açığı, geçenlerdeki SSL açığı gibi büyük açıkları herkes hemen public etmez evet, ama edilen ufak tefek açıklar en azından..? :)

    *Bu arada yukarıda redditten bahsettim ancak fappening canlı takibi hariç hiç girmişliğim olmayan bir site. Tam olarak nedir, ne yapar reddit? Aradığım şeyler olabilir mi?

    Teşekkürler


    ...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek

    Yukarı? Acil?

    Fena bi açık var kapatılmadan bi umut bir yerde bulurum belki..


    ...said addicted.
Toplam Hit: 680 Toplam Mesaj: 2