2000 TL Ofis Pc Toplama
-
Hocalar Ofise pc toplamama yardımcı olurmusunuz? bana 2000 tl bütçeyi aşömayacak masaüstü ofis pc si tavsiyesinde bulunacak var mı?
Toplama istiyorum.
Ofiste en fazla performans isteyecek yazılım autocad olur. Onun dışında kasmayacak SSD takviyeli güzel bir sistem önerecek var mı?
Hocam i7 pc toplama adlı konuda şirket pc nizden bahsetmişsiniz.
Daha önce pc toplamadım ( montajda sıkıntı yaşamam) yani tek tek ürün seçip toplama listesi oluşturmadım. Aklınızda herhenagi bir uyum sorunu olmayacak
kasa
anakart
işlemci
ekran kartı
ram
SSD + HDD
ve gerekli gördüğünüz herhangi bir şey varsa
yazarmısınız. klavye monitör gibi birimler var yalnızca kasa gerekiyor.
ExpirE tarafından 13/Şub/17 20:20 tarihinde düzenlenmiştir -
https://www.technopat.net/2017/01/09/masaustu-sistem-tavsiyeleri-ocak-2017/
bunlar belki araştırmanda biraz yardımcı olabilir.
opeth644 tarafından 13/Şub/17 15:29 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocalar teknopattaki tavsiyeler inceledim alternatif fikri olan varsa dinlerim. bu arada ilk defa pc toplıycam bu listedekileri alırsak herhangi bir aparat falan ihtiycımız olmadan direk kurulum yapabilir miyiz?
-
-
Hocam win7 kullanacaksaniz gen 7 islemci almayin kuramazsiniz benden size dip not
-
yok hocam 10 kurulacak. standart kullanım için win 7 lik bir işimiz olmayak bu makine ile teşekkür ederim.
-
Ben de şöyle bir pc topladım kendimce. (2.5" ssd disk var netbook için almıştım, onu kullanacağım için listede disk yok)
Değerlendiren olursa sevinirim, bir de ekran kartı tavsiye edebilir misiniz?
yıllardır pc toplamaya çalışıyorum bu sefer de olmazsa eve klima alacam artık
-
Up kimse yok mu
-
overbite bunu yazdı
Up kimse yok mu
Gtx950 960 falan alabilirsiniz, @srcn mürit garantili yeni ekran kartını satıyordu galiba bi bakın derim fiyatta anlaşırsanız kaçırmayın bence.
Yok ben o fiyatlara alamam derseniz de rx460 alın, yurtdışından Amazon'dan alacaksanız Asus rog strix rx460 4gb modeli 420 lira civarına geliyor, vergi iadesi ile 360-380 falan oluyor ki bence güzel fiyat.
Bütçeniz nedir?
KotomineKirei tarafından 02/Mar/17 19:46 tarihinde düzenlenmiştir -
Way aq 800 liraya kasa toplıyıp oyun oynuyodum.10 sene önce.Şimdi 2k'ya oyun pc'simi toplanıyor.
-
Kusura bakmayın ben kullanım amacını yazmamışım. Yukarıdaki pc sadece oyun için değil. Genelde Visual Studio ve Proteus kullanacağım. Uzun ömürlü olsun diye ram slotu çok olan bir anakart seçmiştim. Şu an kullandığım pc p4 3ghz ve 1gb ddr ram var. Oyun olarak da server açılırsa minecraft yüklerim belki. Şimdi yaşadığım yerde sabit internetim de yok 3-5 aya kadar hat çekilecek inşallah