folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 4 Kişiye Akbil Basan Görevlinin Hapis Cezasına Çarptırılmak İstenmesi

4 Kişiye Akbil Basan Görevlinin Hapis Cezasına Çarptırılmak İstenmesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek

Bugün zaman gazatesinde göz ucu ile görmüş olduğum haber.

Sanırım koskoca devlet işletmesi 4 kişinin akbil parasına kalmış olmalı ki böyle saçma bir cezaya vuruyor görevliyi. Hayır piyasadaki tape olaylarına ses yok, 4 adet kişiye iyilik yapılan adama ceza var. 

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=RRyy5zejk9M

Bu devlete böyle davrancan

ersn tarafından 01/Mar/14 22:27 tarihinde düzenlenmiştir

küfrederiz villalara kulübeden
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

doğru bir uygulama. kamu işlerinde bu tarz uygulamalar, alışkanlık ve boşvermişlikle büyüyen kuralsızlığı büyümeden önlemek adına elzemdir. kanun ve düzende her olay ayrı ayrı ele alınır. birisinin ayakkabı kutularında milyonlar çalıp serbest bırakılması 4 kişinin beleşe akbille geçmesini mazur göstermez. herkes bu bilince sahip olsa memleket daha güzel bir yer olur.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek
    Triumph bunu yazdı

doğru bir uygulama. kamu işlerinde bu tarz uygulamalar, alışkanlık ve boşvermişlikle büyüyen kuralsızlığı büyümeden önlemek adına elzemdir. kanun ve düzende her olay ayrı ayrı ele alınır. birisinin ayakkabı kutularında milyonlar çalıp serbest bırakılması 4 kişinin beleşe akbille geçmesini mazur göstermez. herkes bu bilince sahip olsa memleket daha güzel bir yer olur.

adam haklı :) şimdi o adamıda serbest bıraksalardı yarın bi gün oda akbillerle ayyakabı kutusu doldurabilrisi, önlem alınmalı dim! :D

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek
    palakan229 bunu yazdı

Bugün zaman gazatesinde göz ucu ile görmüş olduğum haber.

Sanırım koskoca devlet işletmesi 4 kişinin akbil parasına kalmış olmalı ki böyle saçma bir cezaya vuruyor görevliyi. Hayır piyasadaki tape olaylarına ses yok, 4 adet kişiye iyilik yapılan adama ceza var. 

İşte sorun burada kavram kargaşası -_- , hani derlerya devlet yönetmek ile bir fabrika işletmekle aynı şey değil. neyse 

Mevzu derin | Papikolas Planet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Bir kaç yumurta kırmadan omlet yapamazsın dostum,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

adli para cezası çıkar oradan. 

Avukat/Hukukçu
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Benzeri Sirkeci istasyonu değiştirilmeden önce başıma gelmişti.Tam trene binerken akbil basmak istedim elemanın teki "abi bana 1 lira ver ben seni geçireyim" dedi.Adamın eline baktım elinde engellilere özel verilen ücretsiz pasolardan vardı.Zaten o sırada güvenlik sen ne yapıyorsun deyince eleman toz oldu.Akşama kadar iyi para toplar o eleman.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

neredeyse her durakta akbil basan kişiler mevcut, akbili olmayanlara 1-2 lira karla basıyorlar.

kaynak nedir?

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek
    nolanded bunu yazdı

neredeyse her durakta akbil basan kişiler mevcut, akbili olmayanlara 1-2 lira karla basıyorlar.

kaynak nedir?

Haberi bulamadım ama daha önce okumuştum. Güvenlik görevlisi indirimli karttan bastırıp tam parası alıyordu sanırım :)

Buldum: http://www.muhalifgazete.com/haber/92843/guvenlik-gorevlisine-4-liralik-akbil-davasi.html

Bahsettikleri zarar jeton/akbil arasındaki fark sanırım. Saçma olan durum istanbulkart'lar kişiye özel değil, istediğin kadar basabiliyorsun. Adam ulaşım aş değil otogar'ın güvenliğiymiş.Neyin davasını açmışlar anlmadım.

Balyoz99 tarafından 02/Mar/14 16:52 tarihinde düzenlenmiştir

arbeit macht frei
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

bu metrolarda güvenlik olarark çalışan bir arkadaşım var onu tesadüfen gördüm durakta konuşurken birir geldi dedi pararm yok tabi amca dedi açtı kapıyıy bindirdi ulan dedim b,iz enayimiz kardeş dedi param yok diyene mecburi açmak zorundasın şirket bizden bunu istiyor dedi 
    yani aklınızda bulnsun paranız yoksa söyleyin açıyorlar ...

ama tabi para isteme olayı şerefsizlik sana verilen yetkiyi adice kullanmış oluyorsun

ben diyorum ki millet bu kadar çalıyor diye tutup akbil basıp para alan görevliyede aferin diyemeyiz haksız mıyıym arkadaşlar

bu tipik akp mantığına benzedi marmarayı yaptı adam aaa abuduyla götürebilir helal mi ?

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
Toplam Hit: 1935 Toplam Mesaj: 11