Adsense Başvurusu (Deli Olacam) !
-
yav bu adsense delirtecek beni başvuruyom bilgi yanlış diyor posta kodu hatalı diyor
orda o soru işaretine basıp posta kodunu yazıyorum yine yanlış diye mail geliyor ne yapcam
-
Kesin bu yazı yüzünden kabul etmiyorlar :F Site güzel olmuş ama şu yazıyı kaldır bide arama çubuğunu biraz içeri al :D
-
site işi bu akşam bitecekte bu ads sorun çıkarıyor
-
4eye bunu yazdı:
-----------------------------Kesin bu yazı yüzünden kabul etmiyorlar :F Site güzel olmuş ama şu yazıyı kaldır bide arama çubuğunu biraz içeri al :D
-----------------------------"desing" ne la? :D
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------4eye bunu yazdı:
-----------------------------Kesin bu yazı yüzünden kabul etmiyorlar :F Site güzel olmuş ama şu yazıyı kaldır bide arama çubuğunu biraz içeri al :D
-----------------------------"desing" ne la? :D
-----------------------------hazır tema hazır banner :D onun için böle benlealakası yok
-
daha önce hiç adsense hesabın olmuş muydu? bu ilk mi?
-
aynı bilgilerle dahah önceden almışsın byk ihtimal
-
Aynısı banada oldu 1-2 ay önce 2-3 defa denedim adres hatalı fln diyor.. hiç başıma gelmemişti daha önce.. neyseki deli olmadan salladım gitti :D
-
aynı hatayı banada verdi blogger da denedım
-
hiç ads'em olmadı almadım sürekli böle diyor bakalım örnek verdiği posta kodunu yazdım ne olacak görecez
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------yav bu adsense delirtecek beni başvuruyom bilgi yanlış diyor posta kodu hatalı diyor
orda o soru işaretine basıp posta kodunu yazıyorum yine yanlış diye mail geliyor ne yapcam
-----------------------------Aynen
edit:ben değil bayzin yazıyo :|