Alic-Verici Devresi Lazim...
-
Arkadaslar bana frekans ile calisacak alici-Verici devresi lazim.Söyle yapimi basit olanlardan hani basit oyuncak arabalarda bulunuyorya 40-50 m alanda yayin yapabilecek.Bu devre ile bir Kamerayi baglayacagim makinazmayi kontrol edecegim.Kamerayi sag-sol asagi -yukari yapacak birmakinizma var elimde.
Bu makinizmaya takacagim bir alici-verici devresi yapmak istiyorum.Birkac tane buldum fakat cok karmasik yapiya sahip.ben söyle Piyasada bulunabilir elektronik elemanlari ile yapabilecegim bir devre ariyorum.
Eger bildiginiz bir Link veya adres var ise buraya yazarsaniz sevinirim.
saygilar
-
abi kumandalı arabalardan sok dicem ama senin aklına gelmistir herhalde boyle bisey yaparsan banada haber verirmisin bu arada kameran parmak kamera mı ben nerden bulabilirim
-
Aklima gelmedi degil ama devreyi kendim yapmak istiyorum istedigim Frekansda.
Ikinci soruna gelince Kamera Parmak kamera , Nerde bulabilecegini bilemiyecegim cünkü nerde kaldigini bilmiyorum.Ben yurt disinda kaliyorum.
-
ben mailine bi tane şema göndericem.. baskı devre hazırlayabiliyor musun....?
-
Evet baski devresi yapabiliyorum.
e mailim :digimensch2003@yahoo.de
-
boran gönderdinmi semayi !!!!!!
-
Slm dotum bende aynı programı istiyorum.Mail adresim fear_darkness@mynet.com şimdiden ilgin için saol
-
Kanakan2003 bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaslar bana frekans ile calisacak alici-Verici devresi lazim.Söyle yapimi basit olanlardan hani basit oyuncak arabalarda bulunuyorya 40-50 m alanda yayin yapabilecek.Bu devre ile bir Kamerayi baglayacagim makinazmayi kontrol edecegim.Kamerayi sag-sol asagi -yukari yapacak birmakinizma var elimde.
Bu makinizmaya takacagim bir alici-verici devresi yapmak istiyorum.Birkac tane buldum fakat cok karmasik yapiya sahip.ben söyle Piyasada bulunabilir elektronik elemanlari ile yapabilecegim bir devre ariyorum.
Eger bildiginiz bir Link veya adres var ise buraya yazarsaniz sevinirim.
saygilar
-----------------------------
söylermisin bana bir tane frekanssız çalışan bir alıcı-verici devresi -
TWS ve RWS 434 entegreleri ile 150 metre kare lik bir alana RF verici alıcı devresi kurarsan ii bişey olur.
-
hehe frekans ile çalışmaz olm.....elenktrünk ile çalışır radyolar.....
-
pil neyin takacan.....onun frekansı zaten kendinden...
Bi de frekans uyumu diye bişi var...o da kızlarla erkekler arasında olan bişi...
Toplam Hit: 3235 Toplam Mesaj: 11