Aliexpress Deki Bir Ürün Lazım. Nasıl Alabilirim?
-
selam arkadaşlar. sitede aliexpressden daha önce alış-veriş yapan bir arkadaşımız illa vardır diye düşündüm. bana aşağıdaki linkte bulunan ürün lazım. nasıl alabilirim? yada yardımcı olabilecek varmı? türkiyede aradım sitelerde ama bulamadım. sanalsaray,gg,sahibindende yok malesef.
yardımcı olursanız sevinirim.
-
normal alışveri sitelerindeki gibi yaparsın alışverişini.ben 2 tane mont aldım burdan çinden gelecekti.yerine 2 tane bez parçası göndermişler :) paramı geri aldım.
-
Ticaret yaptığın adamı iyi seçersen sorun çıkmaz. Ebay gibi düşün. Kredi kartın ve diğer ödeme yöntemleri ile güvenle alışveriş yapabilirsin. Sorun çıkar ise dispute(itiraz) açma hakkın var.
-
yabancı sitelere kredi kartı bilgisi vermek istemiyorum. sanal bile olsa. paypalla falan ödenebiliyormu?
-
crimeangel bunu yazdı
yabancı sitelere kredi kartı bilgisi vermek istemiyorum. sanal bile olsa. paypalla falan ödenebiliyormu?
aliexpres paypalı kaldırdı hocam yabancı siteye kart bilgisi vermek istemiyorsan korkuyorsan almıyacaksın bu kadar basit :D
+ şu u söyleyim aliexpres türkiyedeki gg den daha iyi
DJ_Alper tarafından 11/Şub/14 10:19 tarihinde düzenlenmiştir -
aliexpressten 100 civarı ürün almışımdır hiç bir sorun yaşamadım. hatta bi kere gönderilen ürün gecikti diye adam bidaha gönderdi sonra 1er hafta arayla 2side geldi .adama geri göndermemi isteyip istemediğimi sordum. iyi yorum bırakın yeterli dedi :)
garanti bankas hesabın varsa o tutar kadarlık sanal kart oluştur öyle al hocam sonra kapatırsın kartı
Sharp tarafından 11/Şub/14 13:48 tarihinde düzenlenmiştir -
yeni konu açmadan burdan devam edeyim dedim . babam içme suyunu köyün birinden doldurup getiriyor kafama takıldı bu suyun ph değeri kaçtır diye nete baktım en düşük 30 40 liradan başlıyor aliexpress de aynısını 7.5 dolara buldum bunu alsam ortalama kaç güne gelir. gümrükte sıkıntı olacağını sanmıyorum bu arada tr dışı sitelerden hiç alışveriş yapmadım . /
-
adeleks bunu yazdı
yeni konu açmadan burdan devam edeyim dedim . babam içme suyunu köyün birinden doldurup getiriyor kafama takıldı bu suyun ph değeri kaçtır diye nete baktım en düşük 30 40 liradan başlıyor aliexpress de aynısını 7.5 dolara buldum bunu alsam ortalama kaç güne gelir. gümrükte sıkıntı olacağını sanmıyorum bu arada tr dışı sitelerden hiç alışveriş yapmadım . /
15 günden aşağı bekleme.
-
adeleks bunu yazdı
Sadece pH'a bakarak suyun içilebilir olduğunu söyleyemezsinki bilmem kaçtane parametre var onun için.
-
-
hocam satıcının ratingine feedbackine bak yüksek olanlardan alışveriş yap. sorun olursa zaten itiraz edebiliyorsun.