Almak İstediğim Domaini Yabancı Bir Şirket 2018E Kadar Almış
-
hocam iletişime geçme olayını beceremem zaten okadar ingilizcemyok anladığım kadarıyla siteyi kullanmıyorlar bunlarla iletişime geçip alan adını almamda yardımcı olabilicek arkadaş varsa buraya yazsın özelden görüşelim o alan adını almayı çok istiyorum
-
ego hoca,erken gelen oturur.
-
o değilde ben domain adını merak ettim site açıkmı adam parkmı etmiş durumu nedir
-
site açıkta tuhaf bir indexvar kullanılmıyor gibi alanadını yardımcı olucak arkadaşa söylicem ayrıca ego değil o alan adı bana lazım
-
bukadar uzun zamana tescilliyse ve hizmetteyse satmaları pek muhtemel (satsalarda büyük paralar isterler) değil gibi .com.tr dene
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------
bukadar uzun zamana tescilliyse ve hizmetteyse satmaları pek muhtemel (satsalarda büyük paralar isterler) değil gibi .com.tr dene
-----------------------------yavuz fikrin gerçekten dehşet ama tr için gerekli belgeyi nasıl alıcam
-
hocam ne sitesi açacan adsoyad mı yoksa nedir mevzunu anlat istersen pm den ulaş
-
bambam66 bunu yazdı:
site açıkta tuhaf bir indexvar kullanılmıyor gibi alanadını yardımcı olucak arkadaşa söylicem ayrıca ego değil o alan adı bana lazım
-----------------------------ankarada otobüslerde ego denen bir olay kullanılıyor otobüs doğalgaz da ego alıyorsun..
ankara elektrik havagazı ve otobüs işletme müesesesi (ego)
ama otobüsler trenler doğalgaz sırası hep adam kaynadığından Erken Gelen Oturur deniliyor :D
-
gokcan bunu yazdı:
bambam66 bunu yazdı:
-----------------------------ankarada otobüslerde ego denen bir olay kullanılıyor otobüs doğalgaz da ego alıyorsun..
ankara elektrik havagazı ve otobüs işletme müesesesi (ego)
ama otobüsler trenler doğalgaz sırası hep adam kaynadığından Erken Gelen Oturur deniliyor :D
Ankara buluşmasında ankara gelir gelmez ilk bunu sorduk swordfish le :D
Domaine gelince o kadar uzattıysa çok yüksek rakamlara satacağını düşünüyorum -
SeRDaR bunu yazdı:
Ankara buluşmasında ankara gelir gelmez ilk bunu sorduk swordfish le :D
-----------------------------ilk öğrenilmesi gereken şey bu zaten :D
-
gokcan bunu yazdı:
SeRDaR bunu yazdı: