Almanya - Hollanda Ucuz Arama Servisi Lazım
-
Beyler almanyadan pcden, hollandadaki bir cep telefonu aranacak ve bunun için en ucuz yol ne olabilir? Kız meselesi!
-
SpoofU bunu yazdı:
-----------------------------
Beyler almanyadan pcden, hollandadaki bir cep telefonu aranacak ve bunun için en ucuz yol ne olabilir? Kız meselesi!
-----------------------------skype & voip yazarsan google fiyatlara ulaşabilirsin hali hazırda kimsenin ezbere bildini sanmıyorum
-
Eğer daha ucuzunu bulamazsak mecbur skype kullanacaz, google araması yaptım fakat güvenli bir firma lazım.Ayrıca burası tahribat.com bir bilen çıkar diye düşünüyorum :D
-
hocam fiyat karşılaştırmasına buradan bakabilirsin, netherland mobile'e bakacaksın
betamax price comparison
-
voip kullan.
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------hocam fiyat karşılaştırmasına buradan bakabilirsin, netherland mobile'e bakacaksın
betamax price comparison
Teşekkür ettim hocam şimdi bakıyorum. -
SpoofU bunu yazdı:
-----------------------------Usta Allah yardımcın olsun başka birşey demiyorum...
-
hoca atla gel 4-5 saatlik yol bende kalirsin :) isini halledip donersin en ucuzu bu
-
Sağolun hocalar, aslında arkadaşım için lazımdı, Allah ona kolaylık versin :D
-
ewaphone.com sabit hatlar aranıyor denedim cogu kez üyelik felan istemiyor ararken belli bi ücretide yok aradıgın insan konusabiliyor ama benım mic olmadıgı icin hic konusma fırsatım olmadı :)
-
İlk mesajda dediğim gibi, cep telefonu aranacak.
Toplam Hit: 2048 Toplam Mesaj: 11