folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Aöf Onedrive Ve Office 360 Hesapları Siliniyor.



Aöf Onedrive Ve Office 360 Hesapları Siliniyor.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    Geçen sene denedikleri ama iptal ettikleri hesaplar ile ilgili düzenlemeyi tekrar hayata getiriyorlar.

    Office 365 BilgilendirmeDeğerli öğrencimiz;

    Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi öğrenci hesaplarına ait Office 365 hizmetlerinde 30 Haziran 2024 itibari ile değişiklik gerçekleşecektir. Bu kapsamda e-Posta hizmeti dışındaki tüm hizmetler kapatılacaktır. 30 Haziran 2024 tarihi itibari ile Office 365 hizmetlerinde yeni durumda e-Posta kotası 150 MB olacaktır. Belirtilen tarihe kadar OneDrive ve e-posta kutunuzdaki verilerin yedekleme/silme işlemini gerçekleştirmeniz gerekmektedir.30 Haziran 2024 tarihine kadar Onedrive ve e-posta kutularınızın yeni güncellenmeye uygun hale getirilmemesi durumunda yaşanacak olan hizmet kesintileri, veri kaybı vb. durumlardan e-posta sahibi kullanıcı sorumludur.

    NOT : https://anadolu.edu.tr/e-posta/islemler/internet-hesabi-silme web sayfasında belirtilen şartlara göre hesapların silineceğini ve verileriniz geri dönüşü mümkün olmayan şekilde kaybolacağını hatırlatırız.

    PanxeR tarafından 07/Nis/24 15:33 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frekaze
    frekaze's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Haziran/2015
    Erkek

    AÖF artık kimse siklemiyor önceden askerlik içindi şimdi boş bir kurum kayıtları düştü. Lisans olaylraıda dolar bazında olduğundan dolayı gelir kısmı kurtarmıyor artık. 

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    1 TB bulut alanı veriyordu kötü oldu. Piyasadaki online korsan dizi-film siteleri bu edu mailleri toplayıp filmleri yüklemek için kullanıyordu. Onedrive'dan direk link alıp oynatıcıya gömmek bayağı kolay diye biliyorum. Üstelik Google veya Yandex'teki gibi dosya çok tıklanırsa geçici olarak blokede koymuyor.


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Mart/2008
    Erkek

    Mail dursa onada razıyım. Kalıcak mı bakalım göreceğiz.

    5. Üniversitemiz ile ilişiği kesilen öğrencilerin (kayıt yenileme hakkını kaybetmiş, kayıt sildirmiş, kaydı silinmiş, mezun olmuş, vs.) hesapları silinir. Kullanıcıya, internet hesabının silineceğine dair ayrıca bilgilendirme yapılmamaktadır.


    Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
Toplam Hit: 282 Toplam Mesaj: 4
aöf microsoft onedrive microsoft