AÖF"Den Mezun Olduğumuzda?
-
AÖF işletme okuyorum şu anda.Bu bölümden mezun olduğumuzda aldığımız diplomada "Açıköğretim" olduğu yazacak mı?Kimileri yazar diyor, kimileri yeni diplomalard yazmıyor diyor.Bunun aslı nedir?
-
örnektir geçmez...
-
Benim fakültem "Açık öğretim fakültesi" değil ama.İşletme fakültesi.
-
AÖF işletme okuyorum diyen kim?
açık öğretim işletme fakültesi okuyorsun -
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
AÖF işletme okuyorum diyen kim?
açık öğretim işletme fakültesi okuyorsun
-----------------------------Tamam açıköğretim işletmesi olduğunu biliyoruz.Ancak ingilizce öğretmenliği'nin bulunduğu fakülte ile işletmenin bulunduğu fakülteler farklı.Benim sorduğum diplomamda Açıköğretim İşletme mezunumu yazacak?Bazıları öyle yazar bazıları o değişti artık yazmıyor diyor.
-
Açıköğretim yazmıyor ama sanıyorum anlaşılır mı diye soruyorsun..
Eğer aöf okursan İktisat Fakütlesi veya İşletme Fakültesi yazıyor..Açık değilde Anadolu Üniv de kapalı okursan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi yazıyor..Fark bu şekilde anlaşılabilir.Diğer ünivler içinse fakülte adı neyse o..
Önceki resim deki gibi değil aöf iibf diplomaları.Yabancı dil de zaten kontenjan var açık da desek kısmen yanlış olur,açık fakat sınırlı sayıda kişi okuyabiliyor..Benm öss senemde 2000 kişiydi di sanırım.
-
benim bildiğim işletme ve iktisatta yazmıyor, iki yıllıklarda yazıyor.
ama bankalar eleman alırken aöğretim mi öğgün öğretimmi ayrımını yapıyor, yani günümüzde o diplomada açık öğretim yazmasa bile herkez anlar.
ne yapmak istiyorsun ?
-
fakülte ismi yazar
mesela bende işletme fakültesi yazacak işletme bölüünde
örgün öğrenim görenlerde iktisat fakültesimi ne yazıyomuş
-
Sağlık olsun artık ne yapacaz.Zaten büyük ve ciddi firlamar işe alırken (Örgün Eğitim) ayrıntısı koyuyor.biz bu diploma ile ancak kısa dönem askerlik yaparız.
-
-
Eskiden yazıyormuş galiba ama şimdi yazmıyor arkada bir mühür varmış galiba orada yazıyormuş.Ayrıca iki yıllıklarda muhakkak yazıyor.