Ati Hd 4670 ,Quake Wepcam ,Atech Klavye
-
evet başlikta yazdiğim gibi bu 3 ürünü 40 tl ye satiyorum ,yanliz ati ekran karti bozuktur oda şoyle oyunlarda pc ye ,reset attirmaktadir yani oyun oynarken 2 veya 3 dakka içinde oyundan atmakta ve pc yeniden başlamaktadir ama sadece oyunlarda,normal kullanimda herhangi bir şey yok ,güvenle kullanilabilir diyer ürünler sağlamdir herhangi bir problemi yoktur ,bu arada resmi bügün çektim yani satmaya 2009 da karar vermedim
-
satmaya 2009 dan itibaren mi karar verdin hocam :/
-
bu arada yazmayi onutum ,bu arada resmi bügün çektim yani satmaya 2009 da karar vermedim yani anlaşilir şekilde makinayi pili bittiği için ,dolayisiyla ayarlamadim ,bir arkadaş bunu gördü sağolsun
-
blmrt bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------satışı baltalamak bu olsa gerek :P Ekran kartının arızası olmasaymış onun sebebine hepsini alabilirdim ama hayırlısı :/
-
Coiner bunu yazdı:
-----------------------------blmrt bunu yazdı:
-----------------------------satışı baltalamak bu olsa gerek :P Ekran kartının arızası olmasaymış onun sebebine hepsini alabilirdim ama hayırlısı :/
ben arizayi yazdim zaten ,sadece oyunlarda sorun çikartiyor yani video falan seyretmekle,yani normal bilgisayar kullaniminda bir problem yok ,istersen 10 video veya 10 tane photosop programini birden çaliştir ornek ,sorun olmaz -
iyi satmak istemişsinde kardeşim bozuk malı kimse almazki zaten ekran kartı oyun için Lazım oluyor genellikle Yok film Yok Photoshop yine yapılır bir şekilde ama açık olmuşsun arızayı sölemişsin umarım satarsın
-
Mali bunu yazdı:
-----------------------------iyi satmak istemişsinde kardeşim bozuk malı kimse almazki zaten ekran kartı oyun için Lazım oluyor genellikle Yok film Yok Photoshop yine yapılır bir şekilde ama açık olmuşsun arızayı sölemişsin umarım satarsın
bozuk mali sağlam diye satmiyacaktim heralde ,ben olduğü gibi yazdim isteyen alir isteyende almaz keyfibilir -
ekran kartı kaç mb kaç bit
-
ottomanmurat bunu yazdı:
-----------------------------ekran kartı kaç mb kaç bit
512 mp, drr4 ekrankarti -
ekran karttı fena değil alınabilir bence
değişik bi donanım ve yazılımda sorunsuz çalışır tahminimce (genelde reset atan ekran kartları donanım değiştirince canavar gibi oluyorlar :) param olsa vallahide alırdım
iyi satışlar
-
zalimadam bunu yazdı:
-----------------------------ekran karttı fena değil alınabilir bence
değişik bi donanım ve yazılımda sorunsuz çalışır tahminimce (genelde reset atan ekran kartları donanım değiştirince canavar gibi oluyorlar :) param olsa vallahide alırdım
iyi satışlar
başka bilgisayarlarda denedim çalişmadi yani ayni sorun var ,alan kişiler bunu dikkate alsin