Başlangıç İçin Fotoğraf Makinesi Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morf1n
    morf1n's avatar
    Erkek

Guzel bi fotograf makinesi edinip, fotograf cekmeye baslamak istiyorum, hem bu sanatı sevdiğimden hemde hobi olarak hosuma gidicegini dusundum diye müritlerden bi tavsiye alayım dedim.

Ayırdıgım butce 250-350 tl arası ve aldıgım makineyide cok uzun sure olmasada aylarca kullanmayı dusunuyorum bu yuzden deneyip kullandıgınız, duydugunuz veya tecrubeleriniz dogrultusunda tavsiye verirseniz iyi olur.

Ayrıca satan murit varsa ondanda alabilirim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

nikon d3000 tavsiye ederim. fiyatı yükselymen lazım o paraya ancak bir kompakt alabilirsin.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morf1n
    morf1n's avatar
    Erkek

hocam belirttigim butceyi aşıyor, biraz profesyonel cihaz gibi geldi bana hem

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morf1n
    morf1n's avatar
    Erkek

yokmu fotografci murit :/

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

olympus e-620 yi incele, sıfır düşünürsen pm.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zalim_07
    Zalim_07's avatar
    Erkek

biraz geç olacak ama fujifilm 2950-2960 bu modelleri ikinci el 300-350 civarında bulursun zevkle foto çekip slr makinelere geçmek için bir deneyim olur senin içinde ben kullandım bu makineyle başladım baya bişeyler öğrendim sayesinde şimdi canon almak için para biriktiriyorum... :)

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyax_gokhan
    manyax_gokhan's avatar
    Erkek

aynı şekilde fujı s2800hd de alabilirsin s2950 den bi farkı yok ben sıfır refurbıshed olark gg. dan 380  gibi bi fiyata almıştım 2. eli daha düşüktür 18x optik zoom var yarı prof. olarak geçiyo bunlar..

Kasabın mesleğini bilmezsen, beslediği kuzuya şefkatini sevgisinden zannedersin. Her başını okşayanı dost her başını ağrıtanı düşman bilme...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Hocam birincisi ikinci el alacaksın makineyi sıfır alman boşa israf olur bence. Ama iyi araştır arızalı falan çıkmasın makine. Başlangıç için canon 450D işini görür iyi öğrenirsen eğer profesyonel olarak bile kullanabilirsin makineyi :)

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

ndmylmz bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam birincisi ikinci el alacaksın makineyi sıfır alman boşa israf olur bence. Ama iyi araştır arızalı falan çıkmasın makine. Başlangıç için canon 450D işini görür iyi öğrenirsen eğer profesyonel olarak bile kullanabilirsin makineyi :)

-----------------------------

kesinlikle katılıyorum her iki hususa da

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erblood
    erblood's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Fuji finepiks 2950 399 tl 12 taksit aldım şimdi varmı bilmiyorum ama ben çık memnunum.video ve fotoğraf çekimleri çok iyi.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zalim_07
    Zalim_07's avatar
    Erkek

paran varsa 450D iyidir ama bütçe 350TL ile sınırlı ise Fujiye bakcan Canon'da ikinci adımda alacağın makine olsun yada biraz daha sabret direk Canon al

.
Toplam Hit: 1220 Toplam Mesaj: 11