Bir Baba Oğul Nasıl Göt Olduğunun Tarihe Geçtiği An...
-
Hayatınızdan 4dk nızı çalarak vidyoyu güzelce dinleyerek izlerseniz bir ders verici nitelikte kısa film izlemiş havasına kapılabilirsiniz.
Alkışlarla Yaşıyorumdan bir kaç bomba yorum:
"-soru 140 karakterden fazla olduğu için anlayamadı bizim oğlan."
"-babası olacakları önceden kestirmiş gibi sürekli "kızım daha iyi" diyor. çocuğu inkar etme politikası uyguluyor."
"-Geçen 15000'de elenen yarışmacıya özürlü kontejyanından girdi sanırım diye tweet atmıştı. Gülme komşuna gelir başına."
-
Bende bilmiyordum zor soruymuş çarşambanın anlamımı varmış ki?
-
o değil de bu twitter fenomenlerinin çoğu bunun gibi itici ego manyağı ezik tipler oluyor. bence bu adamları fenomen yapan gereksizler sürüsü en az onlar kadar mal. twitter'ın mizah kapasitesi ve fenomen olmanın anahtarı aynı. sabri'li, maya'lı, nihat doğan'lı bayat espriler.
-
bende duymamıştım hiç sallasam pazar derdim, zor soruymuş hakkını yemeyin adamın
-
hiçmi duymadınız la çıkmaz ayın son çarşambası nı
-
blmrt bunu yazdı
-
zeg392 bunu yazdıblmrt bunu yazdı
-
Eleman feci rezil olmuş.O değil o babayı nası rezil edersin be :)) Soruya gelince bende bilmiyordum.Ama çarşamba dedim.Çarçafa dolanır ya ordan bağlantı kurdum işte.Soru saçma..
-
ZoRKaYa bunu yazdızeg392 bunu yazdıblmrt bunu yazdı
duyduk da ne alaka? anca burdan kulak aşinalığınız olurdu sallardınız tutardı ancak Dokuz ayın çarşambasını bende hiç kullanmamıştım hayatım boyunca.
Ayrıca nedense çocuk çok yapmacık, konusması deli etti beni
rebellisch tarafından 24/Ara/12 23:40 tarihinde düzenlenmiştir -
yüzyılın göt oluşu resmen, işin enteresan tarafı bu kadar göt olduktan sonra hala twitter hesabında rahatça konuşabiliyor olması elemanın anlayan beri gelsin.
-
babasının parasına güvenen işe yaramaz bir lavuktan ibaret. ekmek kaç para desen onuda bilmez. veya hayatında hiç elektirik su faturası ödemişmi acaba. Ne yazıkki böyle piçoslar twit gibi ortamlarda prim yapabiliyor.