BTK 'Nın Kararına Uyan Yok!
-
http://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/726983-20-saniye-sonra-yaptirim-geliyor
ben henüz uygulayanı görmedim. her bekletildiğimde çağrıma cevap verildiği anda dile getiriyor olmama rağmen kimsenin umrunda bile değil.
3-4 dk beklediğimi bilirim. bunun önüne bu kuralla da geçilemeyecekse ne olmalı ?
-
uyulsun büyüyk mcezalar verilsin hepsine lanet olsun hepsine ulan geçen açıköğretimin çağrı merkezinin aradım 3 gündürde arıyorum hep başka öğrencilere hizmet veriyor kim ulan bu başka öğrenciler
allah akhretsin bunları lanet olsun bir ekre düşmez mi bir telefon yaa
modem arızalandı airties müşteri temsilcisini arıyıym dedim oda aynı bir türlü düşmüyor... -
ttnet için 13 dk fln bekledm geçen hafta 5-10 dk beklediğimd ekapatıyorudm bu sefer dedim açana kadar arıcam, 13 dk sonra biri sağolsun cevap verdi :D
-
sövün. hemen arıyolar.
-
aramakla uğraşmayın mümkün mertebe sikayetvar.com a yada twitter daki destek sayfalarına yazınca arıyor onlar direk
-
ortalama süre 20sn olacak. her arayan değil.
-
iş bankasında 28 dk bekledikten var işleminizi biz yapamıyoruz cevabını adıktan sonra btk filan umrumda değil artık isterse anında açsınlar aramıyorum bundan sonra
-
yapı kredi çağrı merkezinde ve kvk da baya uzun süre beklediğimi bilirim. ama müzikleri güzel oluyor ya.
cep telefonu başka nerden alınabilirki KaaaVeKaağaa ...
her an yanında ka ve kağaaa
-
beyler bekleme süresince karşı taraf kayıt alıyor ttnette ve büyük firmalarda, ana bacı küfür edin eksik geçmeyin beklerken.
-
RETRET bunu yazdı
beyler bekleme süresince karşı taraf kayıt alıyor ttnette ve büyük firmalarda, ana bacı küfür edin eksik geçmeyin beklerken.
ahaha
-
koçtaşta ürün değişimi falan gerektirdi bir ara, her aradğmda 15 dk bekliyorum standart. hayır sitede canlı destek var sorsan 7/24 offline. şikayetvara yazıyorum bakan yok. telefon açıldığında kayıyorum biz sizi 1 saate arıyacaz diyorlar arayan yok. btk falan yalan hepsi. aslında müşteriye iyi güzel bir miktar para bırakılsa dava falan olduğunda uğraşacağım. ama 20 tl lik mal için de gidip yol masrafı vs yapasım bile gelmiyor :/