Bu İş Fikri Tutar Mı
-
hacılar bursalıyım, bugün tophanede gezerken bursa manzarasına bakmaya yarayan dürbünler var 1 lira atıyorsun dürbünle bakıyorsun, bende de potansiyel her halttan para kazanmayı sağlıyacak yetenek var, hemen aklıma şu geldi, gerekli malzemeler
bir tane tepede bir ev yada çatı katı(şehirden uzak olmıcak biraz ışık almıcak, şehir ısıklarından fazla nasiplenmemesi gerek)
kaliteli ama fazla maliyeti olmayan teleskoplar,
çay ocagı
para sayma makinesi :)
evet hacılar olay bsit, mekan kafe tarzı olcak çay falan isteyen bişeyler içsin diye ama amaç gökyüzünü seyretmek, oraya insanlar teleskopla yıldızlara yada aya bakmak için gelmeli, tabi dakikası bilmem şu fiyata olucak
sizce bu projenin tutarı var mıdır?
-
Doktor bu ne ? :D:D
-
afrasiab bunu yazdı:
-----------------------------
Doktor bu ne ? :D:D
-----------------------------hacım para kazanmam lazım, sıradısı fikirler ihtiyacım var, fazla ugrastırmıcak, para getircek :)
-
Bence şehir içinde evlerin arasında böyle birşey yaparsan tutmaz başın beladan kurtulmaz kavga gürültü sen bizim evimi dikizliyorsun gibisinden. Böyle bir iş için önü açık ve önünde yerleşim yeri olmayan yerleri tercih et derim yani ben olsam öyle yapardım. Hayırlı akşamlar.
-
Sen para sayma makinesini almissin bile simdiden..:)
Teleskop icin ayrica Cin'den yardimci olabilirim isterse..Turkiye'den ucuz en azindan..
-
DawnOfDarkness bunu yazdı:
Sen para sayma makinesini almissin bile simdiden..:)
Teleskop icin ayrica Cin'den yardimci olabilirim isterse..Turkiye'den ucuz en azindan..
-----------------------------çizik :)
-
amaç gökyüzüne bakmak olursa devam müşteri olmaz.tutmaz bu iş :D
-
masrafa yazık hacım 1 lira diyosun internet cafe acmak daha mantıklı :)
-
Biyotbt bunu yazdı:
-----------------------------hacı dogru dıyon gerçi herkes bi kere baksa yeter :) bursa da 2-3 milyon insan var, ömürlerinde bir kez gelseler, yeter dayi :)
-
syklops bunu yazdı:
Biyotbt bunu yazdı:
-----------------------------hacı dogru dıyon gerçi herkes bi kere baksa yeter :) bursa da 2-3 milyon insan var, ömürlerinde bir kez gelseler, yeter dayi :)
-----------------------------2-3 milyona hitap edecek potansiyel varsa zaten teleskopla falan uğraşmazsın :D
-
Çay bahçesiyle birlikte yürütürsen bu işi iyi para yapabilirsin kanımca çünkü uludağ yoluna sırf bursayı izlemek ve çay içmek için cıkan çok kişi bilirim yani yol geçen hanı, çay bahçesi gibi bişi işler ama dürbün işini bilmem çay içmeye gelenler bakarsa olur yoksa sırf gök yüzünü izlemek için taa uludağ yoluna cıkacaklarını sanmıyorum, bende bursalıyım az bakmadım o tophaneden