Bunları Yapmayan Türk Varmı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlock
    warlock's avatar
    Erkek

@geyik diye bi yer var dimi canım benim?

Lisanslı program satın almamaktır.

Rüzgarlı havalarda küller uçmasın diye küllüğe su koyar.

Ancak bir Türk gazete bulmacasını hep başkalarına sora sora çözebilme becerisini gösterip , kendisi çözdü diye sevindirik olabilir.

Konuşma yeteneği olan hayvanlara ilk olarak küfür etmesini öğretir.

Daha birinci telefon zili çaldığında telefonun başına dikilen ama açmak için ikinci kez çalmasını bekler.

Çocuğu yanlışlıkla elini kestiği veya düstüğü için ağladığında elini kesti veya düştü diye çocuğunu döver.

Ailece televizyon izlenen bir evde kumanda babanın elindeyse ve o ne izlerse diğerleri de onu izlemek zorunda kalır.

Evin bir odasının ampulü patladığı zaman yenisini almayıp da fazla kullanmadıgı bir odanın ampulünü onun yerine takar.

İşinde iyi olan birisini överken hakaretle iltifat eden bir Türk'ten başkası olamaz. (Şerefsizin oğlu ne iş yapmış be kardeşim, helal olsun)

Maşının 2 katı değerindeki cep telefonuna sahip olabilmektir.

Yemeğin etini en sona bırakır.

Arabasına öküz, köpek, horoz sesli korna taktırma fikrinin patenti bir Türk'e aittir.

Uçakta bulunan tanıdıklarına uçak havalandıktan sonra görmeyeceğini bildigi halde el sallar.

Geçirdiği bir trafik kazasından sonra kanlar içinde çıkıp,çarpılmış arabasına üzülür.

On yıllık bir otomobilin koltuk ambalaj naylonlarını çıkarmadan kullanma becerisini gösterir.

Terliği parmakları dısarı taşırarak giymektir.

Döner ile ayranı aynı anda bitirebilmektir.

Webcam'den fotoğraf çekebilmektir.

Çiftleşen köpeklere taş atabilmektir.

Trafikte yeşili beklemeden sarı ışıkta geçebilmektir.

Ambulansların hasta taşıdığına inanmamaktır.

Sahte adidas giyebilmektir

Doğan görünümlü şahin'e sahip olabilmektir.

Çizik cd'nin arkasına kolonya sürmektir.

Ev telefonunu arayıp 'evdemisin?' diye sorabilmektir

Her güneş tutulmasını siyah camla izlemektir.

Çizgili pijama giyebilmektir.

Mirc'e bayan nickiyle girip erkekleri kandırmaktır

Bisiklete 3 kişi binebilmektir.

Kavgadan sonra 'teker teker gelin' diyebilmektir.

3 Kişilik asansöre 5 kişi binebilmektir.

Sıkışınca CTRL+ALT+DEL yapabilmektir.

Google Earth'de kendi evini bulmaya çalışmaktır.

Faturaları sön gün ödemektir.

Aynı şarkıyı 100 kere dinleme manyaklığı olan, sabah suyu yüzüne çarparken suyun bileklerden dirseklerine akmasına uyuz olan, buzdolabını açıp boş boş baktıktan sonra kapayan, kulağında mp3 ile gezerken klip tadında yürüyen, doğru insanı bekleyip yalnız kalan, ellerini bi türlü ısıtamayan, çift bölmeli çakmakta her iki tarafta gaz seviyesini dengeleme ihtiyacı duyan, girdiği kapalı bir mekanda ilk önce çıkış kapısının nerede olduğunu arayan bir insan oğluyum...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    degree
    degree's avatar
    Erkek

ÇİZGİLİ PİjaMA HİÇ GİYMEDİM GİYENDE GÖRMEDİM TV DIŞINDA

...Düşmanın yoksa iyilik yap... Söz Ola Kese Savaşı Söz Ola Kestire Başı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

evet var. hiçbirini yapmıyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlock
    warlock's avatar
    Erkek

Her güneş tutulmasını siyah camla izlemektir.

çocukken çok bakmıştım öyle...

Aynı şarkıyı 100 kere dinleme manyaklığı olan, sabah suyu yüzüne çarparken suyun bileklerden dirseklerine akmasına uyuz olan, buzdolabını açıp boş boş baktıktan sonra kapayan, kulağında mp3 ile gezerken klip tadında yürüyen, doğru insanı bekleyip yalnız kalan, ellerini bi türlü ısıtamayan, çift bölmeli çakmakta her iki tarafta gaz seviyesini dengeleme ihtiyacı duyan, girdiği kapalı bir mekanda ilk önce çıkış kapısının nerede olduğunu arayan bir insan oğluyum...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugragorkem
    bugragorkem's avatar
    Erkek

merak ediyorum abi ya sadece bizde mi bu özellikler..

ve var la
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    degree
    degree's avatar
    Erkek

bugragorkem bunu yazdı:
    -----------------------------

ben seviyorum bu ozellikleri şimdi yaşlı bi ingilize şarkı söyle desen yakıştıramazsın söylediği şarkıyı ama bizde sor patlatsın türküyü

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlock
    warlock's avatar
    Erkek

degree bunu yazdı:

bugragorkem bunu yazdı:

ben seviyorum bu ozellikleri şimdi yaşlı bi ingilize şarkı söyle desen yakıştıramazsın söylediği şarkıyı ama bizde sor patlatsın türküyü

Adamımsın...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

lüzumsuz komplex yapmayın arkadaşım , türkler şöyle türkler böyle ... he yani amerikalılar çok düzgün dimi ya da ruslar ama birtek türklerde hastalık haline gelmiş bu özellikleri sanki başka kimsede yokmuşcasına sıralamaya çalışmak. aynı şekilde kadın miletide kadınlar-erkekler ayrımına takmış bulunmakta ki benzer nedenlerden kaynaklandığını düşünüyorum 

herşeyin bir şeyi vardır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

"Ancak bir Türk gazete bulmacasını hep başkalarına sora sora çözebilme becerisini gösterip , kendisi çözdü diye sevindirik olabilir."

hehe ben buna çok şahit oldum :D

dewdim dewrildim geldim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    degree
    degree's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:

lüzumsuz komplex yapmayın arkadaşım , türkler şöyle türkler böyle ... he yani amerikalılar çok düzgün dimi ya da ruslar ama birtek türklerde hastalık haline gelmiş bu özellikleri sanki başka kimsede yokmuşcasına sıralamaya çalışmak. aynı şekilde kadın miletide kadınlar-erkekler ayrımına takmış bulunmakta ki benzer nedenlerden kaynaklandığını düşünüyorum 

hıı israil var arkasında

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlock
    warlock's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

"Ancak bir Türk gazete bulmacasını hep başkalarına sora sora çözebilme becerisini gösterip , kendisi çözdü diye sevindirik olabilir."

hehe ben buna çok şahit oldum :D

Ben .)

Toplam Hit: 1217 Toplam Mesaj: 11