Caabars Ft. Marşe - Üretmek İçin Çabalamak
-
10 Numara Bir Parça Olmuş Kesinlikle Dinleyin!
İyi Dinlemeler
Bu arada iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum; kardeşim daha yeni .
http://www.youtube.com/watch?v=v5-n0Obb-WQ -
sıradan rap
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------sıradan rap
-----------------------------verse 2 iptal :D
bir çok kişinin karışımı gibi olmuş parça :) bi söz birinden biri birinden.
-
Arkadaslarin sesleri iyi degil, cok siradan gidiyor parca,nakarat yok vs.
Yani kisaca begenmedim ben.
-
Neden böyle arkadaşların var ?
-
anubisx bunu yazdı:
-----------------------------Neden böyle arkadaşların var ?
-----------------------------
NEDEN BÖYLE BİR SORU ? -
Lirikalite zayıf,kesinlikle bu yönde çalışmaları lazım..Ayrıca beat in konseptiyle,yazdıkları sözler alakasız..Battle yapmaya çalışmışlar biraz,ama beat battle beat değil..Fakat yeni oldukları için bişey diyemezyiz tabi..Ülkemizde hata bu zaten,rap müzik çok basite indirgeniyor..Bu kadar basit görülmesi yanlışa sokuyor yeni arkadaşları..Free beat i netten çek,söz yaz,kayda gir,büyük yanlış..Ama tabi yolun başı,umarım hayırlısı olur
Edit : Yeni oldukları için mix&mastering den bahsetmiyorum bile
-
Yeni oldukları belli. Kayıt kötü, altyapı vokal birleşimi sağlanmamış, sözler iyi değil battle yazmıslar ancak çok basit. Ama bu iş kolay değil, bu şekilde parçalar yaparak tecrübe kazanacaklar, kendilerini geliştirecekler. ilk parçalarında battle yapmaları bana kalırsa yanlış olmuş zira güzel battle yapmak zor iştir. Altyapı da sanırım internetten indirilmiş. Kendilerine başarılar diliyorum.
Son olarak slayta kendi fotoğraflarını falan koymuşlar bu yaşta bu ne egoistlik. Heyecanlılardır anlıyorum ama hani derler ya dünkü ... diye biraz garip geldi bana :) Neyse genç arkadaşlara başarılar diliyorum. Umarım iyi işler yaparlar.
-
Yorumlarınız için Teşekkürler Arkadaşlar :D
-
liseli galiba bu cocuk
-
liseli için idare eder kalitede.