CİMBOMBOM GS
-
Galatasaraya yazık oldu.. Tronso karşısında 1_1 lik beraberlik sonucunda uefa listesinden elenen galatasaray da işler karıştı. Takım alehinde ters tezevrat yapan taraftarlar başkan Özhan CANAYDIN a el salla dediler......el salla el salla büyük başkan el salla
-
Böyle Oyun Böyle futbol olmaZ Olsun!. icim yaniyor icim!.Nerede O Avrupa Fatihi GaLaTaSaRaY.! AH Canayd1n aH bi an önce siktir git'de bizde kurtulal1m sende kurtul!. bu arada bazi kendini bilmez taraftarlar canaydin yerine ergun gürsoya saldirdilar bunu kiniyorum! GaLaTaSaraY bir Nebze olsun ii futbol oynuyorsa ve takimda iyi bir hava varsa bunu Ergun Gürsoy ve Fatih Göksene Borcludur!. TEK SUCLU CANAYDIN! CANAYDIN iSTiFA!
-
canaydina bir ki bir de ULTRAASLANINKi yaziklar olsun diyorum baskada diyecek bir söz yok YaSASIN ERGUN ERSOY
-
ulan rezil ettiler... millete malzeme de çıkdı walla... evvelden bi kongre yapılıp külübe sahip çıkacak biri bulunmalı... yoksa ileri ki günler daha kötü geçer... bence bi chelsea modeli galatarasayın tek kurtuluş çaresi... yoksa bu gidiş sürer :S
-
Acılen roman abromavıch aranıyor dıye kagıt asalım klubun kapısına. -
a.k. bende hasta gsliyim... yakıştıramıyorum özhan canaydını takıma...
yok arkadaş... yıllar boyu fair play davasına millete yumuşak yaptı... olmaz aga.. başkan dediğin aynı Azize hanım gibi aricak MHK yi basıcak küfür tehditi.. .. yoksa olmuyo.. al fb yine şaibeyle maç aldı.. geçen yıl yine en az 10 maçı hakem ile aldı... hadi bunu salladı diceksiniz seyreredin geçen senekik FB- TS maçını..
lan yazık gariban takımlara yapıyonuz bari trabzona yapmayın be kardeşim...!!
yok aga.. GS nin başına bi mafya babası lazım.. bak o zaman nası inliyo ortalık nası eski günlerine dönüyo..
FAİR PLAY BAŞKAN FALAN İSTEMİYORUM BEN AGA! KİMSE UYMUYO Bİ BİZMİ KERİZ GİBİ UYUCAZ!!.
-
Biz fenerliler Canaydini gslilerden cok seviyoruz walla :)
ama suc kongre uyelerinde. bu kadar basarisizliktan sonra yine baskan sectiler adami. -
ya babalar size koyu bi fenerli olarak diyebilirimki şu gs-tromso maçı öncesi tek dileğim gs'nin kazanmasıydı!! yeter artık avrupa kupalarında elin ispanyolunu ingilizini izlemekten bıktım yahu! bide işin komedisi taraftarı biyerde hocası biyerde dağılmış bjk tur atladı cimbom dedik avrupalı dedik tromsoya takıldı!!
-
bence bu o kadar abartılacak bi konu değil. futbolda olur böyle şeyler. gs. bu yıl süper bir takım. ama bu maçın şanssızlık olduğunu düşünüyorum. sağlık olsun.
-
kesin yeneris dediler kaybettiler sorada hırslarını trabzondan aldılar yazıq oldu ya trabzona ama ii maçtı
(bu arada anelka için voleybol takımları transfer teklifi yapacakmış:))
-
ya abromoviç i GS ye getirelim ya da GS için bağış kampanyası başlatalım :( .. o kadar başarıdan sonra bu durumlarada düşürdüler ya bisi ... :(
GS ye Bol Paralı Yönetici Aranıyor...