Çok Önemli Nufus Dairesinde Çalışanlar Acil Baksın !
-
Beyler az önce kuzen aradı o kadar uyarmama rağmen kimliğini yeniletmedi, Dayısına telefon açmış oda yarın sabah 9 da açılacak nufus daireleri demiş... Kesin bir bilgi varmı kesin 8 de açılıyomu orda çalışanlar varsa yada tanıdığı olan varsa bi sorup sorusturabilir misiniz haber beklio :S
Lan gel bugun yaptırak dedim bişey olmaz dedi a.q malı yaa :S
-
Yav sen yarın sınava gırmeyecen mı hacı biraz relax yav rahat ol git uyu ne strese gırıosun
-
Bosluk bunu yazdı:
-----------------------------
Yav sen yarın sınava gırmeyecen mı hacı biraz relax yav rahat ol git uyu ne strese gırıosun
-----------------------------lan aynı dersaneye gittik elemanla 1 yıl beraber hazırlandık o kadar hayal kurduk a.q :S biri memurlar konsuurken duymus yarın açık olmaaycak die konusuyorlarmıs kendi aralarında :S valla yıkarız o memurluğu osym duyuru yaptı kesin açılır heralde yokmu tanıdığı olan ya açmama gibi bi hakları varmı :S
-
hayalini kuracak kadar önemsiyorsa niye işi şansa bırakmış? keşke zamanında halletseymiş
-
Beyler ÖSYM nin sitesinde 26 mart Cumartesi açık olacak dio valla eleman siki tuttu o zaman kaba tabirle :S ve kimliğini kaplamacılara yeniletenler içinde artık çok gec, sabah kaplamacı bulabilirlerse eski resimlerini koydursunlar en azından soğuk damga vardır resimde :)
-
Silent_King bunu yazdı:
Bosluk bunu yazdı:
-----------------------------lan aynı dersaneye gittik elemanla 1 yıl beraber hazırlandık o kadar hayal kurduk a.q :S biri memurlar konsuurken duymus yarın açık olmaaycak die konusuyorlarmıs kendi aralarında :S valla yıkarız o memurluğu osym duyuru yaptı kesin açılır heralde yokmu tanıdığı olan ya açmama gibi bi hakları varmı :S
-----------------------------Yavaş yık. Sadece cumartesi açıktı. Kuzenine geçmiş olsunlarımı ilet.
-
Düzenleme: Son dakika haberi aldık, tanıdık biri Müftülükte mi ne işte valilikte tanıdığı varmıs konusmuslar saat 9:00 da açılacakmış... İnsallah sakata gelmez sevindirici haberi iletiyorum leemana Kayseride olanlarada duyrulur...
-
neden herkes bi heyecanla kimlik yeniletmeye kalkisti anlamadim? Resimlerin eskiligimi mevzu?
-
eray bunu yazdı:
neden herkes bi heyecanla kimlik yeniletmeye kalkisti anlamadim? Resimlerin eskiligimi mevzu?
-----------------------------evet milletin 5. sınıf 6. sınıftaki resimleriyle duruyo kimlikleri, bende bugün yenilettim sormak aklıma gelmedi yarın açıkmısınız die :D
-
gerisindeki uzun uzun aylari, en azindan bir onceki haftaicini kurutup ta cumartesiye hatta pazara bu isi birakmak nedir anlamaiyorum.. Anneme is arkadasini arattim yok oyle bisey sadece cumartesi acikti pazar zaten sinav var demis :)
-
eray bunu yazdı:
gerisindeki uzun uzun aylari, en azindan bir onceki haftaicini kurutup ta cumartesiye hatta pazara bu isi birakmak nedir anlamaiyorum.. Anneme is arkadasini arattim yok oyle bisey sadece cumartesi acikti pazar zaten sinav var demis :)
-----------------------------e valilikte çalışan biride 9 da açılacak demiş bakalım yarın hersey belli olur kader anı :S kafasına sıçım ben onun yarın sabah dövecem bu çocugu ya :S