folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çok Önemli Nufus Dairesinde Çalışanlar Acil Baksın !

Çok Önemli Nufus Dairesinde Çalışanlar Acil Baksın !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Beyler az önce kuzen aradı o kadar uyarmama rağmen kimliğini yeniletmedi, Dayısına telefon açmış oda yarın sabah 9 da açılacak nufus daireleri demiş... Kesin bir bilgi varmı kesin 8 de açılıyomu orda çalışanlar varsa yada tanıdığı olan varsa bi sorup sorusturabilir misiniz haber beklio :S

Lan gel bugun yaptırak dedim bişey olmaz dedi a.q malı yaa :S

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Yav sen yarın sınava gırmeyecen mı hacı biraz relax yav rahat ol git uyu ne strese gırıosun

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Bosluk bunu yazdı:
    -----------------------------

Yav sen yarın sınava gırmeyecen mı hacı biraz relax yav rahat ol git uyu ne strese gırıosun

lan aynı dersaneye gittik elemanla 1 yıl beraber hazırlandık o kadar hayal kurduk a.q :S biri memurlar konsuurken duymus yarın açık olmaaycak die konusuyorlarmıs kendi aralarında :S valla yıkarız o memurluğu osym duyuru yaptı  kesin açılır heralde yokmu tanıdığı olan ya açmama gibi bi hakları varmı :S

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxspiderxx
    xxspiderxx's avatar
    Erkek

hayalini kuracak kadar önemsiyorsa niye işi şansa bırakmış? keşke zamanında halletseymiş

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Beyler ÖSYM nin sitesinde 26 mart Cumartesi açık olacak dio valla eleman siki tuttu o zaman kaba tabirle :S  ve kimliğini kaplamacılara yeniletenler içinde artık çok gec, sabah kaplamacı bulabilirlerse eski resimlerini koydursunlar en azından soğuk damga vardır resimde :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:

Bosluk bunu yazdı:

lan aynı dersaneye gittik elemanla 1 yıl beraber hazırlandık o kadar hayal kurduk a.q :S biri memurlar konsuurken duymus yarın açık olmaaycak die konusuyorlarmıs kendi aralarında :S valla yıkarız o memurluğu osym duyuru yaptı  kesin açılır heralde yokmu tanıdığı olan ya açmama gibi bi hakları varmı :S

Yavaş yık. Sadece cumartesi açıktı. Kuzenine geçmiş olsunlarımı ilet.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Düzenleme: Son dakika haberi aldık, tanıdık biri Müftülükte mi ne işte valilikte tanıdığı varmıs konusmuslar saat 9:00 da açılacakmış... İnsallah sakata gelmez sevindirici haberi iletiyorum leemana Kayseride olanlarada duyrulur...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    neden herkes bi heyecanla kimlik yeniletmeye kalkisti anlamadim? Resimlerin eskiligimi mevzu?

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

eray bunu yazdı:
    neden herkes bi heyecanla kimlik yeniletmeye kalkisti anlamadim? Resimlerin eskiligimi mevzu?

evet milletin 5. sınıf 6. sınıftaki resimleriyle duruyo kimlikleri, bende bugün yenilettim sormak aklıma gelmedi yarın açıkmısınız die :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    gerisindeki uzun uzun aylari, en azindan bir onceki haftaicini kurutup ta cumartesiye hatta pazara bu isi birakmak nedir anlamaiyorum.. Anneme is arkadasini arattim yok oyle bisey sadece cumartesi acikti pazar zaten sinav var demis :)

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

eray bunu yazdı:
    gerisindeki uzun uzun aylari, en azindan bir onceki haftaicini kurutup ta cumartesiye hatta pazara bu isi birakmak nedir anlamaiyorum.. Anneme is arkadasini arattim yok oyle bisey sadece cumartesi acikti pazar zaten sinav var demis :)

e valilikte çalışan biride 9 da açılacak demiş bakalım yarın hersey belli olur kader anı :S kafasına sıçım ben onun yarın sabah dövecem bu çocugu ya :S

Toplam Hit: 935 Toplam Mesaj: 11