Corel Painter

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hispanic
    Hispanic's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Haziran/2008
    Erkek
    Sanatsal nitelik taşıyan eserler oluşturmasında yardımcı olabilecek, gerçek hayatta var olan tüm doğal araçları bünyesinde taşıyor.
    Corel Painter 10 dışında hiçbir program bu kadar sıra dışı fırça ve efekti bir arada sunmuyor. Geniş bir yelpazede yer alan yeni özellikler alışılması ve aşılması gereken bir engel oluşturabilir. Çok daha parlak bir performans sergileyen program, daha temiz bir arayüz sunuyor. Programdan en yüksek verimi almak isteyen kullanıcıların Wacom tabletlerden kullanması faydalı olabilir. Bu sayede daha hassas ve daha başarılı çizimler yapmak mümkün. Eğer eski bir Painter kullanıcısı iseniz bir sepet dolusu yenilik beklemeyin. Ancak tecrübeli kullanıcılar bu hayal kırıklığını yeni Artists’Oil ile giderebilir. Her ne kadar zengin bir fırça ve boya takımına sahip olsa da, Painter’a eklenen bu yeni özellik, tuval ile boyanın birbirine çok iyi geçmesi nedeniyle önem taşıyor.

    Corel Painter 10 yeni kullanıcılar için yeni ufuklar anlamına geliyor. Böyle bir program tasarımcılara da yeni fikirler verebilir.





    http://rapidshare.com/files/15476192....v10.0.046.rar

    İrtivat/İletişim/Hakkımda Sorularınız/Chemical Ne Demek Demeniz/Kişi Listesi Kasmak : chemical@cold-m4.com Sünger pop avatarı istiyorum!! Sitedeki bazı pkklıların siktirip gitmesini istiyorum!! Fener avrupa şampiyonu olsun istiyorum!! MESAJ KAYGISINA SON!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    atat
    atat's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Mayıs/2004
    Erkek
    Sen ne diyorsun be : ) Alıntı yapmışsın belli, sanırım konu yanlış yerde oda belli : ) Cep telefonundan mı boya badana yapcaz?

    eski bir dost mu aradınız?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ağustos/2005
    Erkek
    teşekkürler, konunun yeri Dosya Paylaşım bölümü olsa daha iyi olurdu, ama birazdan taşırlar. ;)
Toplam Hit: 1377 Toplam Mesaj: 3