D900i İmeli Silinmiş..
-
bundan bi ay önce telefona naaaptıysak artık servis göstermemeye başladı..telefonun imeli silinmiş...nayse garantiye verdik 1 hafta içinde gelir dediler..1 ay oldu neyse tel geldi ama..21 lira istemişler teli de yapmamışlar..neyse parası önemli değil ama telefoncu 5 dakikada yaparız..20 ver sen biz yaparız dedi..3 defa yeni imeil attı ama telefon hala servis göstermiyor..garantiye tekrar versek yapacakları da meçhull.ç..bu işlerden anlayan varsa yardımcı olsun..
-
1 Garanti neden para aldı bunu anlamadım Kullanıcı hatasımı telin bozulma sebebi?
2 haçan garantisi var habu nanenın ne halt etmeye veriysun yedek parçacıya granti dısına cıkarıysın telefonuni!
3 TEle bi res At %0..001 ihtimal düzelebilir :)
-
trabs0n bunu yazdı:
-----------------------------1 Garanti neden para aldı bunu anlamadım Kullanıcı hatasımı telin bozulma sebebi?
2 haçan garantisi var habu nanenın ne halt etmeye veriysun yedek parçacıya granti dısına cıkarıysın telefonuni!
3 TEle bi res At %0..001 ihtimal düzelebilir :)
-----------------------------
1 i bende anlamadım 2 yıl garanti var..amk..naapıcam bilmiyorum aleti de yeni almıştım.. -
garantide gönderdiğim ürüne kargo parası bile vermemen lazım :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
garantide gönderdiğim ürüne kargo parası bile vermemen lazım :D
sen gelde bunu bu şerefsizlere anlat.. -
garantideki tamir süresi 30 iş gününü geçerse cihazın yenisini vermek ZORUNDALAR ;)
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------garantideki tamir süresi 30 iş gününü geçerse cihazın yenisini vermek ZORUNDALAR ;)
-----------------------------3 kere cihaz aynı sebepten bozulursa da yenisini vermek zorundalar..
Ama tahminim Sen yazılımını çökerttin aletin ondan senden para istemişlerdir. :P
-
ne yaparsan yap kardeş içi açılmadığı sürece hiç bir şekilde para istememeleri lazım (düşme kırılma v.b durumlar hariç)
bizzat kendimden biliyorum E50 wardı nokia düşüre düşüre joysticki bozulmuştu :D ortası biraz dışarda yüz üstü düşünce direk joystick darbe alıyor sebebi düşmek yani onu bile garanti kapsamında değiştirmişlerdi. bu işte başka bir iş war bence peşine düş telefonu aldığın yere veriyorsan eğer kargo v.b ücret olmamasına rağmen müşteriden para talep ediyorlar. biraz arkasına düş bence
-
format
Telefon açıkken *2767*3855# yazıyoruz.Bi Dene Kardeş Bence Olacek :)
-
FaTHeR bunu yazdı:
-----------------------------format
Telefon açıkken *2767*3855# yazıyoruz.Bi Dene Kardeş Bence Olacek :)
-----------------------------format atarken sim kartını hafıza kartını cıkart. yoksa bütün her şeyin silinir....
-
imei klonlanmıs olabılır yanı aynı imei bı dunya tele kopyalıyolar anlasıldıgında tk (turk telekomunıkasyon kurumu) kapatıyor. imei den tk nın sayfasından bır sorgula..