Ddr 400 2X512 Yada Tek Modül 1 Gb Ram Lazım
-
arkadaşlar, ddr 400 1 gb ram lazım. tek modül yada 2X512 şeklinde olabilir. varmı elinde olan?
-
Var hocam kingston 1gb ddr400 50,00 tl verebilirim , temiz çalışıyor sorun çıkarsa geri yolarsın. Bursa dayım
-
ersn bunu yazdı:
-----------------------------Var hocam kingston 1gb ddr400 50,00 tl verebilirim , temiz çalışıyor sorun çıkarsa geri yolarsın. Bursa dayım
-----------------------------hocam fiyatın uçuk. kusurabakma.
-
crimeangel bunu yazdı:
-----------------------------ersn bunu yazdı:
-----------------------------Var hocam kingston 1gb ddr400 50,00 tl verebilirim , temiz çalışıyor sorun çıkarsa geri yolarsın. Bursa dayım
-----------------------------hocam fiyatın uçuk. kusurabakma.
-----------------------------Kusurluk birşey yok kardeşim elimdeki ürünün piyasası bu , yaz google " kingston 1gb ddr400 " fazla fark görmüceksin . Sen kaç paralık birşey arıyorsun , aradığın limit aralıklarını yazsana ? Sahibinden de 35 lirayada 1 gb ram var ama markası kingston değil , benim için farketmez diyorsan o ürüne o fiyat iyi al derim.
-
senin ürün bu.
sıfırı hi-level var mesela o fiyata.
amacım tahribattan birilerine kazandırmaktı. yoksa nette 20 lirayada buldum kingston 1 gb. 2nci el.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-1-gb-ddr400-ram-87668338/detay
-
benim arkadaşta olacaktı ona sorup haber veirrim sana hocam
-
Elimdeki ürünü o fiyata veremem , temiz çalışır olduğunu bildiğim için iade garantisi veriyorum , adamın biri 25 liraya k1gbddr400 ürünü veriyor diye karşılaştırma yapma aga : )bana link verme , bende sana ürünün sıfırını 100 liraya veren site linki yollıyayım tıkla böyle orta yolunu bulamayız. Sen bekle hemen dışardan alma bugün pazar siteye giren çıkan bol olur , belki satan biri çıkar.
-
acelesi yok zaten. keyfe keder alıcam :) ona bakarsan 200 lira isteyen bile var 2nci eline. millet ister. önemli olan gerçekçi olmak. ben linkleri sana ondan verdim hocam.
-
konuyu görmeyenler için up
-
2 tane 512 var. Teklifini alayım.
-
hiç düşünme hemen al bunu bak keyfine bırak bu alışverişte TBT kazanmasın yoksa sen kaybedeceksin.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-1-gb-ddr400-ram-87668338/detay