folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Ddr 400 2X512 Yada Tek Modül 1 Gb Ram Lazım

Ddr 400 2X512 Yada Tek Modül 1 Gb Ram Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

arkadaşlar, ddr 400 1 gb ram lazım. tek modül yada 2X512 şeklinde olabilir. varmı elinde olan?

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Var hocam  kingston  1gb ddr400 50,00 tl verebilirim , temiz çalışıyor sorun çıkarsa geri yolarsın. Bursa dayım

küfrederiz villalara kulübeden
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

ersn bunu yazdı:
    -----------------------------

Var hocam  kingston  1gb ddr400 50,00 tl verebilirim , temiz çalışıyor sorun çıkarsa geri yolarsın. Bursa dayım

hocam fiyatın uçuk. kusurabakma.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

crimeangel bunu yazdı:

ersn bunu yazdı:

hocam fiyatın uçuk. kusurabakma.

Kusurluk birşey yok kardeşim elimdeki ürünün piyasası bu , yaz google " kingston  1gb ddr400 " fazla fark görmüceksin . Sen kaç paralık birşey arıyorsun  , aradığın limit aralıklarını yazsana ? Sahibinden de 35 lirayada 1 gb ram var ama markası kingston değil , benim için farketmez diyorsan o ürüne o fiyat iyi al derim.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

senin ürün bu.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-kingston-kvr-ddr-400-1-gb-rem-10-adet-330-tl-92335942/detay

sıfırı hi-level var mesela o fiyata.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-sifir-hi-level-ddr1-1gb-400mhz-sook-fiyat-49-tl-92963651/detay

amacım tahribattan birilerine kazandırmaktı. yoksa nette 20 lirayada buldum kingston 1 gb. 2nci el.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-1-gb-ddr400-ram-87668338/detay

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

benim arkadaşta olacaktı ona sorup haber veirrim  sana hocam

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Elimdeki ürünü  o fiyata veremem , temiz çalışır olduğunu bildiğim için iade garantisi veriyorum , adamın biri 25 liraya k1gbddr400 ürünü veriyor  diye karşılaştırma yapma aga : )bana link verme  , bende sana ürünün sıfırını 100 liraya veren site linki yollıyayım  tıkla  böyle orta yolunu bulamayız. Sen bekle hemen dışardan alma  bugün pazar siteye giren çıkan bol olur , belki satan biri çıkar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

acelesi yok zaten. keyfe keder alıcam :) ona bakarsan 200 lira isteyen bile var 2nci eline. millet ister. önemli olan gerçekçi olmak. ben linkleri sana ondan verdim hocam.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

konuyu görmeyenler için up

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    2 tane 512 var. Teklifini alayım.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Erkek

hiç düşünme hemen al bunu bak keyfine bırak bu alışverişte TBT kazanmasın yoksa sen kaybedeceksin.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-1-gb-ddr400-ram-87668338/detay  

Toplam Hit: 993 Toplam Mesaj: 11