Deneyin Hoş Bişey:)
-
AsLında basta cok iLginc geLio ama biraz düşününce oLayı çözüyosunuz.Cözen arkadasLar yazmasın herkes uğrassın:)
MeseLa akLımızdan 2 basamakLı bi sayı tutuyoruz.Sonra o sayının rakamLarını topLayıp akLımızda tuttuğumuz sayıdan cıkartıyoruz ve hemen yandan çıkan sayının karsısında hangi işaret varsa ona bakıyoruz ve mavi yere tıkLıyoruz:) Deeneyin!!
-
paylaştığın için sağol kardeş ama yanlış hatırlamıyosam bi kez daha verilmişti bu...ben sölemiyim sırrı : ) hoş bişi ama
-
Hoca veriLdimi biLmiyorum ama veriLdiyse konu siLinsin.SağLıcakLa kaLın...
-
cok akıllıca yapmıslar basta sasırıyon ama sora anlıyon :)
-
Neyi anLıyon:D
-
6 kere denedim 6sıda cıkmadı aklınızdan 50 yi tutup denesenize benmi yalnıs yapdım??
-
TUTMAZ....
-
walla beyler bende cikti !
-
sipidik bunu yazdı:
6 kere denedim 6sıda cıkmadı aklınızdan 50 yi tutup denesenize benmi yalnıs yapdım??
50-(5+0)=45 yani dokuzun katı dikkatt ederseniz ne yaparsanız yapın dokuzun katı çıkarab iki basamaklı sayı=10a+b olmaz mı
10a+b-(a+b)=9a
Dikkat edin 9 un katlarındaki tüm şekiller aynı 99 ve 90 hariç çünkü 10 ve 11 rakam değil.
Not:daha geçen gün açıldı bu konu
-
gayet basit hepsi belirli rakamlar yani o işlemi yaptıktan sonra hep belrili rakamlar çıkıyor o rakamlara o şekileri veriyo ve her defasında yenilediği için hep değiştini ve bulduğunu zannediyorsunuz ama güzel yapmışlar
-
BEYLERRR CEVABI ÇOK BASİT HER DEFASINDA 10 TANE SAYI SEÇİN ÇIKAN SAYLARIN ŞEKİİLLERİNE BAKIN.!!!
BİL BAKALIM NE ÇIKIYOR HEP AYNI ŞEKİL :))))
HANGİ SAYIYI SEÇERSEN SEÇ SONUCUNDA HEP AYNI ŞEKİL ÇIKIYOR ;)HEPİNİZE BOL ŞANS