Discovery Turk Efsane Avcıları James Bond Özel Bölüm (Bilim Tutkunlarına)
-
Mythbusters, bu James Bond özel programında 007'ye meydan okuyorlar. Amaçları, Bond'un kullandığı araçlarin, silahların ve kaçışların arkasındaki efsaneleri boşa çıkartmak.
Düşük Kalitede 6 dakika göz atmak için >> EFSANE AVCILARI JAMES BOND ÖZEL BÖLÜM
Yüksek Kalitede mp4 Olarak:
efsane_avc__305_lar__305__james_bond_oezel.part1.rar
efsane_avc__305_lar__305__james_bond_oezel.part2.rar
efsane_avc__305_lar__305__james_bond_oezel.part3.rar
efsane_avc__305_lar__305__james_bond_oezel.part4.rar
-
bunu izledim:) mitler cuvalliyor :D
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------
bunu izledim:) mitler cuvalliyor :D
tekne sahnesi çuvallamıyo :)
-
Ooo çok sağol ya güzel olur bu. umarım izlemediğim bir bölümdür.
Ha bir de çaylaklardan şu kızıl saçlı kız çok güzel demeyeyim de çok şirin... Adını da vereyim de hayranları vardır belki, benim de bir iyiliğim olmuş olur :D
Adı Kari Byron...
Ha bir de bu kızın kıçının kalıbını çıkardıkları bölümü paylaşırsan çok memnun olurum alper :D
-
HAYVANYASAR bunu yazdı:
-----------------------------Ooo çok sağol ya güzel olur bu. umarım izlemediğim bir bölümdür.
Ha bir de çaylaklardan şu kızıl saçlı kız çok güzel demeyeyim de çok şirin... Adını da vereyim de hayranları vardır belki, benim de bir iyiliğim olmuş olur :D
Adı Kari Byron...
Ha bir de bu kızın kıçının kalıbını çıkardıkları bölümü paylaşırsan çok memnun olurum alper :D
fırsat buldukça kayı edip paylaşacağım hoca
-
bi ara bu mythbusters la brainiac ın manyakı olmuştum, ikisininde tüm sezonları var bende. ama ingilizce, türkçe tüm sezonlar varsa indirebiliriz link verirseniz ;) yada dvd çekip satarsanız alırım,..
-
hotboy bunu yazdı:
bi ara bu mythbusters la brainiac ın manyakı olmuştum, ikisininde tüm sezonları var bende. ama ingilizce, türkçe tüm sezonlar varsa indirebiliriz link verirseniz ;) yada dvd çekip satarsanız alırım,..
len bunlar türkçe işte koyuyom uğraşamam dvd arşiv felan :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------tesko 50li x8 dvd 14ytl :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
HAYVANYASAR bunu yazdı:
-----------------------------Adı Kari Byron...
fırsat buldukça kayı edip paylaşacağım hoca
-----------------------------bu galiba =)
http://www.youtube.com/watch?v=ykhSLNlx3n0
-
saat 10 da james bond 2.bölüm varmış :)
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------tesko 50li x8 dvd 14ytl :D
-----------------------------hocam şimdi sonuna ":D" koymuşun ciddimi şakamı neyse, eğer mythbusters tüm sezonlar bölümler türkçe olarak varsa fiyat çek, ayrıca brainiac ta alabilirim varsa. TÜRKÇE OLMAK ŞARTIYLA, ingilizce tüm sezonları var ikisininde.