Ehliyet Sınavı Ertelenen Müridler?
-
iyi akşamlar sevgili müridler
ben bir ay öncesinde kayseride bulunan bi sürücü kursuna yazıldım ve 20 ekimde yani 2 gün önce sınava gireceğimi söylediler fakat benimle birlikte 21 kişiyi daha ikinci gruba kayıt etmiş ama 20 ekimde gireceğimizi garanti etti herneyse yazıldık bizde daha sonra 18 ekim perşembe günü bize milli eğitimde kaynaklanan bi sorun dolayısıyla türkiye genelinde ikinci grupların sınavının 15 aralığa ertelendiğini söyledi benim herşeyim tamamdı sınav harç parasını bile yatırmıştım şimdi benim ne yapmam gerekiyor müridler bi yol gösterin gözünüzü seviyim milli eğitimle bi iletişime geçsek mail atsak daha erken yaparlarmı sınavı oda olmadı son çare şu yatırdığımız 50 lira sınav harcını kurtarabilirmiyiz?
-
şemşiye açılmaz hocam bekleyeceksin gibi. adam sizden parayı almış sonuçta sn zamanlarda öyle diyorlar genelde
bensiz_aglama tarafından 22/Eki/12 00:43 tarihinde düzenlenmiştir -
aralıktaki sınavın parasını sürücü kursu ödeyecek.
-
kaygusuz bunu yazdı
aralıktaki sınavın parasını sürücü kursu ödeyecek.
ödemezse ne yapalım korkutabiliceğimiz bir yol varmı çünki biz direk bankaya yatırdık parayı
sizinle milli eğitim arasında deyip çekilirse aradan diye korkyorum
-
Taksidini verme diycegim ama bitmistir coktan.. Vur yumrugunu masaya..
Olmadi bi ders daha iste arabayi carp bi direge
-
Bizim arkadaşada yapmışlar aynısını sike sike vercekler sınav parasını garantiyi veren onlar sana 20 ekimde giriceksin diye mecburlar yani alttan alma olmadı al arabayı vur en son çare
-
arabasının amk ödemezlerse milli eğitime polise vs neresi ilgileniyosa bunlar nereye bağlıysa şikayet et elbet birisi öper
-
Bende Kayseri de yaşıyorum hocam hangi sürücü kursu o?
-
CAgAtAy bunu yazdı
Bende Kayseri de yaşıyorum hocam hangi sürücü kursu o?
düvenönü şubesindeki gülatak sürücü kursu hocam
-
ağır olun gençler adamın sınavı "ertelenmiş" sadece, parası gümbürtüye gitmemiş yani. ama ötle aksaklığı s.keyim 3 ay ertelenmez amk.
-
Bugun Girdin mi sınava