Elinde Ölüm Marşı Olan Müridler
-
elinde ölüm marşı olan müridler nette biraz bakındım bulamadım elinde ölüm marşı olan mürid varsa paylaşabilirimi ?
-
kimi öldürecen
-
Hmmm Bende Yokta, Ölüm Marşını ne edecen diye merak ettim. Hoşunamı gitti yohsam Birinin Biletini Keserkenmi Kullanacan. :)
Bi Türk Filminde Seyretmiştim, Mafya babası Biletini Kesecekleri Kişiye Ölüm Marşı Çalarak Biletini Keserdi.
-
yok be agalar alarm müziği yapcam benim eski polifonik melodili telefonda vardı bayağ farllı oluyo ölüm marşıyla uyanmak :D yokmu müridlerin hiçbirinde
-
Al Müdür sana ölüm marşı dikkat et kaptırma kendini :D haydin ben kaçar benim adım thomas bana koymaz
-
saolasın aktas_967 dostum da bunun farklı versiyonları vardı onlardan bulunur mu acaba müridlerde ?
-
dııııt dııııııt dııdııııııııııt dııııtdıııııııt dıdıııııııııııııt
böyle olanmı :D
-
Türk filmlerinde çalan halini istiyorsun galiba :) bende severim ölüm marşını nereden geldi aklına bn unutmuştum valla :D
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------dııııt dııııııt dııdııııııııııt dııııtdıııııııt dıdıııııııııııııt
-----------------------------
godfather melodisine benzemiş bu :) -
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------dııııt dııııııt dııdııııııııııt dııııtdıııııııt dıdıııııııııııııt
-----------------------------nokia tune ' yi yarıda bırakmışsın hocam :)
-
Funeral March diye aratırsan bulursun orjinal'i Henry Purcell'ın sanırım
Toplam Hit: 1832 Toplam Mesaj: 11