folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder En Avantajlı Turkcell Kampanyaları

En Avantajlı Turkcell Kampanyaları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

bu günlerde bakıyorum herkes yok nar kampanyası yok 2 saat beleş kampanyası yok recep yok tavuk kampanyası, habire bir kampanyadır gidiyor. artık takip edemiyorum bunları. işin şey tarafı faydalanmak gerekiyor artık, kontör dayanmıyor yoksa hiçbir şeye. şimdi herkes şöyle kullandığı, uygun bulduğu, avantajlı gördüğü kampanyaları genel koşullarıyla birlikte yazmak isterse bizim gibi şaşkınlara, baya faydası olur bence.

ya sizce?

hattım ile ilgili bilgiler: bireysel kullanıcı, hazır kart kullancısı, hat sahibi kişi(kurum değil yani)

thanx.

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    20 yaşın altındaysan ya da öğrenciysen kampuscelli ol.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatihari41
    fatihari41's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bence kampussel en avantajlı..yüklüyorsun 150 kontür +2 saat bedava..sevgilin varsa 30 konture de 3000 sms yaparsan tamam dır konture ihtiyacın kalmaz..

FthAяI(!)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

fatihari41 bunu yazdı:
    -----------------------------
    bence kampussel en avantajlı..yüklüyorsun 150 kontür +2 saat bedava..sevgilin varsa 30 konture de 3000 sms yaparsan tamam dır konture ihtiyacın kalmaz..
    -----------------------------

Eskiden 100 yükleyince oluyordu baktılar millet hücum etti 150 yaptılar.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek
    ilk fırsatta kampuscell'li olucam zaten. birden çok kampanyadan faydalanılmıyor sanırsam, yanlış mıyım?

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek
    Bizbize Kampuscell  ...

Yakında Güncelenecektır...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    20 yaş altına en iyisi kampus tabi ki

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek

olm ne adamsın ya turkcellsin ve kampüslü değilsin tabi dayanmaz kontör 

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/tarifeler/hazirkart/tarifeler/bizbizekampus 

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

en iyisi avea şirket hattı :D

ayda 12,5 tl ye 3600 dk veriyor..:D 

imzayı bıraktım basıyorum artık
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax66
    catlax66's avatar
    Erkek
    Bizbize Kampus....

Vasıflı Çömez!..... Artık Amatör:).. Nihayet normal...:D
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

Kampüs Cell için yaşın önemi yok..Ver kardeşine yeğene komşuya gitisin kampüs yapsın seni.Bunun için tcell kullanmaması yeterli,o da aksinde kendini yapacağı için :) Yoksa çıktı Avea nın memur muhhabetine döndü herkes memur herkes üniversiteli.

Birde adını bilmiom ama şu var tüm tcelllilerle dk sı 2 kntre konuabilirsin..Birde unutma kampüs d,kampüslü olmayan tcellilerle konuşmak normal tarife yani 10dk 1 kntr değil.Çevrende arayacağın kişilerinde çoğunun kampüslü olması senn lehine..Biz ailecek kampüslüyüz mesela olaya bak :D

Toplam Hit: 1715 Toplam Mesaj: 11