En Avantajlı Turkcell Kampanyaları
-
bu günlerde bakıyorum herkes yok nar kampanyası yok 2 saat beleş kampanyası yok recep yok tavuk kampanyası, habire bir kampanyadır gidiyor. artık takip edemiyorum bunları. işin şey tarafı faydalanmak gerekiyor artık, kontör dayanmıyor yoksa hiçbir şeye. şimdi herkes şöyle kullandığı, uygun bulduğu, avantajlı gördüğü kampanyaları genel koşullarıyla birlikte yazmak isterse bizim gibi şaşkınlara, baya faydası olur bence.
ya sizce?
hattım ile ilgili bilgiler: bireysel kullanıcı, hazır kart kullancısı, hat sahibi kişi(kurum değil yani)
thanx.
-
20 yaşın altındaysan ya da öğrenciysen kampuscelli ol.
-
bence kampussel en avantajlı..yüklüyorsun 150 kontür +2 saat bedava..sevgilin varsa 30 konture de 3000 sms yaparsan tamam dır konture ihtiyacın kalmaz..
-
fatihari41 bunu yazdı:
-----------------------------
bence kampussel en avantajlı..yüklüyorsun 150 kontür +2 saat bedava..sevgilin varsa 30 konture de 3000 sms yaparsan tamam dır konture ihtiyacın kalmaz..
-----------------------------Eskiden 100 yükleyince oluyordu baktılar millet hücum etti 150 yaptılar.
-
ilk fırsatta kampuscell'li olucam zaten. birden çok kampanyadan faydalanılmıyor sanırsam, yanlış mıyım?
-
Bizbize Kampuscell ...
-
20 yaş altına en iyisi kampus tabi ki
-
olm ne adamsın ya turkcellsin ve kampüslü değilsin tabi dayanmaz kontör
http://www.turkcell.com.tr/bireysel/tarifeler/hazirkart/tarifeler/bizbizekampus
-
en iyisi avea şirket hattı :D
ayda 12,5 tl ye 3600 dk veriyor..:D
-
Bizbize Kampus....
-
Kampüs Cell için yaşın önemi yok..Ver kardeşine yeğene komşuya gitisin kampüs yapsın seni.Bunun için tcell kullanmaması yeterli,o da aksinde kendini yapacağı için :) Yoksa çıktı Avea nın memur muhhabetine döndü herkes memur herkes üniversiteli.
Birde adını bilmiom ama şu var tüm tcelllilerle dk sı 2 kntre konuabilirsin..Birde unutma kampüs d,kampüslü olmayan tcellilerle konuşmak normal tarife yani 10dk 1 kntr değil.Çevrende arayacağın kişilerinde çoğunun kampüslü olması senn lehine..Biz ailecek kampüslüyüz mesela olaya bak :D