Fikir İstiyorum
-
Merhabalar
Arkadaşlar kosgep den kullanabileceğim kursa giderek aldığım belgem var cogunluk duymustur. 27 bin TL devletten alıp iş kurabileceğim bir imkanım var ve bu süreli. bunu degerlendirmek istiyorum Sinop'ta yaşıyorum ufak bir kent ama potansıyel var fikirlerinizi bekliyorum ufak bir kent teki potansıyeli olan insanlara degişik ilginç gelebilecek ve bu parayla yapabileceğime inandiğınız fikirlerinizi bekliyorum.
Teşekkür Ederim
-
27 milyar sinopta harca harca bitmez la =)
Sinop nasıl bir yer? teknoloji ile ilgili bişeyler var mı ?
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------27 milyar sinopta harca harca bitmez la =)
Sinop nasıl bir yer? teknoloji ile ilgili bişeyler varmı ?
-----------------------------e-kapici.com gibi bişey yap sinop için uyarla deli para var
-
Eğer becerebilirsen bir servise özelleşmiş DC kur
-
Hocam paranın bir miktarını İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlere gidip 2-3 gün gezmek için kullan. Orda olup da Sinop'ta olmayan şeyleri gözüne kestirmeye çalış. Basit stand işleri bile gerçekten çok kazandırıyor mısırı bilmemnesi.
-
Sinopluların gözde yemeği Tirit veya diğer adı ile Islama dükkanı aç diyeceğim. Şöyle kaliteli bir yer işlek yerde falan ama olmaz diye düşünüyorum. Yine de kafana yatar matar araştır sen yinede :)
Sinoplular bayılırlar, tabii gelipte orada yerler mi çok ayrı bi konu.
Bilgisayar ile ilgileri nasıldır? Bilişime kayabilirsin. -
27 bin TL az biliyorum arkadaşlar ama ufak caplı birşey dusunuyorum zaten bir yer kiralasam masraf alıcak eşyalar falan filan işin durumuna gore 1 sene beni idare eder gidip buyuk bir tekstil magazası veya luks bir mekan degil tabiki stand olabilir ufak büfe olabilir mesela Sinopta olmayan birşey adamın biri 7d sinema getirdi parayı kırdı 6 kişilik salonu var 6 lira kişi bası 5 er dk filmler cok iyi dusunulmus sinopta sinema bile yok yanı bu durumu dusunursek bou sekilde farklı fikirleri bekliyorum batsada bir kaybım olmucak bu sekilde dusunuyorum teşekkür ederim
-
OzanEmre bunu yazdı:
-----------------------------27 bin TL az biliyorum arkadaşlar ama ufak caplı birşey dusunuyorum zaten bir yer kiralasam masraf alıcak eşyalar falan filan işin durumuna gore 1 sene beni idare eder gidip buyuk bir tekstil magazası veya luks bir mekan degil tabiki stand olabilir ufak büfe olabilir mesela Sinopta olmayan birşey adamın biri 7d sinema getirdi parayı kırdı 6 kişilik salonu var 6 lira kişi bası 5 er dk filmler cok iyi dusunulmus sinopta sinema bile yok yanı bu durumu dusunursek bou sekilde farklı fikirleri bekliyorum batsada bir kaybım olmucak bu sekilde dusunuyorum teşekkür ederim
-----------------------------pm at güzel fikir verecem, kazanırsın.
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------27 milyar sinopta harca harca bitmez la =)
Sinop nasıl bir yer? teknoloji ile ilgili bişeyler var mı ?
-----------------------------Sinop kucuk ve yeniliğe ac olan bir yer güzel bir sahili ve parkı var insanlar için dısarı cıkmak buralarda gezmek veyahutta cay bahcesinde oturmak duzgun cafesi bilem yok desem yeridir tek tük
-
Meblağ çok az, ticaret yapmanı tavsiye ederim peşin alıp kısa vade de dönen işlere bak,
-
Edit: Pm at hacı ordan anlatayım