folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Fonet Yazılım

Fonet Yazılım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtkkkcakmak
    kkkcakmak
    kkkcakmak's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sa sayın mürid hocalar hastaneden bir kişi beni pc si hakkında çağırdı pc sine baktım şu programlar yüklü:

Microsoft Access

Fonet Yazlım

Microsoft Word

işin garip kısmı sağtuş tıklanmıyor engelli uyarı vermiyor ama tıklanmıyor İnternet Explorer, bilgisyarım,belgelerim,ağ bağlantılarım,Geri dönüşüm kutusu yokkk??

başlatta çalıştır,denetim masası,yönetimsel araçlar,ara,enson kullandıklarım yokk?

bana şöyle dedi ben bundan önce bir teknik servisciyi çağırdım hepsinin şifrelerini çözdü 12345 olmuştu sen yine aynısı yap dedi.. format çekemem çünkü programların yedeği yok ki olsada hastane pcssidir 7/24 saat devrede olmalı.

masa üstünde fonet yazılımın manzarası vede pc nin ip adresi var ne ayak bu fonet yazılım varsa bilen acil bekliyorum..

Bir daha profilindeki herhangi bir extra bilgi bölümüne, bu yazıdan başka bişi yazarsan seni atarım...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtkkkcakmak
    kkkcakmak
    kkkcakmak's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    haa unutmadan fonet yazılımının şifre kırıcısı felan varmış vasra link lütfen....

Bir daha profilindeki herhangi bir extra bilgi bölümüne, bu yazıdan başka bişi yazarsan seni atarım...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

http://www.fonetyazilim.com/

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=fonet+yaz%C4%B1l%C4%B1m&btnG=Google%27da+Ara&meta=&aq=0&oq=fonet+yaz%C4%B1

Merhabaaaaa
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtkkkcakmak
    kkkcakmak
    kkkcakmak's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hocam ben yazılım istemedimki bu yazlımı nasıl devre dışı bırakırız dedim=))

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtkkkcakmak
    kkkcakmak
    kkkcakmak's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    eeee tık yok kimse bakmıyormu??:)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam anladık acilde

bilen yazar zaten 5 dk da bir konuya mesaj atmanın anlamı nedir anlamadım ?

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtkkkcakmak
    kkkcakmak
    kkkcakmak's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ya hocam durum wahim ne yapacamı bilemiyorum ondan acil acil diye bağırıyorum kusura bakma:)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    senin bilgisayar kısıtlı makineler içine alınmıştır hocam.. programla alakası olmaz bilgi işlemdekilerle anlaşacaksın yada bilgisayarını kısıtlı bilgisayarlardan kısıtsız bilgisayarlar bölümüne aldıracaksın :) yani onu admin şifresiyle kaldırırlar.. birde dikkat et internetin varsa resmi işler dışında bir yerlere girmeni tavsiye etmem logları tutarlarsa sonra başına iş çıkar..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtkkkcakmak
    kkkcakmak
    kkkcakmak's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hocam adam diyorki teknisyen gelip kısıtlamasını çözmüş nasıl çözebiliriz bu kısıtlamayı?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    by_sevimli mavi mavi masmavi imzan boncuk mavi :)

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek
    Bu Makina Local mi çalışıyor yoksa bir domain yapısı varmı ?

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
Toplam Hit: 2580 Toplam Mesaj: 11