Format Atıcam Ama....
-
slm arkadaşlar.... ben bilg. format atmak istiyorum ama bilg. kartları tanıtamam die korkuyorum yada böyle bir sorunla karşı karşıya gelebilirmiyim. örn : ethernet kartını tanıtamam die bir şüpem war.
yardımcı olusanız sevinirim. şimdiden teşekkürler....
-
driver cdlerin yanındaysa korkmana gerek yok ama yanında deillerse derhal internette aramaya başla.
-
selam guzel kardesım ben leımden geldıgı kadar anlatıtım eğer yanlısım yada eksıgım var ıse buyuklerım yardım eder bak format ısın bıtınce drıver cd lerını tak ve bılgıssayarıma sğ tıkla ve ozellıklerden aygıt yonetıcısı-gorev yonetıcısını ac orada soru ısaretlı yerlerı zaten bılgısayarın tanımıyodur oralara sağ tıkla ve ozellıkere bas oradan surucuyu yenıden yukle ye bas ve yukle ama bunları yaparken drıver cdlerın takılı olsun tamam
eğer yardım edebıldıysem ne mutlu bana
-
melesef drıver cd leri yoq peki bu driverleri nerden bulabilirim...bildiğiniz site warmı
-
dai markayı modeli yaz sonuna da driver falan yaz google dan arat
-
-
teşekkürler arkadaşlar...hemen drverleri toplamaya başlıyorum
-
ThE_bLuE bunu yazdı:
slm arkadaşlar.... ben bilg. format atmak istiyorum ama bilg. kartları tanıtamam die korkuyorum yada böyle bir sorunla karşı karşıya gelebilirmiyim. örn : ethernet kartını tanıtamam die bir şüpem war.yardımcı olusanız sevinirim. şimdiden teşekkürler....
xp kur buyuk bı ıhtımal ses kartın harıc hepsını tanır sonra ıstersen yapımcılarının sıtelerınden ındırırsın -
yapımcıların sitesinden de her zaman bulunmuyo'ki
-
O Kadar Ugrasma BiLen Birini Cagır Atsın
-
bilgisayar cok eski mi?..donanim iyi mi? eger 2000 yada Xp kuracaksan onlarin bayagi bir driver arsivleri var icinde.. yani yüksek ihtimalle tanirlar hepsini.. ileri bir linux versiyonu kurarsan da sorun yasamazsin..
Toplam Hit: 1924 Toplam Mesaj: 11