Güvenlik Kamerası Kayıtları..İzleme Sorunu..
-
hacılar işyerinde ki kameralar kayıt ediyor görünüyor tarih tarih klasörler oluşuyor fakat geçmiş kayıtları izlemeye çalıştığımda player da siyah bi ekran kalıyor şöylede bi durum var yaklaşık 1 ay önceki kayıtları izleyebiliyorum ama belli bi tarihten sonraki kayıtların hiçbiri açılmıyor...
-
su sebebden kaynaklanıyor hdd belirli bi bolge ayırmıssın ve cihaz o bolge doldukdan sonra en bastan tekrar kayıt etmeye baslıyor bu sebebden dolayı dosya var gibi gözüküyor ama aslında yok :D
-
ayhun bunu yazdı:
-----------------------------
su sebebden kaynaklanıyor hdd belirli bi bolge ayırmıssın ve cihaz o bolge doldukdan sonra en bastan tekrar kayıt etmeye baslıyor bu sebebden dolayı dosya var gibi gözüküyor ama aslında yok :D
-----------------------------hocam hdd 500 gb yalnızca bu kayıtları içeriyor her hangi bi ayırma yapmadık :) bütün kayıtları bi sileyim bakalım yeni kayıtlar izlenecek mi..
-
aLcoLiq bunu yazdı:
ayhun bunu yazdı:
-----------------------------hocam hdd 500 gb yalnızca bu kayıtları içeriyor her hangi bi ayırma yapmadık :) bütün kayıtları bi sileyim bakalım yeni kayıtlar izlenecek mi..
-----------------------------yok hocam biçimlemdirdim hdd yi yine kayıt ediyor görünüyor ama izlenmiyor.. bağlantılarda bi problem olmadığını düşünüyorum çünkü görüntü var kayıtta yapıyor...
neden olabilir müridler sorun...?
-
solediğimi anlamadın yada ben anlamadım
senin durumun su 500 gb lik harddiske pc uzerindemi kayıt yaptırıosun yoksa dvr cihazındamı?
pc de kayıt yaptırıosan kayıt seklini değiştir ve pcne bi codec kur cunku kayıtlar normal playerlerle seyredilemez h264 kayıt yapıo o programlar
-
ayhun bunu yazdı:
solediğimi anlamadın yada ben anlamadım
senin durumun su 500 gb lik harddiske pc uzerindemi kayıt yaptırıosun yoksa dvr cihazındamı?
pc de kayıt yaptırıosan kayıt seklini değiştir ve pcne bi codec kur cunku kayıtlar normal playerlerle seyredilemez h264 kayıt yapıo o programlar
-----------------------------hocam bilgisayarda iki hdd var birinde yalnız sistem kurulu diğer harddisktede kayıtlar var..
Normal sartlarda benim o kayıtları DVR playerde izleyebilmem gerekiyor ama açılmıyor görüntü yok siyah..
Sağ tıklayıp birlikte aç diyorum DVR player açılıyor ama yalnız siyah ekran var..
-
hiçbir kayıdı seyredemiomusun yoksa bazıları varmı?
-
dvr playerin dışında başka bir oynatıcıda kayıtları izlemek için elecard converter adlı program la mpg veya avi formatına dönüştürmen lazım başka türlü dvr player harici bir oynatıcıyla izleyemezssin
-
ayhun bunu yazdı:
hiçbir kayıdı seyredemiomusun yoksa bazıları varmı?
-----------------------------bazılarını seyredebiliyordum ama eski olanları belli bir tarihten sonrakilerin hiçbiri izlenmiyordu..
suan harddiski temizledim yeni kayıtlarda izlenmiyor hocam...
-
goldfinger bunu yazdı:
dvr playerin dışında başka bir oynatıcıda kayıtları izlemek için elecard converter adlı program la mpg veya avi formatına dönüştürmen lazım başka türlü dvr player harici bir oynatıcıyla izleyemezssin
-----------------------------başka bir oynatıcı değil hocam olay dvr playerede razıyım ama ondada izlenmiyor problem o..
-
kayit ayarlarini degistirmis olabilirsin yada cihaz kayittan cikmis olabilir mantiklisi isi bilen birine yonlendirmen yok benim icin sikinti yok diosan teamwiver dan girip bakayim bi soruna ama genel olarak soyleyebilecegim ayarlarindan kaynaklandigidir ha ayrica sole bise daha var cihazlar 2 turlu kayit yapar birtanesi normal izlenebilir kayitlar bir tanesi polislerin o kayitlari dogrulama kayitlari cunku diger videolarda montajlama yapilabilecegi icin diger videolara yonlenirler durum bu muhtemel sen ayarlardan baska bi ayari degistirmis olabilirsin