İB: Bu Ürün Resmi Distribütör Garantisi Altındadır ?
-
hacılar telfon fiyatları araştırıyordumda istanbul bilişimde buldum en uygun fiyatı.
yanlız altında bu yazıyor. şimdi emin olamadım. ib kendi garanti veriyordu normalde ürünlere telefonlarda farklı mı acaba. yada burada şairin demek istediği mi farklı acaba :|
-
up up
hacılar bu tam olarak ne anlama geliyor ? normal kvk vs gibi garanti demek oluyor demi ? yoksa istanbul bilişimin kendi garantisimi demek oluyor ?
-
başka ithalatçılar tarafından ithal edilmiş
turkiye.gov.tr den sorgularsın hoca imeini
-
kendi garantisidir hacı ne olucak başka
-
hocam isytanbul bilişimin sahibi tanıdığımız bizim televizyonu ondan sldık indirim falan pek yapamıyorlar çünkü karları ççok az piyasayla mücadele edebilmek için o gelen telefon da tr ye getiren firmanın garantisinde ara ve sor hangi firmaymış getiren sonra düşün alsammı almasammı diye.
-
şimdi bazı şeylerde farklı şey yazıyor
İstanbul Bilişim A.Ş.'de satılan televizyonlar FATURALI, GARANTİLİ ve KAPALI KUTU olarak tarafınıza gönderilmektedir. Ayrıca Sanayi Bakanlığı onaylı distribütörler veya resmi ithalatçılar tarafından 2 yıl süresince garantilidir.mesela tv lerde bu yazıyor. telefonlarda o yazı yazıyor. acaba dedim telefonlar normal garanti usulüde tv lerde vs mi kendi garantisini koyuyor. -
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------şimdi bazı şeylerde farklı şey yazıyor
İstanbul Bilişim A.Ş.'de satılan televizyonlar FATURALI, GARANTİLİ ve KAPALI KUTU olarak tarafınıza gönderilmektedir. Ayrıca Sanayi Bakanlığı onaylı distribütörler veya resmi ithalatçılar tarafından 2 yıl süresince garantilidir.mesela tv lerde bu yazıyor. telefonlarda o yazı yazıyor. acaba dedim telefonlar normal garanti usulüde tv lerde vs mi kendi garantisini koyuyor.
-----------------------------hepsi farklı hocam bazılarında kendi garantisi bazılarında orjinal garanti mesela tv samsung sa samsung garantisi bazılarında ise distribütör garantili en mantıklısı arayıp sormak. biz tv yi http://www.istanbulbilisim.com.tr/samsung-ue-40d6530-led-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,22650.html
distribütör garantilemiş samsung tv lerin birkaçında da samsung garantisi var değişiyo yani.
edit la zaten tr ye ithal eden ib sorun olmaz al gitsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: KURSAD.
quote:
Orijinalden alıntı: hayabusa+
KAFA KARIŞTIRMAK İÇİN KELİME OYUNU YAPILMIŞ. NEDEN DİREKT PARALEL İTHALAT YAZMIYORSUNUZ ?
başka ürüne bakın ne yazıyor
Bu ürün resmi distribütör garantisi altındadır.
http://www.istanbulbilisim.com.tr/i9100-ceramic-white-samsung-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,29771.html
Oha bu siteden bi çöp alınmaz ozaman , resmen müşteriyi kandırıyor.
savunduğumdan değil ama
bu ürün resmi dist.
1300 e satılan paralel
ona da resmi ithalatçı diyor
ace mesela resmi ithalatçıdonanimhaberde böyle demişler.
Resmi Distribütör olan türkcell den filan telefonlar gibi oluyor demi garanti işi ?
ulan ne kafam karıştı adam gibi açık açık yazmıyor adiler. hayır fiyat uygun olmasa uğraşmıycamda en uygun fiyatı onlar vermiş.
resmi diyince aklıma normal garanti geldi sonra i.b. nin garanti işi geldi aklıma. içime kurt düştü :|
-
ithalatçı firma atıyorum kontelektronik yada metro elektronik bunlar ithat eder ib yada gold yada vatan birisine satar ürünün servisi olmaz ve bu ürüne servis talep edemezsin arıza durumunda kargo ücretleri sana dahil olmak üzere sen aldıgın yer ile muhattap olmaksızın ithalatçı firmaya gönderirsin ya tamir görür yada degişim yapılıp sana geri gelir bu riski göze alarak bu ürünü satın al diyor adam sana...
-
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------ithalatçı firma atıyorum kontelektronik yada metro elektronik bunlar ithat eder ib yada gold yada vatan birisine satar ürünün servisi olmaz ve bu ürüne servis talep edemezsin arıza durumunda kargo ücretleri sana dahil olmak üzere sen aldıgın yer ile muhattap olmaksızın ithalatçı firmaya gönderirsin ya tamir görür yada degişim yapılıp sana geri gelir bu riski göze alarak bu ürünü satın al diyor adam sana...
-----------------------------heh işte öğrenmek istediğim buydu.
işte resmi distribütör diyince dedim iş farklı mı oluyor. çünkü tv ürünlerinde altına normal açıklamayı yazmışlar. telefonda bu şekilde yazmışlar.
madem telefondada böle niye farklı şey yazıyosun be mkoduğum demezmi insan. der, ve diyorum.
-
hay amk. sitede bunu yazmışlar. :|
sanırım günahını aldım adamların :D bu durumda normal telefonu garantiye yollar gibi samsung yetkil servilerine tamir ettirebilirim bozulursa sanırım.
*Bu ürün Samsung Türkiye Yetkili Servisleri Tarafından 2 Yıl Garantilidir. Samsung Resmi Distribütorü olan Telpa, Başarı, Brightstar ve C5 Elektronik tarafından ithal edilmektedir.
*KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır.
*Ürün özellikleri, üretici-distribütör firmalar ve çeşitli internet kaynaklarından alınmıştır. Özellik bilgilerinin doğruluğu tarafımızdan %100 garanti edilmemektedir.
*Paket içerikleri üretici-distribütör firmalar tarafından haber vermeksizin değiştirilebilir.