İki HDD Arasında Tercih Tavsiyeleri
-
HDD' ye ihtiyacım var ve aşağıdaki iki ürün arasında kararsız kaldım. Sizin öneriniz yada bir başka tavsiyeniz ne olabilir.
- SEAGATE ST2000DM001 2TB 64MB 7200Rpm Sata3 6Gb/s
- WESTERN DIGITAL WD1002FAEX Caviar Black 1TB 64MB Sata3 6Gb/s
Ben WD' yi düşündüm ama aynı fiyata 2TB almak varken ne kadar mantıklı olur kararsız kaldım.
-
Siparişi verilen ürün : SEAGATE ST2000DM001 2TB 64MB 7200Rpm Sata3 6Gb/s
BaD_BoYs tarafından 12/Ara/12 09:15 tarihinde düzenlenmiştir -
Seagate never walk alone
Seagate aşktır.
Seagate candır.
Seagate feel the difference
-
Hocam çok fena bir konuyu hortlatıyorsunuz, farkında mısınız bilemiyorum :)
Ben zamanında Seagate HDD'lerinden çok çektim. Özellikle taşınabilir olanlarından :P Forumda okuduğum kadarıyla WD'den de çeken çok kişi var.
Eğer önermem gerekirse, Samsung HDD bulursanız almanızı tavsiye edebilirim. Şimdiye kadar Samsung'lardan hiçbir sorun yaşamadım.
-
RaNGeR bunu yazdı
Ben zamanında Seagate HDD'lerinden çok çektim. Özellikle taşınabilir olanlarından :P Forumda okuduğum kadarıyla WD'den de çeken çok kişi var.
Eğer önermem gerekirse, Samsung HDD bulursanız almanızı tavsiye edebilirim. Şimdiye kadar Samsung'lardan hiçbir sorun yaşamadım.
ben de samsunglardan çok çektim, hadi çık şimdi işin içinden :)
-
Bu zamana kadar hangi üretici olursa olsun ben hiçbirinden çekmedim. Mesleğim gereğide tüm üreticilerin HDD' lerini kullandım. Dün gece fazla dayanamadım ve SEGATE yani 1. Sıradaki ürünün siparişini verdim. İlginiz için teşekkür ederim.
-
RaNGeR bunu yazdı
O gördüğün Samsung Disklerde Artık Seagate :) :)
-
plastner bunu yazdı
Samsung'un HDD birimini Seagate'e sattığını biliyorum. Ama Seagate en azından halen Samsung marka HDD'leri Samsung'un devrettiği teknolojisini kullanarak üretiyor.
-
RaNGeR bunu yazdıplastner bunu yazdı
Samsung'un HDD birimini Seagate'e sattığını biliyorum. Ama Seagate en azından halen Samsung marka HDD'leri Samsung'un devrettiği teknolojisini kullanarak üretiyor.
Okumanı tavsiye ederim.
http://www.teknolojioku.com/haber/guncel/seagate-samsungun-hisselerini-satin-aldi.html
-
WD almada ne alırsan al,
-
Tüh, ben satın aldıklarını biliyordum ama Samsung biriminin tamamının Seagate'ın içine dahil edildiğine açıkcası inanmak istemiyordum :) Adam gibi HDD markası kalmadı o zaman benim gözümde :P