İmage To Dwg (İstek)
-
arkadaşlar acaba full olarak resim dosyalarını autocad e atan program veya link varmı elinizde
-
Torrentle çekiyorum bitince upload edicem. Bi kaç dakkaya linki atarım.
-
autocad icersinde bu özellik mevcut zaten.
instert>raster image reference yollarini takip et acilan pencereden atmak istedigin resmi tıkla
-
Salu3 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------arkadaşın istediğinin tam tersi
-
Salu3 bunu yazdı:
-----------------------------hocam bu program istediğimin tam tersi çalışıyor autocad dosyasını resiime çeviriyor benim istediğim img2dwg gibi resim dosyalarını autocad içine atmak.
Sky bunu yazdı:
autocad icersinde bu özellik mevcut zaten.
instert>raster image reference yollarini takip et acilan pencereden atmak istedigin resmi tıkla
-----------------------------hocam pa komutuylada atıyorum ben resim olarak değil autocadde çizilmiş gibi atmak istiyorum :) yani diyelim enh (enerji nakil hattı) çizeceğim onun vaziyetini google earth tan resim olarak alıp autocadin içine çizgisel olarak atmak istiyorum
-
On yıldır autocad kullanyrm oyle bi olayin varligindan haberdar degilim olasıda degil sanirim
-
Valla tam başlıktaki ismiyle arattım bu çıktı. Bi daha bakayım o zaman
-
Sky bunu yazdı:
On yıldır autocad kullanyrm oyle bi olayin varligindan haberdar degilim olasıda degil sanirim
-----------------------------var hocam adamlar bornova haritasını autocade atmışlar :) img2dwg programı ile biraz önce kemalpaşa sanayi bölgesini autocade attım ancak full olmadığı için karmaşık biçimde attı :)
-
bulursaniz paylasin banada lazım oluyo arasira paftaları atmak icin
-
solidde var o özellik autocadde var mıdır bilmiyorum varsada hiç kullanmadım.
-
Fotoğrafı atıp üstünden çizdiğim oldu ama dedigin gibi bişi varsa bende bi çentik atayım :D