Internethaber.Com Kimin Eline Geçti?
-
Önceleri bu site gayet düzgün,tarafsız ve doğru-eşit yazan bir gazeteyken,
şimdilerde ne olduda AKP reklamlarına alet, muhalefeti yıpratma hareketlerine girdi.
Yorumlarda saçma sapan hepsi kabul ediliyor. Artık girmeyeceğim galerisi hariç.
-
kim para verirse onun reklamını koyacak banada verseler bende koyarım :)=
-
bana sorarsanız hala internethaber tarafsızlığını muhafaza ediyor eskiden beri haberlerini takip ederim
daha önceleri de bu tutumu sergiliyordu
eskiden milliyet.com.tr akp yandaşı haberler yaparken artık akp karşıtı haberler yapmaya başladı :D
erdoğanın doğan medya grubuna kestirdiği astronomik vergi cezasından sonra tüm medya camiası hükümeti yıpratma
politikası içine girmeye karar verdi stv ve kanal 7 hariç tüm tv ler neredeyse hükümet alehinde haberler yapıyor
Türkiyede medyanın halk üzerindeki etkisini görmezden gelemeyiz halkın üzerinde müthiş derecede etkisi var
3 kasım seçimlerinden önce tüm kanallar akp yi şişirdi hep onunla ilgili haberler yaptılar gündemden düşürmediler
e sonra da halk iki genel seçimde de başa getirdi ve acı gerçekler medyanın kafasına şimdi "dank" etmeye başladı
erdoğan hala şunu anlamadı kendisini iktidara taşıyan ana faktörlerden biri de medya ama kendisi ne diyor ?
"medyadan klavuz olmaz" şimdi ise medya camiası kimin kendisinden yana kimin kendisinin karşısında şimdi anlamaya başladı
bu seçimler belediye seçimleri fakat önümüzdeki en yakın genel seçimlerde akp nin karşısına güçlü bir alternatif
çıkarsa akp çok büyük bi oy kaybına uğrayabilir. hatta seçimler akp için tam bir hüsran olabilir
halkımız artık değişiklik ve yeni, genç, atik bir yönetim, aynı zamanda da dürüst bir hükümet istiyor
-
Internethaber varolduğu günden beri akp ye toz kondurtmayan taraflı , kalitesiz , memlekette daha adi / dandik bir habercilik örneği olmayacak kadar basit sözde haber sitesidir
-
internet habere burdan link verilmese hiç girmem
ama forumda haber editörü gibim bazı arkadaşlar var copy/paste
altınada kaynak veriyolar internet haber diye anca ozaman
galerisininde haber anlayışınında ....
-
sitenin sahibinin bir yazısı, adamlar tarafsız haber yapıyorlar gördüğünüz gibi.
-
abicim ne tarafsızı yapmayın.. internethaber senelerdir aynı benim bildiğim...
-
Sık kullanılanlardan sildiğim site. İnsanları kek yerine koyuyor.
Haber detaylarında sayfa numaralandırması yapmışlardı. Haberin devamını okumaya girdiğimde, önce sayfadaki haberi aynısını değiştirip, ikinci sayfada ikinci defa bize okutan zihniyete sahip. Her haber için değil, ama çoğu zaman denk geliyordum.
Ana sayfa manşet haberlerinde daha önce verilmiş haberleri, daha sonra tekrar isim değiştirerek gene manşet vererek bayat haber yayınlayan zihniyet.
Sinema sitesi hit görmediği için, alt tarafata kayan haber detaylarnda on haberin beşine sinema linklerini koyan zihniyet.
Galeri bölümü tamamen rusların sitelerinden yürüttükleri haberler, fishki vasi.net gerçi vasi reklamlı ama milliyetde aynı böyle yapıyor.
Gazeteciler sitesiymiydi neydi, direk reklamını siteye koymayarak, birkaç günde bir ordaki bir başlığını manşetden verip, direk o site linkiyle onların sitesine yönlendiren zihniyet. Vs Vs çokkk şeyi var böyle.
-
ih kesinlikle tarafsız değil, hükümet şakşakçısı bir site.
-
Defalarca Sunucusuna girdim Bir yer orası Fettullah yanlısı medya eskidende onlarındı şimdide
-
Bu kadar şey söylendi çizildi üstüne bu yakışırdı zaten;
http://rapidshare.com/files/203575745/antipope.mp3.html