folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Internethaber.Com Kimin Eline Geçti?

Internethaber.Com Kimin Eline Geçti?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Önceleri bu site gayet düzgün,tarafsız ve doğru-eşit yazan bir gazeteyken,

şimdilerde ne olduda AKP reklamlarına alet, muhalefeti yıpratma hareketlerine girdi. 

Yorumlarda saçma sapan hepsi kabul ediliyor. Artık girmeyeceğim galerisi hariç.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

kim para verirse onun reklamını koyacak banada verseler bende koyarım :)=

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Erkek

bana sorarsanız hala internethaber tarafsızlığını muhafaza ediyor eskiden beri haberlerini takip ederim

daha önceleri de bu tutumu sergiliyordu

eskiden milliyet.com.tr akp yandaşı haberler yaparken artık akp karşıtı haberler yapmaya başladı :D

erdoğanın doğan medya grubuna kestirdiği astronomik vergi cezasından sonra tüm medya camiası hükümeti yıpratma

politikası içine girmeye karar verdi stv ve kanal 7 hariç tüm tv ler neredeyse hükümet alehinde haberler yapıyor

Türkiyede medyanın halk üzerindeki etkisini görmezden gelemeyiz halkın üzerinde müthiş derecede etkisi var

3 kasım seçimlerinden önce tüm kanallar akp yi şişirdi hep onunla ilgili haberler yaptılar gündemden düşürmediler

e sonra da halk iki genel seçimde de başa getirdi ve  acı gerçekler medyanın kafasına şimdi "dank" etmeye başladı

erdoğan hala şunu anlamadı kendisini iktidara taşıyan ana faktörlerden biri de medya ama kendisi ne diyor ?

"medyadan klavuz olmaz" şimdi ise medya camiası kimin kendisinden yana kimin kendisinin karşısında şimdi anlamaya başladı

bu seçimler belediye seçimleri fakat önümüzdeki en yakın genel seçimlerde akp nin karşısına güçlü bir alternatif

çıkarsa akp çok büyük bi oy kaybına uğrayabilir. hatta seçimler akp için tam bir hüsran olabilir

halkımız artık değişiklik ve yeni, genç, atik bir yönetim, aynı zamanda da dürüst bir hükümet istiyor 

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Internethaber varolduğu günden beri akp ye toz kondurtmayan taraflı , kalitesiz , memlekette daha adi / dandik bir habercilik örneği olmayacak kadar basit sözde haber sitesidir

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

internet habere burdan link verilmese hiç girmem

ama forumda haber editörü gibim bazı arkadaşlar var  copy/paste 

altınada kaynak veriyolar internet haber diye  anca ozaman

galerisininde haber anlayışınında  ....

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

sitenin sahibinin bir yazısı, adamlar tarafsız haber yapıyorlar gördüğünüz gibi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nu mu destekliyoruz?

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    abicim ne tarafsızı yapmayın.. internethaber senelerdir aynı benim bildiğim...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Sık kullanılanlardan sildiğim site. İnsanları kek yerine koyuyor.

Haber detaylarında sayfa numaralandırması yapmışlardı. Haberin devamını okumaya girdiğimde, önce sayfadaki haberi aynısını değiştirip, ikinci sayfada ikinci defa  bize okutan zihniyete sahip. Her haber için değil, ama çoğu zaman denk geliyordum. 

Ana sayfa manşet  haberlerinde daha önce verilmiş haberleri, daha sonra tekrar isim değiştirerek gene manşet vererek bayat haber yayınlayan zihniyet.

Sinema sitesi hit görmediği için, alt tarafata kayan haber detaylarnda on haberin beşine sinema linklerini koyan zihniyet.

Galeri bölümü tamamen rusların sitelerinden yürüttükleri haberler, fishki vasi.net gerçi vasi reklamlı ama milliyetde aynı böyle yapıyor.

Gazeteciler sitesiymiydi neydi, direk reklamını siteye koymayarak, birkaç günde bir ordaki bir başlığını manşetden verip, direk o site linkiyle onların sitesine yönlendiren zihniyet. Vs Vs çokkk şeyi var böyle.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    ih kesinlikle tarafsız değil, hükümet şakşakçısı bir site.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek
    Defalarca Sunucusuna girdim Bir yer orası Fettullah yanlısı medya eskidende onlarındı şimdide

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu kadar şey söylendi çizildi üstüne bu yakışırdı zaten;

http://rapidshare.com/files/203575745/antipope.mp3.html

Toplam Hit: 3905 Toplam Mesaj: 11