Iphone 4 3194 Hatası ?
-
Merhaba arkadaşlar, yurtdışından gelen Iphone 4'ün güvenlik sorununu çözmeye çalışırken 3194 hatası aldım ve şimdi telefon açılmıyo ekranda bir elma logosu belirdi, dondu kaldı. itunes'e de bağlanmıyor. Ne yapmalıyım ?
-
Google'a iphone 4 3194 hatası yazıp çözümleri inceleyebilirsin.
-
telefonu usb kablosu ile bağla. cihazın açma kapama tuşu ile birlikte home tuşuna basılı tut 10 saniye sonra açma kapama tuşunu bırak home tuşu basılı kasılsın 10 sn daha bekle cihazını itunes otomatik olarak görecek bu işlemden sonra cihazını restore edebilirsin. restore ile bu sıkıntıdan kurtulursun. umarım backupların vardır.
-
Freak bunu yazdı:
-----------------------------
telefonu usb kablosu ile bağla. cihazın açma kapama tuşu ile birlikte home tuşuna basılı tut 10 saniye sonra açma kapama tuşunu bırak home tuşu basılı kasılsın 10 sn daha bekle cihazını itunes otomatik olarak görecek bu işlemden sonra cihazını restore edebilirsin. restore ile bu sıkıntıdan kurtulursun. umarım backupların vardır.
-----------------------------hocam o şekilde de görmedi itunes'i :s
-
görür eksik yapmışssındır mutlaka dikkatlice bakarak yap.
-
Freak bunu yazdı:
görür eksik yapmışssındır mutlaka dikkatlice bakarak yap.
-----------------------------hocam gördü restore yapıyorum fakat bu sefer de 1015 hatası veriyor denemediğim yol kalmadı ama her seferinde 1015 hatası alıyorum. yardım lütfen
-
back-up'ın var mı ? telefonun FW sürümü ne ? hangi programla JB yaptın ? bunları cevabını ver ona göre yardımcı olmaya çalışalım
-
hocam başka pc ile denedinmi . host dosayasının içinde apple ile gili şeyleri silmen gerek.
-
alli bunu yazdı:
back-up'ın var mı ? telefonun FW sürümü ne ? hangi programla JB yaptın ? bunları cevabını ver ona göre yardımcı olmaya çalışalım
-----------------------------fw sürümü 4.3.5, RedSnow ile jb yapacam ama olmuyo sürekli elma moduna dönüyor
-
telefonun klitlendi dondu kalmış sen onu batarsıyla cıkar ve geri takıp jarz etıkten sonra denermısın?
-
adama bunu yazdı:
telefonun klitlendi dondu kalmış sen onu batarsıyla cıkar ve geri takıp jarz etıkten sonra denermısın?
-----------------------------iphone? batarya?