Iphone SMS

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek

arkadaşlar telefonu sorunsuz kullanırken saçma sapan bir olayla karşılaştım bugün.
    yaklaşık 5 aydır silinmemiş,yaklaşık 5-6bin mesaj içeren birini mesaj listesinden silerken telefon bir anda kapandı.telefonu tekrar açtığımda,mesajlar kısmına giremiyordum.girdiğimde yeni mesaj ekranı çıkıyor ve 2 saniye içerisinde tekrar ana menüye atıyor.
    bitesms kullanıyordum.onu sildim,sonuç hala aynı.şu an telefonumdan mesaj atamıyorum.

Koca hestiy aya bedenem ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Silmeye calisiyodur o, telefonu ac, kendi haline birak bi yarim saat hatta hatsiza al mumkunse butun uygulamalari da kapat

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

bu yeni sms sisteminin kötü yanı eskiden 100 sms de telefonu 0 layan biz aylarca hiç msj silmiyoruz (heleki hatun varsa ) günde zaten 40 50 sms en az aylarca silinmiyor telefona işkence ediyoruz :D 

hocam en kötü restore edersin açıken bırak bi arkadaşın dediği gibi.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek

telefon defalarca açıp kapattım,hala silmeye devam ediyor mudur ki ? neyse ben uçak moduna aldım akşama kadar dışardayım gelince bakmak lazım bi. 
    olmazsa yeni versiyon yükleriz ama cihaz simkilitli,nasıl olur bilemiyorum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    telefonun pc ye tak iTunes le yedekle sonra restore et SMS ler gelir geri sonra jb yaparsın ama bazen gelmeme riskinde var ama o sorunun düzelmesi için tekrar restore ve jb sart
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek

telefon nasıl yedeklenir bilmiyorum.fotoğraflar klasörünü kopyala-yapıştırla d'ye attım.

http://www.iphoneyardim.net/jailbreak_amp_unlock/42185-ios_5_0_1_custom_firmware_dosyalari_%7C_sn0wbreeze_hazirlanmistir_%7C_iphone_4_%7C_iphone_3gs.html 

burdan untetheret jailbreak 3gs olanı indiriyorum ama old boot ve new boot olayı ne anlamadım.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yemillie
    yemillie's avatar
    Erkek

amaan itunes'e bağlıyorsan kazayla elin kaymasında güncelleme aleti, ızdırap yahu

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Bekleyince olmadi mi? Telefonda fotolar disinda yedeklencek bisey oldugunu sanmiyorum. Suan jbli mi?

...said addicted.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek

evet şu an jb var.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Hangi versiyon? Tel modeli? Arkadasta 3gs var sanirim senjnkide oyle. 5.0.1 e update etti jb yaptik gayet guzel suan. Ama 5.0.1 de jb yapinca simlock gitmiyor sanirim. Yemillie de o durumdan muzdaripti en son. Suanki versiyonunun shsh kaydi var mi, cydiayi acip ilk gelen ekrandan bak. Yukarilarda biyerlerde yesil yazmasi lazim -> shsh: 4.3.3 , 4.3.5 , 5.0.1 tarzi bi satir

...said addicted.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek

Hangi versiyon? Tel modeli? Arkadasta 3gs var sanirim senjnkide oyle. 5.0.1 e update etti jb yaptik gayet guzel suan. Ama 5.0.1 de jb yapinca simlock gitmiyor sanirim. Yemillie de o durumdan muzdaripti en son. Suanki versiyonunun shsh kaydi var mi, cydiayi acip ilk gelen ekrandan bak. Yukarilarda biyerlerde yesil yazmasi lazim -> shsh: 4.3.3 , 4.3.5 , 5.0.1 tarzi bi satir 

3GS var. 3.1.3 sürümünden baseband 05.12.01 di,new boot ile ios 5.0.1'e update yaptım.

http://www.iphoneyardim.net/jailbreak_amp_unlock/42185-ios_5_0_1_custom_firmware_dosyalari_%7C_sn0wbreeze_hazirlanmistir_%7C_iphone_4_%7C_iphone_3gs.html  

bu linkten.

shift + restore yaptım bekledim telefon geldi,fakat şimdi servis yok gözüküyor.SHSH 4.1     4.2.1r1 4.3 5.0.1 görünüyor.

Toplam Hit: 1232 Toplam Mesaj: 11