Iphone SMS
-
arkadaşlar telefonu sorunsuz kullanırken saçma sapan bir olayla karşılaştım bugün.
yaklaşık 5 aydır silinmemiş,yaklaşık 5-6bin mesaj içeren birini mesaj listesinden silerken telefon bir anda kapandı.telefonu tekrar açtığımda,mesajlar kısmına giremiyordum.girdiğimde yeni mesaj ekranı çıkıyor ve 2 saniye içerisinde tekrar ana menüye atıyor.
bitesms kullanıyordum.onu sildim,sonuç hala aynı.şu an telefonumdan mesaj atamıyorum. -
Silmeye calisiyodur o, telefonu ac, kendi haline birak bi yarim saat hatta hatsiza al mumkunse butun uygulamalari da kapat
-
bu yeni sms sisteminin kötü yanı eskiden 100 sms de telefonu 0 layan biz aylarca hiç msj silmiyoruz (heleki hatun varsa ) günde zaten 40 50 sms en az aylarca silinmiyor telefona işkence ediyoruz :D
hocam en kötü restore edersin açıken bırak bi arkadaşın dediği gibi.
-
telefon defalarca açıp kapattım,hala silmeye devam ediyor mudur ki ? neyse ben uçak moduna aldım akşama kadar dışardayım gelince bakmak lazım bi.
olmazsa yeni versiyon yükleriz ama cihaz simkilitli,nasıl olur bilemiyorum. -
telefonun pc ye tak iTunes le yedekle sonra restore et SMS ler gelir geri sonra jb yaparsın ama bazen gelmeme riskinde var ama o sorunun düzelmesi için tekrar restore ve jb sart
-
telefon nasıl yedeklenir bilmiyorum.fotoğraflar klasörünü kopyala-yapıştırla d'ye attım.
http://www.iphoneyardim.net/jailbreak_amp_unlock/42185-ios_5_0_1_custom_firmware_dosyalari_%7C_sn0wbreeze_hazirlanmistir_%7C_iphone_4_%7C_iphone_3gs.html
burdan untetheret jailbreak 3gs olanı indiriyorum ama old boot ve new boot olayı ne anlamadım. -
amaan itunes'e bağlıyorsan kazayla elin kaymasında güncelleme aleti, ızdırap yahu
-
Bekleyince olmadi mi? Telefonda fotolar disinda yedeklencek bisey oldugunu sanmiyorum. Suan jbli mi?
-
evet şu an jb var.
-
Hangi versiyon? Tel modeli? Arkadasta 3gs var sanirim senjnkide oyle. 5.0.1 e update etti jb yaptik gayet guzel suan. Ama 5.0.1 de jb yapinca simlock gitmiyor sanirim. Yemillie de o durumdan muzdaripti en son. Suanki versiyonunun shsh kaydi var mi, cydiayi acip ilk gelen ekrandan bak. Yukarilarda biyerlerde yesil yazmasi lazim -> shsh: 4.3.3 , 4.3.5 , 5.0.1 tarzi bi satir
-
Hangi versiyon? Tel modeli? Arkadasta 3gs var sanirim senjnkide oyle. 5.0.1 e update etti jb yaptik gayet guzel suan. Ama 5.0.1 de jb yapinca simlock gitmiyor sanirim. Yemillie de o durumdan muzdaripti en son. Suanki versiyonunun shsh kaydi var mi, cydiayi acip ilk gelen ekrandan bak. Yukarilarda biyerlerde yesil yazmasi lazim -> shsh: 4.3.3 , 4.3.5 , 5.0.1 tarzi bi satir
3GS var. 3.1.3 sürümünden baseband 05.12.01 di,new boot ile ios 5.0.1'e update yaptım.
http://www.iphoneyardim.net/jailbreak_amp_unlock/42185-ios_5_0_1_custom_firmware_dosyalari_%7C_sn0wbreeze_hazirlanmistir_%7C_iphone_4_%7C_iphone_3gs.html
bu linkten.
shift + restore yaptım bekledim telefon geldi,fakat şimdi servis yok gözüküyor.SHSH 4.1 4.2.1r1 4.3 5.0.1 görünüyor.