İphone Ve İpad'ler İçin Güncelleme Vakti
-
Apple'ın telefon ve tablet platformları için geliştirilen iOS 6 işletim sistemi güncellendi.
Dün akşam saatlerinde iOS 6.0.1 güncellemesi yayınlandı. Güncelleme ile birlikte değişen noktalar ise şöyle:
-iPhone 5’in yazılım güncellemelerini kablosuz olarak yüklemesini engelleyen bir hata düzeltildi.
-Klavyenin üstünde yatay çizgilerin görüntülenmesine neden olan bir hata düzeltildi.
-Kamera flaşının çalışmamasına neden olan bir sorun giderildi.
-Şifreli WPA2 Wi-Fi ağlarına bağlıyken IPhone 5 ve iPod touch (5. nesil) güvenilirliği artırıldı.
-Bazı durumlarda iPhone’un hücresel ağı kullanmasını engelleyen bir sorun giderildi.
-Hücresel Veri’yi Kullan anahtarı iTunes Match için birleştirildi.
-Kimi zaman kilitli ekrandan Passbook’taki kart ayrıntılarına erişmeye izin veren bir Parolayla Kilitleme hatası düzeltildi.
-Exchange toplantılarını etkileyen bir hata düzeltildi.
Güncellemeyi iTunes üzerinden veya telefon-tabletinizi kullanarak yapabilirsiniz. -
Desenize ios 6 tam bu fiyaskoymus, amatorluk ve hata dolu..
-
6.0.1'i kurmayın derim (eğer sorununuz yoksa). YÜkselttikten sonra 3g sürekli kayboluyor. KKTCell'ten diyeceğim fakat değil. Şehrin göbeğinde normalde çeken yerde gelip gidiyor birşeyler oluyor.
iOs 6 mantıksal olarak güzel fakat telefonları yoran bir sürüm olmuş. En yakın zamanda düzeltilmesini umud ediyorum.
-
zumsuk bunu yazdı
6.0.1'i kurmayın derim (eğer sorununuz yoksa). YÜkselttikten sonra 3g sürekli kayboluyor. KKTCell'ten diyeceğim fakat değil. Şehrin göbeğinde normalde çeken yerde gelip gidiyor birşeyler oluyor.
iOs 6 mantıksal olarak güzel fakat telefonları yoran bir sürüm olmuş. En yakın zamanda düzeltilmesini umud ediyorum.
Aynen 3g problemini yaşıyorum ben de.
-
Hala 5.1.1 'deyim. IOS 6xx 'e adam gibi ozellik gelmeden yuklemem. Pil suresi iyi gidiyor simdilik hicbir sorunum yok IOS 5.1.1 'de.
-
6 ya yükseltmediydimz aten ilk güncelleme çıkmadan yükseltmem diye. ilkl güncellemede tırt demekki :) 6.1.x i beklerim ben:D
-
ios 5 jailbreakli tertemiz.
-
tethered jailbreak çıkana kadar 5.1.1 ile mutluyum :D
-
6.0 için bile jb çıkmamışken 6.0.1 e ne gerek var,
-
MiLK bunu yazdızumsuk bunu yazdı
Aynen 3g problemini yaşıyorum ben de.
ipad de aynı sorun bende de oluştu. modemde kaynaklı sanıyordum ben de :\
-
kardesıme 3.jenarasyon urunu ipod touch aldım 8gb 3.jenarasyn ama 2 dıye gecıyor 8 gb lık olanları neyse aynısı kendımdede var jb yapmıstım
itunes store dan uygulama ındırıyorum cıhaza itunes uzerinden atıyor fakat gerı sılıyor ? versiyon 421 neden olabılır bu bılgısı olan var mı ? cihaz geldiğinde üzerinde uygulamada vardı fabrika ayarlarına sıfırlayınca uygulamaları sıldım . su anda itunes tan uygulama kuramıyorum