İphone Ve İpad'ler İçin Güncelleme Vakti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Apple'ın telefon ve tablet platformları için geliştirilen iOS 6 işletim sistemi güncellendi.

Dün akşam saatlerinde iOS 6.0.1 güncellemesi yayınlandı. Güncelleme ile birlikte değişen noktalar ise şöyle:

-iPhone 5’in yazılım güncellemelerini kablosuz olarak yüklemesini engelleyen bir hata düzeltildi.

-Klavyenin üstünde yatay çizgilerin görüntülenmesine neden olan bir hata düzeltildi.

-Kamera flaşının çalışmamasına neden olan bir sorun giderildi.

-Şifreli WPA2 Wi-Fi ağlarına bağlıyken IPhone 5 ve iPod touch (5. nesil) güvenilirliği artırıldı.

-Bazı durumlarda iPhone’un hücresel ağı kullanmasını engelleyen bir sorun giderildi.

-Hücresel Veri’yi Kullan anahtarı iTunes Match için birleştirildi.

-Kimi zaman kilitli ekrandan Passbook’taki kart ayrıntılarına erişmeye izin veren bir Parolayla Kilitleme hatası düzeltildi.

-Exchange toplantılarını etkileyen bir hata düzeltildi.

Güncellemeyi iTunes üzerinden veya telefon-tabletinizi kullanarak yapabilirsiniz.

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Desenize ios 6 tam bu fiyaskoymus, amatorluk ve hata dolu..

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

6.0.1'i kurmayın derim (eğer sorununuz yoksa). YÜkselttikten sonra 3g sürekli kayboluyor. KKTCell'ten diyeceğim fakat değil. Şehrin göbeğinde normalde çeken yerde gelip gidiyor birşeyler oluyor. 

iOs 6 mantıksal olarak güzel fakat telefonları yoran bir sürüm olmuş. En yakın zamanda düzeltilmesini umud ediyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı

6.0.1'i kurmayın derim (eğer sorununuz yoksa). YÜkselttikten sonra 3g sürekli kayboluyor. KKTCell'ten diyeceğim fakat değil. Şehrin göbeğinde normalde çeken yerde gelip gidiyor birşeyler oluyor. 

iOs 6 mantıksal olarak güzel fakat telefonları yoran bir sürüm olmuş. En yakın zamanda düzeltilmesini umud ediyorum.

Aynen 3g problemini yaşıyorum ben de.

Hoop.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Hala 5.1.1 'deyim. IOS 6xx 'e adam gibi ozellik gelmeden yuklemem. Pil suresi iyi gidiyor simdilik hicbir sorunum yok IOS 5.1.1 'de.

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

6 ya yükseltmediydimz aten ilk güncelleme çıkmadan yükseltmem diye. ilkl güncellemede tırt demekki :) 6.1.x i beklerim ben:D

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

ios 5 jailbreakli tertemiz.

He is finding himself.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

tethered jailbreak çıkana kadar 5.1.1 ile mutluyum :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

6.0 için bile jb çıkmamışken 6.0.1 e ne gerek var,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakat-at
    sakat-at's avatar
    Erkek
    MiLK bunu yazdı
    zumsuk bunu yazdı

Aynen 3g problemini yaşıyorum ben de.

ipad de aynı sorun bende de oluştu. modemde kaynaklı sanıyordum ben de :\

a.k.a. wyrus , kelle verilir kal-a verilmez!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

kardesıme 3.jenarasyon urunu ipod touch aldım 8gb 3.jenarasyn ama 2 dıye gecıyor 8 gb lık olanları neyse aynısı kendımdede var jb yapmıstım 

itunes store dan uygulama ındırıyorum cıhaza itunes uzerinden atıyor fakat gerı sılıyor ? versiyon 421 neden olabılır bu bılgısı olan var mı  ? cihaz geldiğinde üzerinde uygulamada vardı fabrika ayarlarına sıfırlayınca uygulamaları sıldım . su anda itunes tan uygulama kuramıyorum 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 984 Toplam Mesaj: 11