İşler Karıştı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saint_of_rock
    saint_of_rock's avatar
    Erkek

Ben bir kızı seviyordum kısa bir ilişkimizden sonra ayrıldık... Arada işte laf sokmalar filan muhabbetler oluyordu genelde msnden!  ayrıldıktan sonra Başka bir kıza teklif ettim!  Bir öncesini unutmak için veya kızdan hoşlandığım için karar veremiyorum!  Teklif ettiğim kızda entersan bir şekilde teklifime cevab vermemesine rağmen, konuştuğum kızları falan kıskanıyor ona tavır yapınca filan üzülüyorum ayağına yatıyor vb...

Sonuç Olarak ;  Bugün ayrıldığım kız bana yeniden dönmek üzere aslında döndü... Düşündüğüm tek şey

Bana daha cevab vermeyen teklif ettiğim kıza ne diycem? Veya Bana Dönecek Eski Sevgilime Ne Diycem?

Kısacası Ne Yapmalıyım??? Aklında Çözüm Yolu Olan Varmı? Lütfen :(

teklif ettiğim kıza, eski sevgilimle ilişkiye başlıcağımı söylemem gibi bir çözüm yolu verirseniz,  teklif ettiğim kızın onu severek çıktığımı bilmemesi lazım... başka bir şey söylememiz gerekicek...

Yardımlarınızı Bekliyorum...

dışarda çok ses var içerde uzay.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek

hoca zaten ilk kizla kisa bi iliskin olmus, simdi sen 2. kiza yaklasmandan dolayi ilk kiz seni elde etmek isteyebilir, kadinlarda boyle tuhaf huylar vardir, dunya etrafimda donsun isterler, Kacan kovalanir lafinida bence icad eden bir kadindir :)

Ben senin yerinde olmus olsam, diger kizla kesinlikle barismazdim. 2. kiz o surecte baska birsey bekliyor olabilir, su siralar ufak problemleri olmus olabilir veya halletmesi gereken bazi seyler vardir bu yuzden cevap vermemis olabilir ancak sen digerine donersen onun icin kotu olacaktir, Bence ilk kiz seni tekrar elde edebilmek icin yapiyo olabilir, bence guvenmeyeceksin kaldiki zaten laf atismalariniz felan olmus, ne kadar guzel veya kotu aniniz var bilemem ama hicbir ani veya hatiranin ustune salak salak laflar edilmemeli, ediliyorsa zaten emin ol karsina 6-7 ay sonra tekrar cikar, belkide o lafini sana yediricem hesabindadir, bence sen 2. kiza yonel. oda olmazza ikisinide salla gitsin, hayat bu daha neler var neler, git oku ders calis gelistir kendini, kendini yetistirmis bi insan bos kalmaz :) 

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saint_of_rock
    saint_of_rock's avatar
    Erkek

sölediğin son şeye kesinlikle katılıyorum :)  laf atışmamız oldu derken hani işte geçmiş ilişkide, sen yanlış anlaman yüzünden oldu, yok senin yüzünden oldu, sen şunla gezdin sen şunu yaptın gibi şeyler :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

st_anger_turk bunu yazdı:
    -----------------------------

hoca zaten ilk kizla kisa bi iliskin olmus, simdi sen 2. kiza yaklasmandan dolayi ilk kiz seni elde etmek isteyebilir, kadinlarda boyle tuhaf huylar vardir, dunya etrafimda donsun isterler, Kacan kovalanir lafinida bence icad eden bir kadindir :)

Ben senin yerinde olmus olsam, diger kizla kesinlikle barismazdim. 2. kiz o surecte baska birsey bekliyor olabilir, su siralar ufak problemleri olmus olabilir veya halletmesi gereken bazi seyler vardir bu yuzden cevap vermemis olabilir ancak sen digerine donersen onun icin kotu olacaktir, Bence ilk kiz seni tekrar elde edebilmek icin yapiyo olabilir, bence guvenmeyeceksin kaldiki zaten laf atismalariniz felan olmus, ne kadar guzel veya kotu aniniz var bilemem ama hicbir ani veya hatiranin ustune salak salak laflar edilmemeli, ediliyorsa zaten emin ol karsina 6-7 ay sonra tekrar cikar, belkide o lafini sana yediricem hesabindadir, bence sen 2. kiza yonel. oda olmazza ikisinide salla gitsin, hayat bu daha neler var neler, git oku ders calis gelistir kendini, kendini yetistirmis bi insan bos kalmaz :) 

Dostuma katılıyorum dostum (: :p bencede 2.ci kıza yönelmelisin...

Ben bu insanları anlamıyorum.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saint_of_rock
    saint_of_rock's avatar
    Erkek
     bilmiyorum neden ama eskisinden de kopamıyorum :D şu sorunu bir çözsem :D nefret ettiğim şeyleride yapmıyor huyuma gidiyor :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eselcuker
    eselcuker's avatar
    Erkek

bence elini çabuk tut :D yoksa ikisi birden uçabilir xD

AMD Rulezzz =)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek

imzana baktimda eskisehire hasir nesir olmussun bi ara :) bende eskisehirde okudum,,

psikoloji dedigin 2 biraya bakar, ama sen kendini dusurme derim. Kurnaz olucan biraz, baskasiyla biriki sevistigin zaman eskisini unutursun bile

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saint_of_rock
    saint_of_rock's avatar
    Erkek
    eselcuker bunu yazdı:

bence elini çabuk tut :D yoksa ikisi birden uçabilir xD

hocam ikiside birden uçuyordu :D   zar zor tuttum yeniden :D şu anda ikiside hazır :D ama hangisi benim olabilcek bilmiyorum... :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saint_of_rock
    saint_of_rock's avatar
    Erkek
    st_anger_turk bunu yazdı:

imzana baktimda eskisehire hasir nesir olmussun bi ara :) bende eskisehirde okudum,,

psikoloji dedigin 2 biraya bakar, ama sen kendini dusurme derim. Kurnaz olucan biraz, baskasiyla biriki sevistigin zaman eskisini unutursun bile

bu da doğru :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saint_of_rock
    saint_of_rock's avatar
    Erkek
      2. ye karar kıldım ve başladım :D  hayırlı olması umudumla

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarHead
    WarHead's avatar
    Erkek
    kendine güveniyorsan ikisini bir den idare et :)

Emekli
Toplam Hit: 1196 Toplam Mesaj: 11