İstediğiniz Numaradan İstediğiniz Numaraya Mesaj Gönderme(Bedava)
-
Alıntıdır.Daha önce verildiysede affola
Arkadaslar Programi Test Ettim Ve Kullaniyorum. Kullanimi Basit Önce Register Olun Sonra Giris Yapin Ve 5 SMS Bedava Gönderim Hakkiniz Var Sonra Bu 5 SMS Hakki Bitince Çikin Ve Tekrar Register Olun. Yine 5 SMS hakki. Kullanimini Çözemeyen Özele Veya Buraya Atsin Hemen Cevapliyayim.
Not:
*Arkadaslar Options'a Girerek Sol Alt Kösede Gönderen Var Orayi Istediginiz Gibi Degistire Bilirsiniz.
*Mesaji Gönderdikten Sonra Outbox'a Girerek Gönderdiginiz Mesajin Yaninda OK(Tik) Isareti Varsa Iletilmistir.
*Size Örnek Bir Mesaj:
Gönderen: Operatör Adi
*Türkçe Karakter Kullanmayin Çikmaz
Download Linki:http://clickatell.com/downloads/Messenger-PRO_Installer.exe
Alıntıdır.Daha önce verildiysede affola
Alıntı yaptığım site bu sitede moderetörüm(okuduğum okulun sitesi)virüs olabilir birazdan linki denicem
http://www.tu-varna.net/istediginiz-numaradan-istediginiz-numaraya-mesaj-gonderme-bedava-resimli-anlatim-t500.html -
OPS linke basar basmaz böle bi yazı çıktı
- th SECURITY ALERT -
The Board Security System has detected, that you wanted to bring bad
Code to this Forum or you have tried to exploit something here or maybe
another attack linke this.
This attempt was blocked and we logged all information about this.
If you see this message after including a new MOD to your Forum or if
you have reached this site over a normal Forum Link, please contact
the Board Administrator to fix this Problem.
CBACK CrackerTracker
-
ula ben bu olayı bi ara burda görmüştüm ama döküman arşivindemiydi nerdeydi onu hatırlamıyom
yine de eline sağlık :) + rep
-
calismiyo artik bildigim kadariyla
-
şimdi denemedim daha önce denediklerim işe yaramamıştı
-
Türkiyede Clickatell i forumlarda tanıtan ilk siteyiz(2004).Hatta en çok hit alan dökümandı , servis kapanınca sene başında döküman geçerliliğini yitirdiği için sildim. Gelip bize anlatılması komik oluyor:D
-
eskidendi o cok eskiden!..şimdi tam çalısıyormu bilmiyorum ama boşanmalar meydana gelmişti gonderen kısmına numara yazıldığı için..hatta mahkeme bu tarz programların yayılması yüzünden sms leri delil olarak kabul etmeme kararı aldı!..zamanında güzeldi!..yayıldı cıvkı çıktı..
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------ula ben bu olayı bi ara burda görmüştüm ama döküman arşivindemiydi nerdeydi onu hatırlamıyom
yine de eline sağlık :) + rep
-----------------------------
+ rap nası veriyon hoca ayıptır sorması ? -
rap de veririm rep de veririm reput da veririm çok pis veririm :) ayıptır söölemesi..
şimdi bazı üyeler var (hepsi değil) diğer userlar hakkında yorum yapabiliyolar onlara + - puan verebiliyolar :) anladın inş ;))
-
kardes bozuk sanırım link kontrol et istersen....
-
Bundan 3 sene önce bu programla kontör çalıyoduk biz beee : ) Hala öölmedimi bu clikatel puahahha :D
Toplam Hit: 1663 Toplam Mesaj: 11