İzmir-Ege Universitesi Yakininda Olan Arkadas
-
Okuldan bir belgenin aslinin acilen memlekete yollanmasi gerek. Aradigim arkadaslar İzmirde degil Benim icin okuldan belge alabilecek kimse var mi? Pm atarsaniz bilgileri verecegim.
-
Yardım edecek kimse çıkmazsa cuma günü hallederim, fena hasta ve halsizim kargo şubesi falan yürüyecek dermanım yok
-
wasd bunu yazdı
Yardım edecek kimse çıkmazsa cuma günü hallederim, fena hasta ve halsizim kargo şubesi falan yürüyecek dermanım yok
telefon aç kapıdan alsınlar kargoyu
nasıl olsa karşı taraf ödeyecek :)
-
Tekstil mühendisliğinden alınacak, hemen 150 m öğrenci çarşısının sonundaki ptt den postaya verilecek bir a4 :)
Şimdilik pm atan çıkmadı bakalım :)
-
Ben ube binasında stajdayım, ama dediğim gibi salya sümük bi haldeyim değil 150 metre 15adım fazladan atacak halim yok hacı :/ Yoksa öğlen arasında halledeyim dicektim zaten.
-
zeybekustasi bunu yazdıOkuldan bir belgenin aslinin acilen memlekete yollanmasi gerek. Aradigim arkadaslar İzmirde degil Benim icin okuldan belge alabilecek kimse var mi? Pm atarsaniz bilgileri verecegim.
Vermezler hakim olan bir arkadaşımım belgesini almak için gittim deu ya öğrenci işleri telefon gelmesine rağmen vermedi eski dekan tanıdıkta onu aradım bır kac telefon öyle verdiler. Sizin öğrenci işleri ne durumda o taraflarda işim yoktu D olsa denendim yinede izmirdeyim bu ara
-
hipokondriyak bunu yazdızeybekustasi bunu yazdıOkuldan bir belgenin aslinin acilen memlekete yollanmasi gerek. Aradigim arkadaslar İzmirde degil Benim icin okuldan belge alabilecek kimse var mi? Pm atarsaniz bilgileri verecegim.
Vermezler hakim olan bir arkadaşımım belgesini almak için gittim deu ya öğrenci işleri telefon gelmesine rağmen vermedi eski dekan tanıdıkta onu aradım bır kac telefon öyle verdiler. Sizin öğrenci işleri ne durumda o taraflarda işim yoktu D olsa denendim yinede izmirdeyim bu ara
Hocam öğrenci belgesi alacağım. Transkrip i vermiyorlar ama öğrenci belgesini arkadaş almıştı yine geçen yıl. Eğer sorun olur diyorsan aynı ben gibi gidecek okul numaramı verecek alacak. İmza atma durumu felan yok. SGK ya vermem gerekiyor yoksa sağlık sigortası iptal olacak.
edit//
Orjinalini istiyorlar faxı kabul etmiyorlar.
zeybekustasi tarafından 04/Eyl/13 16:04 tarihinde düzenlenmiştir -
yarın öğlene kadar işlerim var.öğlene kadar birini bulamazsan pm at.arabayla alırım 2 dk elime yapışmaz
-
up-
-
celik alırım diyor hocam işte.
Yine olmadı bana pm at.
-
celik bunu yazdı
yarın öğlene kadar işlerim var.öğlene kadar birini bulamazsan pm at.arabayla alırım 2 dk elime yapışmaz
Az önce aradı çok çok sağolsun halletmiş :)
Çokca teşekkür ediyorum.