Kadınları Azda Olsa Anlamak İçin..

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Nisan/2007
    Erkek

     

    SA mürütler yaz geldi artık yeni ufuklara yelken açmanın vakti geldi: )

    aşağıda kadınları anlamanıza yardımcı olacak bayaa bir bilgi yığını var ve doğruluk payıda yüksek seviyede yani birçok kadın için geçerlidir.Okuyun biraz feyz alın ben daha 60 tanesini okudum bu gece hepsini bitirmeye çalışacağım bakalım hayırlısı :)

    1. Erkekle kadın arasında normal arkadaşlık ilişkisi olmaz. Kadın erkekle bu şekilde normal arkadaşlık yapıyorsa erkeğin bir takım özelliklerinden avantajlarından faydalanmak istiyordur. Erkekten faydalanabileceği herhangi bir konu yoksa kadın erkeği yanına bile yaklaştırmaz. Erkekse o kadınla yatmak istiyor demektir. Ya da kadın erkekle, erkekde kadınla normal arkadaşlık kurarak, onun çevresindeki erkeklerle-kadınlarla tanışmayı, böylecede karşı cinsden çevre yapmayı amaçlıyor olabilir. Esasen hoşlandığı kişi arkadaş olmak istediği kişinin bir yakını olabilir... Büyük ihtimalle de öyledir...

    2. Kadın erkeğin yaptığı, söylediği herşeyi öteki kadınlara muhakkak anlatır. Anlatmazsa çatlar... Bunda amaç erkeğin kendisini ne kadar çok istediğini çevresindeki kadınlara gösterebilmektir.

    3. Kadınlar sevgilisinin kendi kadın arkadaşlarıyla çok iyi anlaşmasını istemez. Erkekse salak gibi tam tersini bekler.

    4. Kadına göre erkek kadınla bir yerlere gideceği zaman erkek çok para harcayabilecek durumda olmalıdır. Özellikle kadınlar ucuza gitmemek(!) için yatak olayından önce erkeğe eşek yükü para harcatırlar.

    5. Cebinde paran yoksa kız tavlıycam diye kendini boşu boşuna kasma. Bulamazsın çünkü, bulsan bulsan belki aptal kızlardan bulursun.. Onları da bulma zaten. O yüzden önce parayı elde etmeye çalış. Buna da kadının engel olmasına izin verme. Paran olduğu zaman kadınları mıknatıs gibi kendine çekersin zaten.

    6. Kadına nazik davranırsan maço erkek olmanı bekler, maço davranırsan nazik erkek olmanı bekler..Sonuçta kadını memnun edemezsin yani aynı kapıya çıkarsın. O yüzden kendin ol kadının beklentisini salla. Zaten kadın bile kendisinin ne istediğini tam olarak bilememektedir.

    7. Kadınlar yasakları sevmez. Yasaklar kadını daha çok tahrik eder. Erkekler de bu gerçeği bildikleri için kadının gözüne girebilmek adına sağa sola kafa tutarlar. Böylece de düzen bozulur. Bunun da tek sorumlusu kadındır.

    8. Kadın sevgilisinden ayrıldığı zaman onun gibi birisini asla bulmaz. Eski erkeğin tam zıt karakterinde bir adamla çıkmaya başlar. Bundan kurtuluşun yok..

    9. Kadın sevgilisinden ayrıldığı zaman erkeği kıskandırmak için etrafa mutluluk pozları verir. Bunun anlamı yıkılmadım ayaktayımdır. (Nah! yıkılmadın ayaktasın psikolojikman çökersiniz)

    10. Kadını bırakan erkek kadının gözünde çok fazla değer kazanır. Kadınlar her zaman terk edilen değil, terk eden taraf olmak isterler. Erkeği ortada bırakıp onun acı çekmesini izlemek Türk kadınına sadistçe bir zevk verir. İlişkisi iyi gittiği halde sırf erkeğini bu halde görmek için onu terk eden bir sürü kadın vardır Türkiyede..

    11. Kadınlar huzuru mutluluğu sevmez, acı çekmek ister. Bundan dolayı çok hoş vakit geçirdiği adamı çabuk unuturlar. Kendisine acı çektiren adamı ise mumla ararlar.

    12. Kadın erkekten alacağını aldıktan sonra onunla top gibi oynamaya başlar. Birtakım isteklerini gizliden yaptırmaya çalışır. Erkek bunun asla farkına varamaz.

    13. Kadınların yeni sevgiliye her zaman zaafları vardır. Yeni erkekle eskisiyle yapmadığı bir çok şeyi yaparlar.

    14. Kadınlar tek bir erkeğe tamamen bağlanmayı sevmez. Kafalarında daima bir erkek imajı yaşatırlar. Bizim emeklerde çöpe gider.

    15. Kadınlar cimri erkekten asla hoşlanmazlar. Bu tür erkekleri anında bırakırlar. Burdan bile seninle paran için birlikte olduğu bellidir.

    16. Kadınlar evlenecekleri erkeklerin evine ve işine sadık olmasını isterler. Bütün bu yazdıklarım arasından da kadının akla, mantığa en yatkın beklentisi budur.

    17. Kadınlar birbirlerine güvenmezler. Birbirlerinin arkasından çatır çatır dedikodularını yaparlar.

    18. Kadın para arar, erkekse kadın arar. Kadın erkekle değil esasen erkeğin parasıyla ilikşkiye girmektedir. Bunu ise asla kabul etmez. Seni sevdiğini falan söyler. İki yüzlü davranır.

    19. Kadın vücudunu sergilemeden ve mevki sahibi erkeklerle kırıştırmadan kolay kolay hiç bir yere gelemez. (İstisnalar var illaki)

    20. Kadının her zaman bir alıcısı vardır. Kısa sürede bir başkasını hemen bulur.

    21. Kadınlar erkeğin parası varsa asla seçici davranıp, erkeği diğer olumsuz özellikleri nedeniyle elemezler.

    22. Güzel bir kadın vücudunu kullanarak evli, bekar her türlü erkeği baştan çıkartabilir.

    23. Kadın erkekte önce para sonra zeka arar. İşinde zeki kadınlar konusunda saf erkekleri ise çok sever. Bu adamı parmağında oynatabiliyo olmak kadına ayrı bir zevk verir.

    24. Kadına göre para yedirmeyen erkek akıllıdır. Bu adamın yanında bir saniye bile durmazlar.

    25. Kadın erkeğin işine ve arabasına bakarak adamın zenginliğini ölçer. Ancak bu ölçümden çoğunlukla erkeğin haberi bile olmaz. Kadın da bunu asla itiraf etmez zaten. 'Senin karakterine, kişiliğine vuruldum.' felan der. Erkekde bunu KEK gibi yer.

    26. Kadın erkeğini değil, her zaman geleceğini, sahip olacağı şeyleri düşünür. Bu yüzden bunu bilen erkekler de 'gelecek güzel günlerden' bahsedip kadını kandırmayı çoğu zaman başarırlar.

    27. Kadın para başka kadına kaymasın diye kıskançlık yapar. O yüzden erkek başka kadına bakarsa kadın bozulur. Kadının bozulduğunu gören erkeğinde bir yerleri şişer. Kadının buradaki düşünce tarzını erkek kolay kolay yakalayamaz. Yakalasada salak gibi: 'Beni seviyo da ondan kıskançlık yapıyo' diye kendini avutur.

    28. Erkek zenginse kadın aldatılmayı pek önemsemez, ancak erkek fakirse kadın erkeği derhal bırakır.

    29. Kadınlar birbirlerine güvenmedikleri için, birbirlerine temkinli yaklaşırlar. Bu yüzden birbirlerine de kazık atamazlar. Erkeklerse saf gibi birbirlerine çok güvenirler. Sonunda da genellikle arkadaşlarından kazık yerler.

    30. Kadın kendi kazandığı parayı dikkatli harcarken, erkeğinin kazandığı parayı su gibi harcar. Sanırsın kendisi emek verip kazanmış.

    31. Kadınların hoşlandıkları birileri kendileri evli yada bir başkasıyla sevgili olmalarına rağmen mutlaka vardır, o erkeğin peşini bırakmazlar. Elinde sonunda elde ederler kafalarındaki o adamı. Bu o erkekle birlikte olacağı anlamına gelmez. Kadın elde etmeyi başka türlü algılar.

    32. Kadın sadece işine geldiği zaman cinselliği yaşar.

    33. Kadın kendini sevdirmesini bilir. Adamı kullanır kullanır bırakır daha sonra ise daha çok nerde kaynak varsa oraya gider. Tıpkı kediler gibi nankördür yani. Kendisine et veren kasabın önünden ayrılmayan kediyle, erkeğin kaynaklarını sömürüp, kaynaklar bittiği yerde de adama tekmeyi basan kadın arasında temelde hiç bir fark yoktur. Belkide kadınların büyük çoğunluğu bu yüzden kedileri daha çok sever. Yani kendilerine benzediği için..

    34. Kadınlar takılarını tamamen diğer kadınları kıskandırmak için takarlar. Nadirde olsa kendileri için süslendikleri de olur.

    35. Kadınlar şişmanlarsa sempatik, güzellerse soğuk bir insan olmaları gerektiğini düşünürler.

    36. Kadınların lükse aşırı düşkünlükleri olduğu için erkeğin sadece parasını önemserler. Geri kalan ufak detaylardır onların gözünde.

    37. Kadınlar makam, mevki sahibi adamları çok severler. Nedeni o adamın nüfuzu ile isteklerine kavuşabileceklerini düşünmeleridir.

    38. Kadın çevresindeki adamlara bazen öyle davranır ki, erkek bir gün kadınla yatabileceğini zanneder. Tabii bu hiçbir zaman olmaz.

    39. Bir kadını o kadar çok isteyen vardır ki, kadın bunun avantajlarını sonuna kadar kullanır.

    40. Kadın ve erkek asla eşit varlıklar değildirler. İki ayrı cinsten söz ediyoruz mutlak eşitlik nasıl söz konusu olabilir ki?.. Kadın ve erkek arasındaki fizyolojik farklılıklar mutlak surette sosyolojik farklılıklar meydana getirir. Ben bunu erkek üstün manasında söylemiyorum. Kadının erkekten üstün olduğu konular var, erkeğin kadından üstün olduğu konular var. İkiside birbirini tamamlar bana göre. Birbirlerine muhtaçtırlar yani.

    41. Kadın erkeğin kendisini istediğini bilir, ancak yerine göre abi - kardeş, arkadaş ayağına yatar. Canı istiyorsa yatar o adamla. Ancak adam yakışıklı ve karizmatikse o zaman daha farklı yaklaşır tabii ki de.

    42. Kadın kariyer sahibi erkeğe aldanır. Önce bu tür adamlarla oynar, sonra bir defa yatar, daha sonra ise her türlü isteğini yaptırmaya çalışır. Erkek zaten o saatten sonra kadına asla hayır diyemez. Bunu da en iyi kadınlar bilir.

    43. Kadınlar sıradan değil stil, imaj, karizma sahibi adamları severler. Nerde manyak, kafası çalışmayan boş beleş herif varsa onları bulurlar. Bu da bana göre özel bir yetenektir.

    44. Kadınlar zenginde olsalar, fakirde olsalar lüks sosyetik yerleri severler. Çünkü bu tür mekanlarda zengin adamlarla tanışabilme imkanları vardır.

    45. Erkek kadın için para harcadığında kadının gözünde bir tanedir. Erkeğin parası bittiğinde ise kadın nankörlük edip adamın suratına bile bakmaz. Telefonlarına asla cevap vermez.

    46. Kadın çıkarı yoksa biriyle asla aşk yaşamaz. Çıkarın olduğu yerde zaten aşk olmaz a.q.

    47. Erkek fakirse kadın o adamı yanına bile yaklaştırmaz.

    48. Kadın erkekten alacağını aldıktan sonra adamı bırakır gider. Erkek kendini ağırdan satmasını öğrenmelidir.

    49. Kadınlar para için herşeyi yaparlar. Paran varsa kadının gözünde iyisindir. Paran yoksa kadının gözünde kötüsündür.

    50. İlişkide yatak olayı ilk defa yaşandıktan sonra kadın mutlaka hediye bekler. Hediye aldın aldın, almadın BABAYI aldın

    51. Kadınlar yaşadıkları şeyleri arkadaşlarının da yaşamasını istediği için, sevgili bulma konusunda kadına daima yardım ederler. Kadınların dayanışma içinde olduğu tek zaman zaten erkeklere karşı plan - program içinde oldukları zamanlardır.

    52. Güç kadını kendine çeker. Kadınlar gücün peşinden giderler. Ama sorsan bunu hep inkar edeceklerdir.

    53. Kadın evli erkekle ilişkiye girdiği zaman, bu erkeği fazla yolamam diye düşünerek kısa sürede bırakır. Sonra bekar zengin birini bulmaya çalışır. Kadınların gözünde erkekler sadece yolunacak bir kazdır esasında.

    54. Kadınlar pahalı spor arabaları severler. Zenginlik göstergesi olarak arabayı baz alırlar (hiç arabalardan anlamamalarına rağmen). Kadınlara göre pahalı arabası olan erkekler zararsızdır. Diğer erkeklerse kadının gözünde kadın budalası sünepelerdir sadece.

    55. Güzel bir kadınla birlikte olma isteği dünyadaki tüm pisliklerin başıdır. Kadınlar yüzünden dünyamız mahv olup gidiyor a.q.

    56. Erkek güzelliğine göre kadın seçerken, kadın parasına göre erkek seçer.

    57. Kadınlar erkeklerle ilişkilerindeki büyük menfaatleri için erkeğe küçük fedakarlıklarda her zaman bulunabilirler. Kaz gelecek yerden tavuğu asla esirgemezler yani.

    58. Kadınlar erkeğin arabasının pahalılığına - ucuzluğuna göre, gidilen mekanların kalitesine göre, alınan hediyenin türüne göre ilişkisine devam eder yada etmez. Çoğu zaman etmez.

    59. Kadınlar asla ellerindekiyle tatmin olmazlar. Daima başka şeyler isterler. Erkeklere midesiz derler ama kendileri bunun dik alasıdır.

    60. Kadın kocasından boşandığı zaman, erkek çocuğuna düşkünse babadan intikam için çocuğunu babaya göstermez. Aksi durumda baba çocukla ilgilenmiyorsa erkeğin çocuğuyla vakit geçirmesini ister. Bu şekilde de para koparmaya çalışır. Kafalarındaki zekayı bu tür ıvır zıvır şeyler için kullanırlar.

    61. Kadınlar asla tek başlarına karar alamazlar. Annelerinden, arkadaşlarından, kardeşlerinden daima yardım isterler. Alınan kritik kararı da erkekle paylaşacağı zaman: '.......... olmasına karar verdim.' gibi şeyler söylerler. Bunun doğrusu ise şu olmalıdır: 'Dün akşam bizim kızlarla toplandık ve durumun kritiğini yaptık ve hep beraber ........... sonucuna vardık.' olmalıdır. Ancak kadın bunu asla sana söylemez tabii. Maksat erkeğe güçlü, kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadın olduğu imajı verebilmektir.

    62. Kadınlar sorunlarını içlerine atmayı sevmezler. Aile ve ilişkisi hakkındaki sorunlarını arkadaşlarına mutlaka anlatırlar.

    63. Kadınla erkeğin arasındaki bir sırrı en az bir kadın bilir. Kadınlar sırlarını saklayamazlar ancak kendi sırlarını asla bir erkekle paylaşmazlar. Şuna emin olun diğer kadınlar bile sizin yataktaki performansınızı, penisinizin boyunu felan biliyorlar.

    64. Kadına bir yanlış yaptığın taktirde verdiğin sır sana karşı koz olarak mutlaka kullanılır. Sonrada kendi kendine lanet edersin hayy ben bu ağzıma... diye.

    65. Kadınlar seksten sadece beğendikleri erkekle yaparlarken zevk alırlar. Ancak bir süre sonra bu adamdan da sıkılırlar ve cinsel hayat tempolarını düşürürler. Bundan sonra ise sadece kendileri istedikleri zaman seks yaparlar. Erkeği perişan ederler.

    66. Kadınlar 'kaşar' vb damgaları yememek için saman altında su yürüterek çapkınlıklarını yaparlar. Çünkü Türkiyede erkek çapkınlık yapınca adı 'delikanlılık', kadın çapkınlık yapınca adı 'orospuluktur'.

    67. Kadınlar erkekler konusunda bir adım atarlarken günlerce düşünerek hareket ederler ve genellikle sağlıklı kararlar verirler. Erkeklerse her aklına geleni anında yaparlar. Sonunda da genellikle faka basarlar.

    68. Kadın ayrılmak istediği zaman erkeğin gözünün yaşına bakmaz bile. Tekrar erkekle bir araya gelse bile ona eskisi gibi asla davranmaz ve en ufak hatada adamı bırakır gider.

    69. Kadın bir erkeği bırakacağı zaman her zaman aklında bir B planı vardır. Yeni erkek hazırdır. Ancak ilişkisini pat diye başlatmaz, zamana yayar herşeyi. Erkekte zanneder ki yeni adam kadın için hiç hesapta yoktu. Kadınlar çoğu zaman erkeğin en yakın arkadaşı ile işi pişirirler.

    70. Kadınlar kimlerin kendisinden hoşlandığını pat diye hemen anlarlar ancak bildiklerini asla belli etmezler.

    71. Erkek bazı konularda kadının gözünde eksik kalıyorsa kadın kendini rahat hisseder ve başka erkeklere bakar.

    72. Kadın aldatacağı erkeğin tam zıttı karakterde birini bulup o şekilde aldatır. (Maksat erkek yarılsın kıskaçlıktan)

    73. Kadın kocasıyla ara sıra seks yapmaya başlamışsa kocasından sıkılmış demektir.

    74. Kadınlar yatakta değişiklik istiyor bundan dolayı yeni erkeklerle yatmak istiyor. Hep aynı adamla seks yapmaktan sıkılıyorlar. Şuna emin olun ilişkilerin büyük çoğunluğu kadının arıza çıkarması nedeniyle bitiyor. Bir kadın istemezse bir ilişki asla bitmez. Sonuna kadar gider. Ama harbiden kadın isterse.

    75. Kadın vücudunu sergilemek istediğinde kime gösterdiğini önemsemez. Herkese gösterebilir.

    76. Kadınlar güzellikleriyle: bir yerlere gelmek, ilgi çekmek, erkekleri baştan çıkarmak isterler.

    77. Yabancı bir erkek bir kadına baktığı zaman, kadın o erkeğin hala kendisine bakıp bakmadığını %u2122.9 kontrol eder.

    78. Hiç kimse mükemmel olmadığı için kadınlar bakacak birilerini bulurlar her zaman.

    79. Kadın boşandığında ya da ayrıldığında anında kendine yeni birini bulur. Hali hazırda bulduğu o adam aklındaydı zaten. Gökten zembille inmedi. Kadın asla kendisi açısından sürpriz biriyle kolay kolay birlikte olmaz.

    80. Kadınlar bilinenin aksine saf, duygusal, erkeğe koşulsuz bağlılık gösteren yaratıklar değildirler. Erkeği muma çevirmeyi severler.

    81. Kadın evlenmek istediği adamla evlenemediğinde yada o adam kadından vazgeçtiğinde kadın kısa süre içinde sırf o adama inat evlenmek için bir başkasını bulur. Hatta kendisini istemeyen adamın oturduğu semtten ev bile bakar kendileri. Amaç: Sırf eski erkek arkadaşı kendisini yeni kocasıyla ortalıklarda gezerken görsün diye.

    82. Eğer kadında eski sevgilisine karşı birşeyler kalmışsa kocasını eski sevgilisiyle zamanı gelince muhakkak aldatır. En ufak hatada kocasını bırakıp o erkeğin kollarına gider.

    83. Kadınlar kendilerine ilgi duyup nazik davranan adamları çok severler.

    84. Kadınlara hiçbir zaman tek erkek yetmez. Senin iltifatlarına alıştığı için o sözleri artık bir başkasından da duymak ister. Başka erkekler her zaman için kadına elindeki erkekten daha çok heyecan verir.

    85. Kadın erkeği aldatacağı zaman, yara aldığı, kendisini üzmüş olan ve her söylediği yalan çıkan adamla aldatır. Bu hayatın acı gerçeklerinden birisidir.

    86. Kadın seni aldatıcam derse aldatmaz, aldatmam bağlıyım derse büyük ihtimalle seni boynuzlar.

    87. Kadın önce para ister, ikinci sırada ise mutluluk gelebilir ancak.

    88. Popüler bir kız sıradan parasız bir adamla asla beraber olmaz. Fakir oğlan zengin kız edebiyatı sadece edebiyattır harbidende.

    89. Para Türkiye de her kapıyı açar. Paran varsa istediğin herkesle çıkarsın. İstediğin kızı tavlarsın. Kızlar paranın gücüne çok fazla karşı koyamazlar.

    90. Kadın bir erkekten ayrıldığı zaman yeni erkeğin eskisinden daha güçlü olmasını ister ki, eski erkek kendisine bir zarar veremesin.

    91. Kadınlar erkeği için asla süslenmez. Süsleniyorsa bir isteği var demektir. Kadınlar daha çok öteki kadınları kıskandırmak için erkekleri ise kendine baktırmak için süslenirler.

    92. Kadınlar başka erkeklerin arzulu bakışlarını üstlerine çekip tahrik olmak isterler.

    93. Erkeğin kadınını beğenmesi o kadın için birşey ifade etmez. Hali hazırda o erkek kazanılmıştır zaten. Çantada kekliktir anlıyacağınız.

    94. Kadın erkeklerin kendisine laf atmasına kızar belki ama içten içe bundan da hoşlanır. Birileri tarafından beğeniliyo olabilmek kadını müthiş mutlu eder.

    95. Kadın güzelliğini kullanarak kendisinden söz ettirmek ister. Aynı zamanda güzelliğini kullanarak erkeğinin çevresindeki kadınlara göz dağı verir.

    96. Kadın diğer kadınların onu ve sahip olduğu şeyleri kıskanmasını, diğer erkeklerin ise onu arzulamasını ister.

    97. Kadın erkeğinin yanında çaktırmadan hoşlandığı başka bir adam hakkında sorular sorabilir. Onun sevdiği şeyleri sizinle paylaşabilir. Bunlara dikkat edin.. Zaten bir kadın bir erkek hakkında bilgi topluyorsa o erkekten hoşlanıyor demektir. Kadınlar ilgi duymadığı adamın adını bile merak etmezler.

    98. Kadınlar sosyal ortamları kendilerini gösterebildikleri için severler.

    99. Diğer erkekler bir kadına ne kadar çok arzulu bakıyorlarsa kadın kocasından o kadar çabuk soğur.

    100. Kadınlar kötü görünümlü, her kadına bakan erkek takımını sevmezler. Abazalardan hazzetmezler.

    101. Kadın erkeğin maddi durumu iyi değilse zamana ihtiyacım var diyerek erkeği askıya alır. Erkek zenginse hiç bekletmeden adamla flört etmeye başlayabilir.

    102. Zengin bir adamın karakteri kadın için çokta önemli değildir. Ancak fakir adamın 7 sülalesi araştırılır. En ufak yanlışta fakir adam kapının önüne konulur.

    103. Kadın zengin ancak kişiliği oturmamış, züppe adamı 'nasıl olsa ben onu hizaya getiririm' diye kabul eder.

    104. Kadının kendisine baktırmaktan aldığı zevk, seksten aldığı zevkten daha fazladır. Kadınlar öyle bilinenin aksine seks yapmayı da çok sevmezler. Seks için bir çıkarının, bir nedeninin mutlaka olması gerekir.

    105. Kadınlar açık saçık giyinerek herşeylerini gösterirler ancak kendilerini ağırdan satarak zor kadın imaji çizmeyi de unutmazlar. Onlar için önemli olan erkeklerin onlara arzulayan bakışlarla bakmasıdır. Bunu sağladıkları zaman sizden istediklerini şeyi almış olurlar. İşte bu yüzden etrafındaki kadınlara hiç yüz vermeyen erkek kadınlar tarafından daima rağbet görür. Amaç: Bu soğuk ama çekici adamın dikkatini çekebilmek.. Hepsi bu

    106. Kadının ilişkisi iyi bile olsa gözü yinede dışardadır. Kocasından yeteri ilgiyi görmeyen kadın başkalarının iltifatlari karşısında mest olur.

    107. Kadın erkeğin kendisine yaptığı en ufak yanlışı affetmez. İntikamını bir şekilde mutlaka alır.

    108. Kadının sevgilisi olsa bile, yanındaki adamı elde ettiği için aklında mutlaka bir başkası var olmaya başlar. Ama bunu sana asla belli etmez.

    109. Başka erkekler yanında erkek arkadaşı varken bir kadına bakarsa kadın 'yalandan' kaş çatar, sinir yapar ancak başka bir erkeğin onu isteyebiliyor olması kadını çok mutlu eder.

    110. Kadına ilgi göstermezsen en kısa sürede derhal boynuzlanırsın.

    111. Kadına tek erkek tarafından bakılmak, arzulanmak yetmez. Herkesin ona bakmasını, onu deli gibi istemesini, onu yatağa atmaya çalışmasını ister.

    112. Kadınlar başkaları için giyindiğinden dekolteye çok önem verirler.

    113. Kadınlar yabancı erkeklerin bakışlarından asla rahatsız olmazlar. Sadece rahatsız olmuş gibi davranırlar. Daha sonra ise kendisine bakan erkekler arasında kendince eleme yaparlar.

    114. Kadın erkeğini sevmiyorsa, heyecan istiyorsa aldatır.

    115. Aldatan kadın aldatmaktan hoşlanmışsa bunu mutlaka bir daha yapacaktır. Birlikte olduğu adamın en ufak hatasında öteki erkeğin kucağına atlayacaktır. Ancak aldattığı zaman kendini iyi hissetmemişse bunu asla bir daha tekrarlamaz.

    116. Bir erkeğin aldatılmasını en çok başka kadınlar ister, özellikle de kadının yakın arkadaşı olan kadınlar.

    117. Kadınlar çabuk sıkılan bir varlıktır. Herşeyden çabucak sıkılırlar. Erkek olarak kadına hediye aldığında o hediyeden kadının hevesi geçtiğinde artık onun için o hediyenin hiçbir önemi kalmayabilir.

    118. Kadın sıkılmaya başladığı anda, erkeğini de sıkboğaz etmeye başlar. Sürekli birşeyler istemeye başlar, yenilik ister, değişim ister. İster babam ister...

    119. Kadınlar beyinsel olarak aldatır. Yani erkeğini kafasından tamamen silip attıktan sonra aldatır. O yüzden kadının aldatmasında geri dönüş yoktur. Ancak erkek tensel olarak aldatır. Kadınına dönmeye her zaman hazırdır. Birliktelik yaşadığı kadına da aşık felan değildir. Kadın için ise bunun tam tersi geçerlidir. Kadın aldatıcağı adamın çevresinden bir erkekle aldatır büyük çoğunlukla da. Bu adamda mutlaka daha evvelden kafasında vardır zaten.

    120. Kadın sende olmayan bir özelliği yeni adamda bulursa seni hemen boynuzlayabilir. Hiç affetmez.

    121. Kadın cinsellik için aldatmaz. Erkeği herşeyiyle ister. Kendisini anlayacak birilerini ister daha sonra ise bu adamla yatar. Ancak daha sonra yine sıkılır. Bir ilişki daha kadın tarafından böyle heder edilir.

    122. Kadınlar erkeklere asla güvenmezler. Ama erkekler saf gibi kadına güvenirler, herşeylerini onunla paylaşırlar.

    123. Kadınlar sevgilerinin sayısını azaltırlar. Erkeklerse sayıyı daima abartırlar. Kadınların daha evvel kaç kişiyle birlikte olduklarının gerçek sayısı sadece kadın meclislerinde dillendirilir. Erkeğin gerçek sayıdan sittin sene haberi bile olmaz. Ben söyleyeyim � sana lise ya da üniversite yıllarında 4-5 yıl sürmüş bir ilişkisi olduğunu ondan önce ya da sonra ise önemli birşey olmadığının palavrasını sıkacaktır...

    124. Kadın sanki ilk kez seninle seks yapıyormuş gibi davranarak seni tavlar. Sonrada sana istediği herşeyi yaptırır. Hatta daha evvel kızlığını kaybetmiş olmasına rağmen, ilişkiden sonra vajinada kanama felan olmazsa; 'Benimki biraz esnek, biraz derinde.' gibi palavralar sıkarlar. Bunlar tamamen yalandır. Kızlık zarı genelde vajina girişinden itibaren 3-4 cm sonra gelir. Yani herhangi bir ilişkide kızlık zarının yırtılmaması imkansız gibi birşeydir.

    125. Kadın rahat olduğu ortamda kocasından sıkılır. Bir süre sonra ise seni eski sevgilileriyle kıyaslamaya başlar.

    126. Kadın eğer bir erkeği istemiyorsa ya başkasını bulmuştur. Ya da o erkekten alacağını almıştır.

    127. Kadınlar severek çok az insanla birlikte aşk yaşarlar. Genelde bir çıkarı olduğu adamlarla birlikte olurlar. Buna da sevgi denemez zaten.

    128. Kadın sevmez, sadece seviyormuş gibi görünür. Sonra öyle birşey olur ki kadın erkekten nefret etmeye başlar. Erkek bu duruma şaşırır kalır. Halbuki gerçekte kadın o adamı zaten sevmiyordur sadece menfaat icabı birlikte olmuştur. Erkek belki mükemmel biri olabilir ama kadına göre büyük bir hata yapmıştır.

    129. Kadın yeni biriyle birlikte olacağı zaman ayrıldığı sevgilisi nazik, efendi, kibar, zengin olsun bunlar kadın için birşey ifade etmez. Gidip fırlama biriyle beraber olur. Paran yoksa, kibar değilsen bu seferde beyefendi bir insanla sevgili olur. Eski erkeğin tam zıttı birini bulur illaki kadın. Evli kadınlar bunu daha çok yaparlar.

    130. Kadınlar savundukları değerlerin tam zıttı işler yapabilirler. 'Ben kendi ayaklarımın üstünde dururum erkeğin korumasına ihtiyacım yok' değip kendisine en ufak şeyde dayak atan bir adamla sevgili olmayı herhalde sadece kadın denen varlık başarabilir.

    131. Kadına çok fazla karışmayan, kıskançlık yapmayan erkekler her zaman daha az aldatılırlar.

    132. Erkek olarak bir hata yaptığında, kadından özür dileyip yalvarmazsan, kendinden ödün vermezsen kadın senin suratına bile bakmaz. Seni asla affetmez.

    133. Kadınların duygusal yaratıklar oldukları tamamen yalandır. Çoğu zaman timsah gözyaşları dökerler. Kadınların sadece para konusunda duygusallıkları vardır. En duygusal şarkılar hep erkekler tarafından yazılmıştır. Dikkat edin sözü, müziği kadına ait olan şarkılarda daha çok: Entrika, intikam, acı çektirme gibi duygular işlenir..

    134. Kadın paran varsa senin kötü seks yapan, göbekli, kel haline aldırmaz bile.

    135. Feminist olan kadınlar genelde çirkindir. Büyük bölümü lezbiyendir. Ne kadar göbekli, çirkin, menapoza giren kadın varsa hepsi feminist takılmaya başlar. Bugünün güzel alımlı kadınları yaşlandıklarında mutlaka birer feministe dönüşeceklerdir. Bunu 40 lı yaşlarda erkek gibi kısa saç kestiren kızıl saçlı kadınların piyasadaki çokluğundan anlayabilirsiniz.

    136. Kadınları ağlatırsan, onlara acı çektirirsen seni asla unutmazlar. Ama güldürüsen çabucak unuturlar.

    137. Kadınlar kim olursa olsunlar acı çekmeyi, ağlamayı hatta bunlar için para harcamayı sever. Dikkat edin öyle ağalı - paşalı, ayrılık, öfke, kıskançlık gibi konuları işleyen bütün filmleri - dizileri kadınlar deli gibi takip ederler. Kendilerini oyundaki karakterin yerine koyup o anda yaşanan acıyı ve hüznü psikopat gibi içlerinde yaşamaya çalışan Türkiyede bir sürü kadın bulunmaktadır.(Aklı başında olan kesim dahil)

    138. Erkek kadına azıcık acı çektirdiği taktirde. Kadın ondan ne yapıp edip çok kötü biçimde intikamını alır.

    139. Kadınlar beyinlerini kullanma gereği hissetmezler(entrika ve intikam konuları dışında) . Çünkü başka yerleri daha değerlidir.

    140. Kadınlar durgun sulardaki aşkları değil, fırtınalı, inişli - çıkışlı, kavgalı - gürültülü ilişkileri severler. Kadınların 'ilişkide monotonluk' diye tabir ettiği yukarda saydığım olguların eksikliğinden kaynaklanmaktadır. Kadın bu nitelikleri bulamayınca erkekten de, ilişkisinden de sıkılmaya başlar. Erkelerse tam tersine durgun, sakin, kafa dinleyebilecekleri ilişki isterler. İşin bir başka ilginç yanı ise kadınların ilişkide aradıkları asıl özellikleri inkar edip, sakin, huzurlu ilişki istediklerini söylemeleridir. Bu kadınların en büyük palavralarından biridir kanımca.

    141. Kadınlar çoğu zaman 'seni sen olduğun için seviyorum' imajı vermek için erkeğin ilk zamanlarda aldığı hediyeyi geri çevirirler. Bu tamamen kadınsal bir numaradır. Erkekse bu numaraya hemen kanar ve kadının gerçektende kendisini sevdiğini düşünür. Bundan sonra ise kadın erkeği çaktırmadan kaz gibi yolmaya başlar. Eğer erkeğin cebinde parası olmasaydı o kadına zaten yaklaşamayacaktı bile. Erkekler bu gerçeği bir türlü göremezler. Kadını kendilerinin tav ettiklerini sanırlar oysa kadın paraya tav olmuştur.

    142. Kadın bir erkeği ya sever ya da ondan nefret eder. Ortası yoktur...

    143. Kadın güçlü olan adama kendini bir eşya gibi, güçsüz olan adama ise kendini bir idol gibi sunar. Önemli olan senin ona nasıl yaklaştığındır..

    144. Kadın herhangi bir konu hakkında düşünmeye başladığında beyninde 12 farklı bölge harekete geçiyor. Erkek bir konu hakkında düşünmeye başladığında beyninde 6 farklı bölge harekete geçiyor... Yanlız bu farklılık kadını daha üstün bir yaratık haline getirmiyor. Kadınları karar almakta zorlanan, çoğu zaman ayrıntılarda boğulan varlıklar haline getiriyor.

    145. Kadınlar erkeklerin kendileri ve psikolojileri hakkında çok fazla şey bilmelerini istemezler. Böyle bir adamı kukla gibi oynatamıyacaklarını, her istediklerini yaptıramayacaklarını bilirler çünkü. Onun için biraz geri(!) erkekleri seçerler.

    146. Dünyada sadece Türk kadınları aptal, kafası çalışmayan erkek türünden hoşlanıyordur herhalde.

    147. Kadınlar melek felan değildir. Hepsi birer şeytandır. Kadının melekliği sadece öz oğluna söker. Bakın kızına bile değil, sadece oğlunun üzerine çok iyi titrer. Kadının oğlunun dışındaki bütün erkekler ve kadınlar kadının şeytanlığından nasibini alırlar. Kocası dahil.. Evlenmemiş erkek yarım erkektir, evlenmiş erkek bitik erkektir sözü boşuna söylenmemiştir.

    148. Kadın çok iyi bir oyuncudur. İsteklerini ve beklentilerini erkeğe açıkça ifade etmez. Bu isteklerin sonunda erkek tarafından tatmin edilmesini bekler. Çünkü açıkça söylerse erkek tarafından reddedilmekten korkar. Bunun için oynar. Bu kadında istem dışı gelişen psikolojik bir yaklaşım tarzıdır. İsteklerini üstü kapalı ifade eder. Erkeklerde çoğu zaman bu üstü kapalı göndermeleri(!) anlamazlar. Çünkü erkek beyni direk ve net olan mesajları anlamaya yeteneklidir. Kadın en sonunda kendisinin beklentisi için bir şey yapmayan adama sitem eder 'beni hiç anlamıyosun.' diye. Halbuki kadın kendisini anlatmamaktadır. Erkekten resmen müneccim olmasını beklemektedir.

    149. Kadınlar asla bir başka kadının, özellikle de kendisine rakip olarak gördüğü bir kadının mutluluğunu istemez. Hatta en yakınındaki kadınların mutluluğunu bile kıskanabilir. Kesinlikle bir başka kadının mutluluğunu paylaşmaz. Sadece öyle yapıyormuş gibi görünür.

    150. Eskiler ne güzel söylemiş. 'Kızını dövmeyen dizini döver.' diye... Burdaki dövme kızı tekme tokat dövüp, ağzını burnunu dağıtmak değildir. Kadına - kıza dayak atılmaz. Eskiler sadece: 'Kızını iyi terbiye et yoksa pişman olursun sonunda.' demek istemiştir.

    151. Kadınlar erkekleri sevgililerim, arkadaşlarım diye ayırmazlar.. Çıkabileceğim erkekler, çıkamayacağım erkekler olarak kategorize ederler.. Buna kadının çevresindeki normal arkadaş ayağına yattığı erkeklerde dahildir.. Kadın sadece doğru zemini bekler.. sonra hooop sevgili oluverir adamla... Bugün arkadaş, yarın sevgili lafı çok doğru bir laftır....

    152. Kadınlar evlenmek isterler ama her karşılarına çıkan adamla değil.. Evlencekleri adamı çok iyi seçerler. Ama şu durum her erkeğin başına gelmiştir. Kadın erkeğin karşısına geçip koca bulmaktan felan bahseder. Bu şekilde erkeğin evlilikle ilgili vereceği tepkiyi ölçmeye çalışmaktadır. Erkek evlilik konusu açıldığı zaman konuyu en kestirme yoldan kapatmalıdır. Kesinlikle kadına: 'Evleneceğim kadın sen olmalısın.' gibi laflar etmemelidir. Bu şekilde kadına kendisinin peşini asla bırakmayacağı imajını vermektedir çünkü. Kadın da bunun avantajlarını kullanır. Erkekle oyuncak gibi oynar. 'Benimle evlenmek istediğine göre, nasıl olsa ne yapsam ne desem beni kaybetmemek için alttan alacaktır.' diye düşünür.. Bu sazan erkeğin kadının eline verdiği çok büyük kozlardan biridir.

    153. Kadınlar çoğu zaman ilişkiden sıkılsalarda, ilişkilerini kafaların da bitirseler de asla erkeğe: 'bu iş bitsin.. nedeni de şu..' gibi ifadeler kullanmazlar. İlişkilerinin durumunu belirsiz bırakırlar. Nedeni de erkek ısrar etmeye devam etsin diye.. Israr sonucu kabul eder etmez o onun bilceği iş.

    154. Genel bir kural olmamakla beraber, genelde erkekler için önemli ve anlamlı olan konular kadınlar için önemsiz ve anlamsız, kadınlar için önemli ve anlamlı olan konular erkekler için önemsiz ve anlamsızdır. Birbirlerinin dilinden anlamamalarının en büyük nedenlerinden biri de budur..

    155. Kadınlar kendilerinin birer şeytan olduğunu her zaman inkar edecektir... Bu deli birinin: 'ben deli değilim.' demesiyle aynı şeydir.

    156. Bugün medeniyeti oluşturan ne kadar argüman varsa hepsi erkekler tarafından vücuda getirilmiştir. Ben ne tarihte ne de günümüzde bir 'kadın bilim insanının' bir buluş-icat yapıp gündem yarattığını hatırlamam. Çünkü kadınlar karpuzu serip hazır olandan nemalanmayı huy haline getirmişler. Etrafta kendilerinin yerine herşeye koşturan erkekler varken, kadın bu saf yaratıkları neden kullanmasın ki? Yan gelip yatmak kadınların genlerinde var.

    157. Ben şimdiye kadar bir kadının bir erkeğin kişiliğine vurulduğunu görmedim. Kadınlara göre erkeğin kişiliği cebindeki parayla doğru orantılıdır. Erkeklere göre ise erkeğin kişiliği cebindeki parayla ters orantılıdır. O yüzden erkekler genelde çok parası olan nadide(!) insanlardan pek hazzetmezler. Kadınlarsa bu tiplerin içine düşerler.

    158. Her ne kadar hep erkekler kadın arıyormuş gibi görünse de esasen kadınlar da erkekleri takibe almaktadır.. Ancak onlar belli etmezler. Özellikle kimde para var, kimde para yok bunu şıp diye anlarlar ondan sonra bu adama doğru zaman ve zeminde kur yaparlar.. O yüzden erkekler abaza gibi fıldır fıldır kız aramaktan vazgeçmelidir. Kadınlar sizi bulur nasıl olsa.. Öteki türlü kaçan kovalanır olur. Hiçbir şey elde edemezsin... Benden söylemesi..

    159. Kadınlar ilişkinin sonunu başından görebilme yeteneğine sahiptirler. İlişkinin ne kadar süreceğini anlayabilirler. Bu yüzden ayrılık kadınların gözünde doğal bir sonuçtur. Ayrılacağı zaman kendini bu psikolojiye sokmuştur zaten. Bundan dolayı ayrıldıktan sonra en fazla iki hafta içinde kendilerine gelirler. Hatta yeni birini bile bulabilirler. Erkeklerse ayrılığı sadece ayrılık lafı geçtiği zaman akla getirirler. Bu yüzden ayrılık erkeklerde şok etkisi yapar. İki aydan aşağa kendilerine gelemezler. Yeni birini bulmaları ise; eğer eski hatunu sevmişlerse aylar sürebilir.

    160. Kadınlar ilişkinin başlarında son derece akıllı hareket ederler. Asla kolay kolay pot kırıp erkeğe açık vermezler. Erkeklerse akılları bir karış havada olduğu için ilişkinin başlarında inanılmaz hatalar yapabilirler. Söylenmeyecek şeyleri söyleyip, yapılmaması gereken tavırları sergileyebilirler. Bunun sonucunda ise ilişki kolayca deforme olur. Kadınlar ilişkilerinde zamanla kendilerini kaybedip erkeğe kendini teslim ederler, erkekse zamanla akıllanır. Erkek kadınla beraber yoldan çıkmayı öğrenmelidir.

    161. Üniversiteli kızların büyük çoğunluğu üniversiteye okumaya değil, koca bulmaya gider. Bu yüzden büyük çoğunluğu büyük zahmetlerle üniversiteyi kazanmalarına rağmen. İdeal eşi bulduktan sonra, çalışmayı felan bırakıp evde oturmaya başlarlar. Üniveristeli kızın koca adayı esasen zengin olmalıdır. Ancak o bulunamıyorsa en azından kendi ayakları üzerinde durabilecek bir adam olmalıdır. Kadın böyle bir adamı bulduğunda geleceğini garanti altında görür.

    162. Flört etme sürecinde bir erkek bir kadını asla tamamen elde edemez. Bedenini elde etse bile ruhunu kolay kolay elde edemez. Bu eşyanın tabiatına aykırı birşey. İpler sanılanın aksine kadının elindedir. Hele birde erkek kadının peşinden koşup ilişkisini sağlamışsa kadın kendini daha bir rahat hisseder.

    163. Kadınlar reddedilme korkusu taşıyan varlıklar oldukları için, kendilerinin istedikleri sevdikleri ya da hoşlandıkları adamlarla değil, genelde kendisini seven, isteyen ve kendisine aşık olan adamlarla ilişki kurmayı, evlenmeyi tercih ederler. Bu adamların kendilerine yaklaşım tarzı kadına huzur verir. Ama yinede bir erkek gerçekte bir kadının içinden neler geçirdiğini asla bilemez. Bu imkansız birşey...

    164. İlişkilerde en rahat kadın türü paralı, zengin, varlıklı kadın türüdür. Bu tür kadınlar her türlü erkekle olabilirler. İlişkide para aramayabilirler. Sırf eğlence için olmayacak adamlarla flört edebilirler. Hatta erkek sorun yapmıyorsa onun için masraf bile yapabilirler. Ancak bu tür kadınlar bile kendi ayakları üzerinde durup, kendi hayatını kazanabilen adam isterler...

    165. Kadınlar hep ideal erkek imajından bahsederler, şöyle olsun böyle olsun diye.. Ama sonra bir bakarsınız tarif ettiği özelliklerle hiç alakası olmayan adamlarla düşüp kalkmaya başlarlar. Bunun sebebini bende çözebilmiş değilim ancak yaptıkları erkek tarifi bence tam bir tuzak. Aslında o tarifteki adamı değil onun tam tersi olan adamı istiyorlar. Yada bu şekilde ters köşe yapıp, etrafta sansasyon yaratıp, kendilerinden hayretle söz ettirmek istiyolar. Gündem oluşturmak istiyorlar. O yüzden erkek kadının yaptığı erkek tarifine temkinli yaklaşmalıdır. Kesinlikle kendisini yapılan tarife adapte etmeye felan çalışmamalıdır. Bu büyük bir hata olur.

    166. Kanka kadınlar birbirlerine her konuda danışırlar, birbirlerine güvenirler. Tüm sırlarını birbirlerine verirler. Bu güvenin ve dayanışmanın tek bir istisnası vardır: 'Kadının sevgilisi olan erkek'.. Kadın sevgilisi hakkında en yakın arkadaşı olan kadına dahi güvenmez. Daima içinde bir 'acaba' taşır..

    167. Türk kadını öküz erkek sever. Öküz adam ister. Bu tecrübelerle sabit bişey. Türk kadınına ne zaman nazik, anlayışlı, kibar davranırsan bir zaman sonra götlerini enselerine kadar kaldırmış olursun.

    168. Kadınla erkek arasındaki ilk ayrılık çok önemlidir. Arızayı çıkaran erkek olmamasına rağmen, büyük ölçüde ayrılmak isteyen taraf kadındır... Kadının ayrılmak istemesinin en temel sebebi sıkılmış olmasıdır. Zaten çabuk sıkılan bir varlık olduğu için, ayrılık süresince manasızca kendi kabuğuna çekilir. Ne istediği ne beklediği belli değildir. Kanımca erkeği özlemeye, bu şekilde de acı çekmeye çalışıyor olacaktır. Barışma meydana gelirse kadın erkekten güzel bir jest bekler. Ancak bu jest kadının eskisi gibi olacağı anlamına gelmez. Bu jest sadece kadının erkeğe geri dönmesinin diyetidir.

    169. Hiçbir erkek karşısındaki kadın istemeden onun hayatına giremez. Bu olanak dışı birşey. Ama kadınlar çoğu zaman öyle bir hava estirirler ki; sanki iki arada bir derede kalmışta, çok zor duruma düşmüşte birlikteliği kabul etmek zorunda kalmış gibi yaparlar. Bunuda özellikle yakın çevrelerine yansıtırlar ki, çevresi onu yadırgayıp, dışlamasın.... Bu durum tamamen düzmece bir kadınsal davranıştır... Çünkü kadın korkaktır, dürüstçe ortaya çıkıp: 'bende istiyorum.' diyemez..

    170. Türk kadının dünyadaki diğer kadınlardan bir farkı yoktur. Yabancı kadınlar erkeği aldatabiliyosa, kullanabilyorsa, ona acı çektirmeye çalışıyorsa bunu bu coğrafyanın kadını da pekala yapabilir, yapıyorda.... Dünyanın her yerinde erkekler aynıysa, kadınlar da aynıdır... Türk kadını hatta daha özel bir konumdadır. Çünkü Türk kadını; 'Benim prenses kızım, benim bitanem.' gibi şişirmelerle büyütülmüştür. Eee tabiki de ondan sonra Türk kadınına birşey beğendirilemez..

    171. Günümüzdeki modern(!) Türk kadını evlenilecek ayarda bir kadın türü değildir. Şu an ki piyasadaki kadınlarla ancak flört edilir, su gibi para harcanabilir, aşk yaşanabilir ama ASLA evlenilmez.. Evlenenlerinde evliliği çabucak öter.. O yüzden evlenme, sadece eğlen....

    172. Bir kadın bir erkeği kolay kolay sevmez, seviyorsa da kolay kolay bırakmaz. kadın erkeği bırakmak istiyorsa zaten sevmiyordur. Alıcağını almış, duyacağını duymuş, yaptıracağını yaptırmışsa erkeği bırakmak ister. O anda da sevgisi biter.

    173. Bütün kadınlar aynıdır. Hiç biri birbirinden farklı değildir. Kadınların dış güzelliğine bakarak iç güzelliği ve huyu hakkında çıkarımda bulunmaya kalkma büyük oranda ters köşe olursun.

    174. İlk seferde hatunu yatağa atabilmek için türlü maymunluklar yapman gerekir, müthiş dil dökmen gerekir, hatunun suyuna gitmen gerekir, kibar olman gerekir yoksa seksi unut. Bunları yapıp hatunu yatağa attıktan sonra hatunun iradesi sıfıra eşitlenir. Beraber istediğiniz herşeyi(!) yapabilirsiniz...

    175. Ayrılmak isteyen çoğu zaman kadın tarafıdır. Çünkü kadın talep edilen pozisyondadır. Hal böyle olunca da bir sürü taliplisi vardır. Bu bakımdan kadın elindeki erkekten çabuk sıkılır. Etrafında daha cazip adamlar varken avcundakiyle neden vakit öldürsün ki... Erkekse talep eden konumunda olduğu için zaten zor elde ettiği hatunu kaybetmemek için elinden geleni yapacaktır. Kadın da bunu bildiğinden erkekten olmadık tavizler koparabilir.... İşin ilginç yanı sıkılan ve arıza çıkaran kadın olmasına rağmen, yinede topu erkeğin üstüne atar.. 'sıkıldım' demez, 'yürütemedik' dibi saçma sapan şeyler söyler.. Sanki adamın bir kabahati varmış gibi...

    176. Erkek olarak tek bir kadına sonuna kadar güven, o da annen olusun. Bu ana kuzusu olmak değildir, etraftakilerin özellikle de kadının seni annene karşı dolduruşa getirmesine izin verme.. Bir anne asla oğlunun zararlı çıkmasını istemez. Hep oğluna destek olur. O yüzden dünkü sevgili, eş için anneni sakın aradan çıkarma. Kadın hem kim oluyorda erkeği annesine karşı kışkırtıyor. Böyle tiplerde var. Sanki adamı o yaşa o getirmiş. Ama mağlesef çoğu zaman adam kadın için anasını üzer. Öyle adamın ben taaa a.q. Erkek şu anda neye sahipse hepsini annenin manevi babasının da maddi desteği sayesinde elde etmiştir. Aksini yapmak nankörlük olur. Kadının seviyesine inmek olur. Aman dikkat. Ana hakkı ödenmez...

    177. Erkeğin kadınla seks yapması kadını zevkten uçurmaz. Erkek kadını uçurduğunu zanneder sadece. Kadınlar için seks uzun bir süreç sadece yatakta başlayıp, yatakta bitmiyor. Erkek içinse herşey o yatakta başlar ve biter. Kadın ilişkiden zevk almasa bile bunu erkeğe yansıtmaz. Çünkü yansıtınca erkeğin kendini eksik hissedeceğini bilir. Bu yüzden sosyal hayatta olduğu gibi yatakta da rol yapar. Maksat erkeği tavlamak. Elde tutabilmek. Erkek illaki bu şekilde zevkten uçurduğu(!) kadını bırakmak istemeyecektir.

    178. Kızlarla yakınlaşabilmek için burada sıraladığım maddelerin tam tersini savunman gerekir. Kadınlar kendilerinin ne mal olduğunu gayet iyi bilmektedir ama bunu asla kabul etmezler. Burada sıraladığım şeyleri kadınların yanında anlatırsan, bu değerleri savunursan senden derhal uzaklaşırlar, daha sonra senin suratına bile bakmazlar. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar durumu yani...

    179. Erkek olarak 25-28 yaş aralığına kadar evliliği aklının ucundan bile geçirme. Türkiyede evlenmek zordur. Türkiyede evlenmek için öncelikle eğitimini adam akıllı tamamlamış olman, askerliğini yapmış olman, iyi gelir getiren bir de meslek elde etmiş olman gerekir. Bunlar olmadan evlenirsen sıkıntı yaşarsın, evliliğinden de bir halt anlamazsın. Bu yüzden 20-25 arası erken yaşlarda evlilik yapmak insana saadetten çok ileride sıkıntı yaşatacaktır. Bu bakımdan 20'li yaşlarda karşına çıkan her hatunla evlilik düşünme.

    180. Kadınlar esasen erkeklerle değil kadınlarla rekabet halindedir. Buna hayatın tüm alanları sayılabilir. Zengin koca bulma, başka kadınların istediği şeyleri elde edebilme gibi...

    181. İnsan önce kendine aşıktır. Hiç kimse bir başkasına aşık olamaz. Aşk tamamen bireyin kendisiyle alakalıdır ve egoizmle taban tabana aynı şeydir. İnsan sadece başkalarını sevebilir. Sevgi de bir zaman sonra bitebilir. Bitmeyen şey ise aşkdır. Çünkü aşk bireyin kendini tatmin etmek istemesiyle ilgili birşeydir..

    182. Kadınlar bilinenin aksine çok yakışıklı adam istemezler. Çok yakışıklı adamlara bakarlar sadece. Kadınlar biraz çirkin adam ister, çünkü yakışıklı adamı elinde zor tutacaklaklarını, ona her konuda nazlarını geçiremeyeceklerini bilirler. Çok yakışıklı adama bakan biçok kadın olacağı için adam kendini rahat hissedip kadına gereken değeri vermeyecektir. Kadın bunların tümünü bilir. Çirkin adamlar kadını daha mutlu eder... Bir kadın bir erkeği başkalarına tercih ettiğinde erkek kendinin yakışıklı olduğunu zanneder. Halbuki kadın seni yakışıklı olduğun için değil, hafiften çirkin olduğu için seçmiştir. Hele bir de paran varsa zaten kerameti kendinde arama!

    183. Günümüz kadınları da eskide olduğu gibi birer servet avcısıdırlar. Bunun ötesi yoktur...

    184. Günümüz kadın ve erkeği asla ilişkilerden istediğini bulamayacaktır. Taa ki yanındaki insanın onun için tek olduğunu kabul edip, gözünü başkalarının üzerinden alıp ona odaklanana kadar.. Ama bunu bu ülkede kimse yapmaz. Hazırda adam bulundurmak bu coğrafyaya özgü bir olay.. İnanın başkaları yapmıyor bunu..

    185. Erkekler çoğu zaman ayrıldıktan sonra arkadaş kalmak istemezler. Kadınlarsa arkadaş kalmayı teklif ederler. Bence kadın bu şekilde erkeğin çevresini kullanmayı amaçlamaktadırlar... Erkeğin arkadaşı olan hoşlandığı öteki adamlara yazacaktır büyük ihtimalle kadın. Erkeği düşündüklerinden değil yani..

    186. Sürekli kadınlarla düşüp kalkan tiplere dikkat edin. Bu adamlar kadınlarla sadece arkadaş olduklarını aralarında hiçbirşey olmadığını söyleyeceklerdir.. Esasında bu adamlar o etraflarındaki bütün kadınları istemektedirler.. Kendileri o kadınlarla düşüp kalkarlar, gezer tozarlar ama aynı şeyleri o kadınlarla siz yapmak isteseniz sizden de yaptıklarınızdan da müthiş rahatsız olurlar.. Burdan bile asıl niyetleri bellidir. Bu tür adamlar sağlam bir dayağı hakkeder.

    187. Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın yoktur. Her başarılı erkeğin peşinde bir kadın vardır. Her başarılı erkeğin yanında iyi seks yapan, olur olmaz arıza çıkarıp adamı strese sokmayan bir kadın vardır...

    SON SÖZ:

    Kadınların hemen hemen hepsi kendini istisna olarak görüp, 'Ben o tür kadınlardan değilim, ama illaki öyle olanlarda var piyasada' gibi sözler sarfedeceklerdir. Nerden mi biliyorum?.. Çünkü söz konusu olan burda KADIN boru değil...

    Yukarıda sıraladığım maddelerin aynısı erkekler içinde geçerli olabilir. Ben bunu inkar etmiyorum. Erkekde eskisiyle sevgilisini aldatabilir. Ancak kadınlar sürekli bir inkar içindeler. Sanki sütten çıkmış ak kaşık onlar. Bizde böcükler.. Yok öle şey!


    << Nitrous@TahriBaT.com >>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harlemxxx
    harlemxxx's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Aralık/2008
    Erkek

    ağa eline sağlık hepsini yalayıp yutacam.

    YAZ BEN GELİYORUM!!!


    ETRAFTA ARTİST ÇOK AMA YÖNETMEN BİZİZ | Bana Ulaşmak İçin F13 e Basın
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ocak/2009
    Erkek
    o kadar kızla cıktık bi bok olmadı aq:D bıraktım bu işleri:D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 18/Eylül/2007
    Erkek

    tamamını okudum lan :D

    hoşuma gitti 


    Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    deeppurple33
    deeppurple33's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Haziran/2006
    Erkek

    okudumm ..

      piskolojim deişti aq :D


    ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Nisan/2007
    Erkek

    Beyler böyle bir konu tarihin tozlu raflarında yerini alamaz:| hepsi el emeği göz nuru hayat tecrübesi kıç teri dolu okuyun ezberleyin lazım olur:)


    << Nitrous@TahriBaT.com >>
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    estech
    estech's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mayıs/2010
    Erkek

    gerçekten çok faydalı ve bi o kadarda piskoloji değiştiricek yazılar ezberlemek şart =)


    ESKİŞEHİR ESTECH !!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ekim/2005
    Erkek

    Bunlar asırlardır süregelen gerçekler zaten..

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Eylül/2003
    Erkek

    son madde hoşuma gitti :D

    187. Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın yoktur. Her başarılı erkeğin peşinde bir kadın vardır. Her başarılı erkeğin yanında iyi seks yapan, olur olmaz arıza çıkarıp adamı strese sokmayan bir kadın vardır


    :) mutluyum, huzurluyum
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 01/Ocak/2010
    Erkek
    Heryerinde para yazıyor herşeyden soğuttun beni bea..
Toplam Hit: 4313 Toplam Mesaj: 10