Kamil Koç -1 Bilet Alana 1 Bilet Bedava Kampanyası
-
Selamlar Arkadaşlar
Yakala.co'dan alınan 3 TL'lik indirim kuponu sayesinde aldığınız 1 biletin 2.cisi bedavaya geliyor.
Birinci bilet : 31 aralık 2012 tarihine kadar geçerlidir.İkinci bilet :20 Ocak 2013 tarihine kadar geçerlidir.Yılbaşında geçerlidir
Site sağlamdır daha öncelerden buna benzer baya alışveriş yaptım hiçte sorun olmadı. -
Ya hacılar,
kamilkoç'ta yolpuanla her otobüste sadece 1 kişi gidebiliyor..
Yanıltıcı reklam yapmış herifler, yolpuan veriyor birinci bilet kadar.
"
İnternet üzerinden Yolkart üyesi olmak için www.kamilkoc.com.tr linki tıkla Yolkart üyesi ol, gidiş biletini al, Yolkart’ına puanlar yüklensin sen de rahatlıkla ikinci biletini kullanmanın tadını çıkar.
"
-
Ayrıca bazı güzergahları kullandırtmayabiliyorlar şartlara dikkat edin.
Otobüste tek yolcu gidebilmeside haksız rekabetin önüne geçebilmek adına yapılmış bir kanuni düzenleme adamlara çamur atmayalım bence. Ama reklam etik değil tabi.
-
alibaba bunu yazdı
Otobüste tek yolcu gidebilmeside haksız rekabetin önüne geçebilmek adına yapılmış bir kanuni düzenleme adamlara çamur atmayalım bence. Ama reklam etik değil tabi.
otobüste tek yolcu gidebilmesine birşey mi dedim ben!
Reklamda yazıyo mu peki bu??
-
kaanstain bunu yazdıalibaba bunu yazdı
otobüste tek yolcu gidebilmesine birşey mi dedim ben!
Reklamda yazıyo mu peki bu??
Evet reklamlarıda etik değilmiş diye belirttim zaten.
-
ulan bunu metro bile yapmıyor
-
gidiş biletini alın , geri nah dönersiniz.
hepsi zamanında yaptı bunu kontenjan dolu olacak dönüşünüzde gene bilet alacaksınız.
-
geçen yılda olmuştu gidip gelmiştim ben bi sefer
-
kamil koçun otobüslerinde hiç bi zaman yer olmuyo ki ? ne 1 biletiymiş o :) istediğiniz zaman dönüş bulmak zor bu kampanyada..
-
bedava da bilet verseler kamil koc kullanmam.
otobusleri berbat. hizmet 0
-
saybirs bunu yazdı
Selamlar Arkadaşlar
Yakala.co'dan alınan 3 TL'lik indirim kuponu sayesinde aldığınız 1 biletin 2.cisi bedavaya geliyor.
Birinci bilet : 31 aralık 2012 tarihine kadar geçerlidir.İkinci bilet :20 Ocak 2013 tarihine kadar geçerlidir.Yılbaşında geçerlidir
Site sağlamdır daha öncelerden buna benzer baya alışveriş yaptım hiçte sorun olmadı.sadece yakala.co ya para ödersiniz boş yere. almayın