Kanada Mülteci Başvurusu
-
hocam kanadanın resmi mülteci başvuru sitesi hangisi bilen varmı yardımcı olursanız sevinirim.
-
-
bu konu hakkında bilgi verebilirmisiniz
-
uz-i bunu yazdı:
-----------------------------bu konu hakkında bilgi verebilirmisiniz
----------------------------- -
Konu hakkında ayrıntılı bilgiye sahip mürit var mı?
Yada avrupaya nasıl gidebiliriz öğrenci falan değilim çalışmak için nasıl başvuruda bulunabilirim. birde green kart başvuruları ne zaman başlıyor.
-
hocam artık öyle kolay kolay mülteci kabul etmiyorlar, önceden dinimi yaşayamiyorum devlet baski kuruyor, kürtüm devlet işkence yapıyor gibi siyasi ve dini gerekcelerin arkasina saklanip giden çoktu. ama şimdi devlet kendisini dünyaya açtı diğer devletlerde böyle birşeyin türkiyede olacağina pek inanmiyor. mülteci kabul etmiyor, ama göçmenlik başvurusu yapabilirsin. her ülkenin belirli göçmen kontejani var belirli kriterler istiyorlar tabi.
-
yNsr bunu yazdı:
-----------------------------hocam artık öyle kolay kolay mülteci kabul etmiyorlar, önceden dinimi yaşayamiyorum devlet baski kuruyor, kürtüm devlet işkence yapıyor gibi siyasi ve dini gerekcelerin arkasina saklanip giden çoktu. ama şimdi devlet kendisini dünyaya açtı diğer devletlerde böyle birşeyin türkiyede olacağina pek inanmiyor. mülteci kabul etmiyor, ama göçmenlik başvurusu yapabilirsin. her ülkenin belirli göçmen kontejani var belirli kriterler istiyorlar tabi.
-----------------------------bu bahaneyle finlandiyaya giden adamlar doluydu finlandiya forumda.Adam Türkiyede cocugumu kürt oldugu için okula almadılar,kürt oldugum için yeşil kartımı iptal ettiler,polis sokakda poşu taktığım için karakola aldı işkence yaptı vs bir sürü yalanlar sölüyorlardı finlilere.
-
Kanada benimde büyük bir hayalim. Mülteci olarak değilde mühendis olarak gitmek nasip olur inşAllah.
-
yNsr bunu yazdı:
-----------------------------hocam artık öyle kolay kolay mülteci kabul etmiyorlar, önceden dinimi yaşayamiyorum devlet baski kuruyor, kürtüm devlet işkence yapıyor gibi siyasi ve dini gerekcelerin arkasina saklanip giden çoktu. ama şimdi devlet kendisini dünyaya açtı diğer devletlerde böyle birşeyin türkiyede olacağina pek inanmiyor. mülteci kabul etmiyor, ama göçmenlik başvurusu yapabilirsin. her ülkenin belirli göçmen kontejani var belirli kriterler istiyorlar tabi.
-----------------------------Bu göçmenlik başvuruları ne zaman oluyor bilgisi olan varmı.
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------yNsr bunu yazdı:
-----------------------------bu bahaneyle finlandiyaya giden adamlar doluydu finlandiya forumda.Adam Türkiyede cocugumu kürt oldugu için okula almadılar,kürt oldugum için yeşil kartımı iptal ettiler,polis sokakda poşu taktığım için karakola aldı işkence yaptı vs bir sürü yalanlar sölüyorlardı finlilere.
-----------------------------aynen hocam ama şimdi onlarda aydi, artik kolay kolay kabul etmiyorlar . işi baya yokuşa sürüyorlar kaçak falan gidip orada kalacan gerçekçi bir senaryo yazacan kafandan
yakalanirsan hemen onu anlatacan sonrada boynunu büküp kabul etmlerini bekleyecen, o da bir ihtimal. -
x-files bunu yazdı:
-----------------------------yNsr bunu yazdı:
-----------------------------Bu göçmenlik başvuruları ne zaman oluyor bilgisi olan varmı.
-----------------------------http://www.uzmantv.com/kanada-gocmenlik-basvurusu-icin-ne-yapmak-gerekir
http://www.yurtdisindayasam.com/makale/14-Kanada-icin-Gocmenlik-Sartlari.html
http://www.kanadagocmenlik.com/
bir göz at istersen hocam.