Kardeşim İçin Öneri...

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 04/Ekim/2011
    Erkek

    Şuan da bilgisayar mühendisiliği (İngilizce) okuyor , herşey yolunda ama yavaş ilerlediğini düşünüyorum. Üniversite de nereye kadar öğrenicek ki ? Kursa yollamayı düşünüyorum.  Amacım windows dan uzak tutmak .Sistem olarak Linux u , dil olarak da python ve java öğrenmesini istiyorum. Bursa da bilge adam ve datahousetraning var.Daha iyisini bulana kadar ( varsa tavsiye alabilirim) bu iki kurs dan birine yollıcam. Şimdi sizden isteğim ,linux + pyton ve java ya kadar bana sıralama yapmanız.

    Örnek : 1 - html , 2- css , 3-linux , 4-php , 5-java , 6-pyton gibi

    Not : Kardeşimin hevesi var fakat biraz çekingen içine kapanık biri tutucak kolundan yoksa bilgisayardan kalkmıyor : ) Asosyaller beni az çok anlar. Herşey tamam parasını da yatırıcam , yılbaşından sonra kurslara yollamayı düşünüyorum. Sizden akıl istiyorum , farklı tavsiyelere de açığım. 


    küfrederiz villalara kulübeden
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tayfunuzman
    tayfunuzman's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Haziran/2015
    Erkek

    Zaten sürekli bilgisayar başındaysa ve hevesi varsa kurs almasına gerek kalmaz diye düşünüyorum.Hangi alanda iyiyse o alanda aktif olmalı ve o alanda ilerlemesi gerekmekte.

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Mayıs/2012
    Erkek

    Neden lünux çok lazımsa bizde geçelim bu linuxa. 

    O kadar yazı okuyorum kullananından dinliyorum genede inatla geçesim gelmiyor linuxa.

     


    https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Temmuz/2005
    Erkek

    Hocam ben de bir bilgisayar mühendisi olarak yazıyorum, eğer kardeşinin kendi şirketini kurup yürüme gibi bir amacı yoksa veritabanı yöneticisi, iş analisti, proje yöneticisi vs. olmak için uğraşsın, kodu modu boşversin kod herkes yazabiliyor. Ha işe ilk başladığında illa ki ucundan kıyısından kod yazması gerekecek ama o kadar bilgiyi zaten okulda da öğrenecektir mutlaka. Yine de soruna cevap istersen, yalnızca Java ile MVC yapısını mutlaka öğrensin çok fazla yerde iş imkanı bulur. Linux biliyor olması da mutlaka bir avantaj sağlayacaktır. PHP, Css, Html'i bir fikri olacak kadar bilse yeterli olacağını düşünüyorum.


    since 2005 // tbt
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herlocksholmes
    herlocksholmes's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Şubat/2014
    Erkek

    Hocam, kursa yollamak istemen, düşünmen, destek olmaya çalışman çok güzel, ama ne öğreneceğine bırak o karar versin. Hangi alana ilgisi var ise o alan ile ilgili kurs araştırması yapın.


  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Ocak/2010
    Dişi

    http://sem.metu.edu.tr/

    http://idea.metu.edu.tr

     


    sigara değil, balık olan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Temmuz/2007
    Erkek
    tayfunuzman bunu yazdı

    Zaten sürekli bilgisayar başındaysa ve hevesi varsa kurs almasına gerek kalmaz diye düşünüyorum.Hangi alanda iyiyse o alanda aktif olmalı ve o alanda ilerlemesi gerekmekte.

    yani 

    cizgi tagem herşeye yeter kurslarda anlatılanlar aynı seyler genelde. sorun mu yasadı bır dunya sıte var aynı sorunu yasayan onlarca kısı oluyor yazar forumlara cevap bulabılır . 

    tanıdıgım pc muhendıslerı var bılgısayar bılımlerı mezunları var adam php bılmez java bılmez mezun olmus ona ragmen jeolojı ınsaat su urunlerı okumustur javacıdır pytoncudur  netcıdır . kursa mı gıtmıstır hayır. 

    proje gelıstırmıstır bu sırada zaten herseyı uygulayarak kendısı gelıstırmıstır. en ıyı ogrenme methodu sahada ogrenılendır teorık olan degıldır. Teorı yalnızca gırıs asamasında temel olusturacaktır. 

     


    Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Kasım/2007
    Erkek

    Java oracle linux


    ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek

    Parayı bir şekilde kazanır. Biraz asosyalliğini yenmesi içinde birşeyler yap bence hocam. Dışarı çıkart, spor salonuna yazdır vs. Özgüveni gelişsin çocuğun. 

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Ocak/2010
    Erkek

    biyoloji seviyosa R ogrensin bioinformatic calissin acayip acik var  bir karislik baz verip 3d gooruntusunu istiyoruz yapan insan arayincaya kadar fare deneyi yapsak daha cabuk sonuc alicaz.acayip de para var 


    Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
Toplam Hit: 1406 Toplam Mesaj: 10
eğitim önerileri