Kasamı Yenilemek İçin Donanımdan Anlıyan Bir Arkadaş Arıyorum
-
Selamün Aleyküm ,
Arkadaşlar 2003-2004 den kalma bi bilgisayarım var 2800+ amd 256 ekran kartı 1 gb ram felan.. he bide k8n anakart.. baya kötü durumda.. tamamen 0dan toparlamak istedim 800 900 lira para çıktı.. o yüzden şuan mevcut anakart'In üstüne bişiler yapmaya çalışcam.. bu konuda çok bilgim yok.. donanımdan anlıyan bi arkadaş varsa bi 10-20 dakikasını bana ayırabilirmi? hayrına..Teşekkürler..
-
hocam sana cillop gibi kasalar topladık.. 800 tl civarına
onlara neden bakmıyorsun ?
0 parçalardan tamamen.
http://www.tahribat.com/Forum-Sifirdan-Kasa-Toparlamak-Istiyorum-141552/
-
abi adama anlatıyorum pm'den diyorum ki zamanım yok..
habire mesaj atıyor..
@barışım laftan anlamayana ne kadar anlatırsan anlat az.
yinede boş bi anımız'da bakarız. ama sık boğaz etme paşam insanları.
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------
abi adama anlatıyorum pm'den diyorum ki zamanım yok..
habire mesaj atıyor..
@barışım laftan anlamayana ne kadar anlatırsan anlat az.
yinede boş bi anımız'da bakarız. ama sık boğaz etme paşam insanları.
-----------------------------hayır yani o konuda 2tane çok güzel sistem yazdık sen AMD kurdun ben INTEL ikiside çok güzel pc.ler :)
neyse arkadaşın kendisi bilir serco ne diyelim :)
-
dalgamı geçiyosunuz siz benle?? konuyu okudunuz mu ?? ilk başta 0 dan kasa toplıcaktım.. sonra insanlık hali bişiyler oldu şuan ki kasamı hafiften düzeltmek istedim.. ama siz anlamak istemiyorsunuz..
-
BurakMakar bunu yazdı:
dalgamı geçiyosunuz siz benle?? konuyu okudunuz mu ?? ilk başta 0 dan kasa toplıcaktım.. sonra insanlık hali bişiyler oldu şuan ki kasamı hafiften düzeltmek istedim.. ama siz anlamak istemiyorsunuz..
-----------------------------yahu sen bizle dalgamı geçiyorsun ?
sonuçta ikisindede 800-900 tl para vericeksin.
gidip agp 8x slotulu bi anakart üstünemi pc topluycaksın ?
nerde mantık nerde akıl ?
orda 2tane çok güzel konfig. var. ikiside 0 parçalar üzerine.
o anakartla adam etmen için senin çok para harcaman lazım.
hadi kolay gele.
-
Bilgisayar için ayırabileceğin bütçe ne kadar ve ayrıca nette gezinmek içinmi yoksa oyun içinmi sistem toplamak istiyorsun ? ben yardımcı olmaya çalışayım.
-
bana oyun için önerirmisin dostum butce 2000 - 2500 tl
-
BurakMakar bunu yazdı:
Selamün Aleyküm ,
Arkadaşlar 2003-2004 den kalma bi bilgisayarım var 2800+ amd 256 ekran kartı 1 gb ram felan.. he bide k8n anakart.. baya kötü durumda.. tamamen 0dan toparlamak istedim 800 900 lira para çıktı.. o yüzden şuan mevcut anakart'In üstüne bişiler yapmaya çalışcam.. bu konuda çok bilgim yok.. donanımdan anlıyan bi arkadaş varsa bi 10-20 dakikasını bana ayırabilirmi? hayrına..Teşekkürler..
-----------------------------hocam benimle dalga mi geciyorsunuz demissin de o anakarta en iyi takacagin athlon 64 sempron olur.onu da taksan ne takmasan ne.
-
Ben 1200- 1300 tl arası güze lbir sistem toparladım. Bunlar arasında en çok içime sinen ekran kartıydı.
GİGABYTE GTX460 1 gb 256 bit ekran kartı. Çift fanlı sistem. Öneri olacaksa ekran kartı alacaklara yardımcı olabilirim. Birkaç oyunda test ettim. Hakkını sonuna kdr veriyor. -
Hocam eski sistemi yenilemek istersen daha fazla para harcarsın ve harcadığın paranın hakkını alamazsın. 2 tane 2 gb ddr3 ram'i aldığın paraya 1 tane 1gb ddr ram alamazsın.
Şu anda 800-900 harcıyamam diyorsan hiç yoktan 2. el bi kasa bak.