Kayseride İş Arayan
-
Mürid kardeşlerim
Kayseride Ofisimizde çalışacak Resim çekicek Photoshopluycak katalog oluşturacak uzun vadeli eleman arıyoruz ilgilnen olursa kontağa geçerse sevinirim
-
Şoför,Servis şoförü dersen varda ağa o dediğinden yok..
-
hacı dediklerini uyuyorum ama yaş ve il sıkıntı :(
-
UP belki gözden kaçmıştr
-
La bide herkez işsizlik var işsizlık var diye konuşuyor :) çalışacak adam arıyoz bulamıyoz
-
patron_38 bunu yazdı
La bide herkez işsizlik var işsizlık var diye konuşuyor :) çalışacak adam arıyoz bulamıyoz
Çünkü millette çalışmaya göt yok.
UP olsun :) -
Branxian bunu yazdıpatron_38 bunu yazdı
Çünkü millette çalışmaya göt yok.
UP olsun :)Götçü olduğun profil fotondan belli kardeş.
-
hocam işsizlik var da bu alanda yok demekki :) neyse up olsun.
-
Hocam :) Kayseri işi bozuyor. Ben en son çalıştığım şirketi kağıt katalogdan kurtardım. B2B yazılımında online pdf katalog olayını yaptım. Adamlar güncel fiyatlarla kataloglarını çekiyorlar. İstedikleri para birimi ile çekebiliyorlar. Birde pdf e kategori bookmarkı eklediydim. Ohhh mis :) Artık kağıt katalog basmıyoz
-
Yazilimci bunu yazdı
Hocam :) Kayseri işi bozuyor. Ben en son çalıştığım şirketi kağıt katalogdan kurtardım. B2B yazılımında online pdf katalog olayını yaptım. Adamlar güncel fiyatlarla kataloglarını çekiyorlar. İstedikleri para birimi ile çekebiliyorlar. Birde pdf e kategori bookmarkı eklediydim. Ohhh mis :) Artık kağıt katalog basmıyoz
Tamda bu işleri yapacak biri lazım valla uzun vadeli
-
patron_38 bunu yazdıYazilimci bunu yazdı
Tamda bu işleri yapacak biri lazım valla uzun vadeli
İşte lazımda Kayseri fazla spesifik bir istek hocam. Anca çevrene bakabilirsin